Arama sonuçlarınız

1. cetin ramazanoglu

İzmir'de Küçük bir Kamp Grubu

Ynt: İzmir'de Küçük bir Kamp Grubu kendi kendimize hep övdük,en büyğ ük biziz,inadına!!!!

2. cetin ramazanoglu

Ynt: İzmir'de Küçük bir Kamp Grubu Eh ne yapalım,kazıklanıyor ama tavsiyeye zman yok.
  3. cetin ramazanoglu

Ynt: İzmir'de Küçük bir Kamp Grubu chat-in@windowslive.com

4. cetin ramazanoglu

Ynt: İzmir'de Küçük bir Kamp Grubu İzmir'e en yakın bir yer'dağın başı değil' eteği tandır belki cetin yapmaz iş bilmiyenler olacakdır işte onnlar YABANdır.YAPARSA ve yenilirse Chat-in Gödence'de yenilir. cep:05447949551yada 232745 8098
  5. cetin ramazanoglu

Ynt: İzmir'de Küçük bir Kamp Grubu facebook'da cetin cetinco'da bazı ön bilgi edinebilirsiizveya 0544 79 49 551 veya 232 745 8098 iş telefonundan istekleririnizi söyleyebiliysiniz.İyi günler.

6. cetin ramazanoglu

Ynt: İzmir'de Küçük bir Kamp Grubu Olur tabii,niye olmasın memnun olurum,fırsat bulursanız buyrun gelin konuşalım,iyi günler

7. cetin ramazanoglu

Ynt: İzmir'de Küçük bir Kamp Grubu Merhabalar,bende sitenizi ziyaret ettim çok güzel ve çaka değil bahçemdeki armutlar olğunlaştı biraz acele edin! sağlıklı günler diliyorum,esen kalın
  8. cetin ramazanoglu

Ynt: İzmir'de Küçük bir Kamp Grubu Evet haklısınız bahsettiğiniz şarap evi burası,facebook'da cetin cetinco ayrıca tele.7458098 ev telefonum burayı hiçbir şekilde ticari amaçım yok,hobi gibi düşünüyorum,buyrun gelin.Cep 05447949551
  9. cetin ramazanoglu

Ynt: İzmir'de Küçük bir Kamp Grubu Açık ve kapalı 2 dönüm alan üstünde facebook'da cetin cetinco sayfasında daha fazla resimler bulablirsiniz

10. cetin ramazanoglu

Ynt: İzmir'de Küçük bir Kamp Grubu Merhabalar,Chat-in adında SEFERİHİSAR/Gödence'de sizin aradığız bir yer var,Köyün girişinde her türlü gereksiminiz karşılanır,çokmodern bir o kadarda otantik,Bekleriz buyrun gelin,önceden haberdar ederseniz seviniriz ,kazanç amacımız yok köyümüzün tanıtılması...

11. cetin ramazanoglu

Kamp Arkadaşları Aramaktayım

Ynt: Kamp Arkadaşları Aramaktayım Buyrun gelin İzmir SEFERHİSAR/GÖDENCE
  12. cetin ramazanoglu

Kamp Yeri Seçimi

Ynt: Kamp Yeri Seçimi Yerin bir özelliği hem sakin bir köy olması vede heryerede yakın olması,kuşadası,efes,çeşme,urla ,izmir hatda yunan adalarına seferlerin olması günü birlikde gidilip gelinmesi,tavsiyeleriniz için öok teşekkürler.

13. cetin ramazanoglu

Kamp Yeri Seçimi

Ynt: Kamp Yeri Seçimi sadece çadır yeterlidirkapalı alan mevcut,korumalı,elektrik,su ve diğer ihtiyaçlarda karşılanılır
  14. cetin ramazanoglu

KAMP yeri için yardım

Ynt: KAMP yeri için yardım Gödence/Seferihisar-İzmir'debir yer kiraladım konaklama yeri olarak camp için uygunmu?Daha yeni başlayacağım için köy girişi,yolunuz düşerse buyrungelin
  15. cetin ramazanoglu

Kamp Yeri Seçimi

Ynt: Kamp Yeri Seçimi Benim Gödence'de Chat-in adında konaklam yerimvar Köyde boş alanım çok burada kamp yeri yapılabilinirmi,resimde göndriyorum,saygılarımla,cevaplarsanız memnun olurum.

16. cetin ramazanoglu

Dokuz Eylül Dağcılık, Seferihisar - Gödence Köyü Doğa Yürüyüşü (29 Nisan 2007)

Ynt: Dokuz Eylül Dağcılık, Seferihisar - Gödence Köyü Doğa Yürüyüşü (29 Nisan 2007) Merhaba, Gödence hakkındaki bilgileriniz beni biraz olsun rahatlattı tereddütlerim vardı.Zira hiç buraları tanımadantesadüffen buldum ve kşy girişindeki Şarap evini kiraladım,dilerim mahcup olmam,bilgileriniz...
  17. cetin ramazanoglu

GÖDENCE/Seferihisar-İzmir'de

Seferihisar GÖDENCE'yi tanıyormusunuz? Orada chat-in adında bir cafe,tatil,konaklama evi açıyorum.Bu yöreyi sizlerle tanımak isterim,yolunuz düştüğünde bi mola verin,kamp yapmağa,okculuğa müsait,geniş bir alanım,park yerim var.Doğa dostlarına,sağlıkcılara merhaba!

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri