Arama sonuçlarınız

1. D

Gezenbilir Yozgat Grubu

Ynt: Gezenbilir Yozgat Grubu Baya ölmüş bu konu ya :D O değilde bir şey sorucam geçen gün bozok üniversitesinin mühendislik kampüsünün önünde bir off road araç gördüm.Üzerinde gezenbilir.com yapışkanları mevcuttu baya araştırdım kimindir diye fakat bulamadım.Aracın sahibi bu yazıyı görürmü...

2. D

Gezenbilir Yozgat Grubu

Ynt: Gezenbilir Yozgat Grubu Ve sonunda yaz bitti geri yuvamıza yozgata dönmüş bulunmaktayım. Artık ciddi olarak bu sporla ilgilenmeyi düşünüyorum ve en kısa sürede kondüsyon çalışmalarına başlamak istiyorum. Devamlı konuları takip edip iç anadoluda yapılacak ve ulaşımım sıkıntı vermeyecek...
  3. D

Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011) İstanbuldan ulaşım nasıl olur yani oralara egldikten sonra kamp yerine intikalimiz için ne yapmak gerek.

4. D

Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011) Ya birşeyi merak ediyorum. Bende merrellin bi botu var nubuk yüzeydi gore-tex ve vibram özellikleri var böyle bir botu kullanabilirmiyim acaba o ortamda.Yoksa daha rahat bir ayakkabımı almak gerek.
  5. D

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011) Bu konuda çevremden ödünç malzeme alabileceğim kimse yok malesef :)

6. D

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011) Ya ben bu gün çadır dır işte diğer ekipmanlardır sormaya gittim bir mağazaya. Mağaza sahibi ben niğde diyince diyince dedi oralarda kar vardır falan çok soğuk olur yağmur yağar falan dedi işte 300 liraya bi...

7. D

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011) Bir kaç şey sormak istiyorum sizce o tarihte hava nasıl olur. Zira hava tahmin sitelerinin şimdiden o tarihe tahminleri zayıf olur. Ona göre alışveriş yapmak isterim çünkü ilk kez katılıcam böyle bir etkinliğe...
  8. D

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011) Bende takipdeyim eksiklerimi uygun fiyata tamamlayabilirsem istanbuldan katılmayı kamp kurmayı planlıyorum.
  9. D

Gezenbilir Yozgat Grubu

Ynt: Gezenbilir Yozgat Grubu Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim bende trakking bölümünü takip ediyorum bir kaç klüpede mesaj attım onların yaptığı etkinliklere katılmaya çabalayacağım ama forumun düzenlediği bir yürüyüşe de katılmayı çok isterim.

10. D

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Selam herkese ben Doğancan Beşikci 20 yaşındayım ve amatör olarak fotoğraf çekiyorum artık fotoğraf çekmek için farklı mekanlar arayışı içindeyim ve bu da beni trakking sporuna yönlendirdi umarım bu kısıtlı yaz tatili dönemim de zorlu olmayan...

11. D

Gezenbilir Yozgat Grubu

Ynt: Gezenbilir Yozgat Grubu Yani sizinde dediğiniz gibi benim asıl merakım trakking çünkü ayrıca fotoğrafçılıkla uğraşıyorum ve fotoğraf da çekebilmek istiyorum dağcılık tabi ona çok müsade etmez sanırım :D en iyisi ben su seviyesine yakın sporları tercih edeyim.Kim bilir belki trakking...
  12. D

Gezenbilir Yozgat Grubu

Ynt: Gezenbilir Yozgat Grubu Yani ekipman konusunda öğrenci olmama rağmen bir sıkıntı yaşayacağımı zannetmiyorum maddi açıdan ve yürüyüş gibi egzersizleri de zaman zaman yapıyorum çokda yabancı olduğum şeyler değil ama tabiki çok ciddi ve tehlikeli bir spor dağcılık keşke böyle basit parkurlar...

13. D

Gezenbilir Yozgat Grubu

Ynt: Gezenbilir Yozgat Grubu Hani az öncede demiştim fiziksel bakımdan kilolu sınıfında bir insanım yaşım itibariyle bunu vermem çok zor değil ama ben extrem tabir edilen kaya tırmanıcılığı gibi değilde en azından yürüyerek veya belli başlı kayalık mekanları çok azda olsa tırmanarak...
  14. D

Gezenbilir Yozgat Grubu

Ynt: Gezenbilir Yozgat Grubu Yani ben ilgilenmeyi oldukça çok istiyorum zira yozgatta okurker çok sıkılıyorum fakat böyle ciddi bir sporla ilgilenirken bazı önşartlarıda sağlamak falan gerekir yani benim zerre kadar bilgim yok haliyle öğrenmeye can atıyorum ama işte ekipman falan bunlar minimum...
  15. D

Gezenbilir Yozgat Grubu

Ynt: Gezenbilir Yozgat Grubu Merhaba ben yozgatta makine mühendisliği okuyorum 20 yaşındayım ve istanbulluyum yılın büyün çoğunluğu yozgatta geçtiğinden ve yapabilecek şeylerin sınırlı olmasından dolayı eğer dağcılık gibi doğa sporları eğitimi alabilirsem bende il içinde bu sporla uğraşmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri