Arama sonuçlarınız

1. yazer

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Yol tek şeritte olsa düzeldi, artık TEBRİZ' doğru yaklaşmaktayız. Olanaklarım dahilinde "en önemlisi SABRIM" gezdigim yerlerin tarihi ve Genel hususlar hakkında bilgi sunmaya çalışacam. TEBRİZ Öncelikle belirtmek isterimki; sözkonusu bilgiler...

2. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Yolcu yolunda gerek; biz yazımıza devam edelim. :D İran eyaletlere ayrıldığından her eyaletten bir digerine geçişte kontrol noktası asker-polis tarafından yapılmakta. Videoda da göreceginiz gibi biz kontrole maruz kalmadık. şunuda belirteyimki...
  3. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Sayın mustafayetim; Abim sizin formumuza kattiginiz renk, ilim, bilgi, abi inanin "evliya çelebi dahi avrupayı bukadar dökümanla kaleme almamiştır" sizin eser diyecem artık yanında, bizimki çizgi roman sayılır. İlgi ve alakaniza mazhar olmuşsam...

4. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Hanım arapça yazı bildiginden, KHOY'a vardığımızı bildirdi. Gümrükte verilen tanıtım broşürde KHOY atalarımız tarafından tarumar edildigi yazısı aklıma geldi. Ne olur-olmaz torunlar birbirimize kalkışmadan, Transit geçtik...
  5. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Bu badire'de selametle atlatıgımız için şükür ettik. Güzelim seyahhat kuşkulu hal almıştı! Şimdide iki stablize yol çıktı hangisi Tebriz yolu, GPS Yolu görmemeye başladı. Bir iyliksever sürücü bizi asfalta kadar çıkardı...

6. yazer

Ynt: Mrb sayın zekierkal; 10 gün yaklaşık 100GB kayıt yaptı aracın kontağını açatıgımızda kayıt başlıyor. (benim içinde soru, bir gün evde deneyecem. selam/saygılar Sayın arpediem69; Tüm firmaları (sakarya) gezdim hepsi yaklaşık aynı kaltede geldi ( standartlar). Şu an için şikayetim yok...

7. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Hanım bagaj merdiveninden bakınca bizim arabanın 4 parmak yüksek olduğunu söylediğinde. ne İran kaldı ne Yol verdim veriştirdim. burdan başka yol da yok. hanım klima geçiyor deyince bu defa o klimayı oraya ALKOVAN'ın üstüne niye SALY yerleştirdi...
  8. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Hoppala bu da neyin nesi. hanıma biz burdan geçemeyiz ki diyorum. sayın muavinim bi keşifte buln bakalım. http://youtu.be/9vse84rYqNM
  9. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) İran topraklarına bir sattir gireli ancak yolun bozukluğundan (ben alışmışım 100-120'le gitmeye 40-50'le gidiyorum) moralim oldukça bozuk. karavanım sıfır tak tuk ede ede gidiyoruz hiçde hoş bir seyahete benzemiyor.. :( http://youtu.be/tuPTCeQzg5E

10. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) sayın nevzat bey; cevap vermede geciktim affınıza sığınırım, VİZE: doğrusu benim pasaportum halk arasında yeşil tabir edilen HUSUSİ pasaport olduğundan bu pasaporta pek vize uygulanmadığında İran için net bilmiyorum. Tahminimce İran tüm...

11. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Güvenlik kamerası gibi 2-3 tanesi aynı anda kayıt yapıyor gibi. Suriyeye gitmek nasip olmadı; en kısa sürede İranı kaçırmamak lazım gibi, ortalık karışmadan. Paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Şu anki durumumla böyle bir maceraya adım...
  12. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) sınırdan yaklaşık 50km içerdeyiz. (öyle anımsıyorum) bir sınır kasabası. merak eden dostlar olur bu vesileyle hem benim mahcemalimi ve ailemi tanıtmış olurum. QOTUR dayız http://youtu.be/D38z_gh9WC4

13. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Bu güzergahı takip ettik. gerçektende isabet etmişiz.
  14. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Yol durumu: Türkiye bölümü sınıra yaklaşık 20km kala bozuk. tek şerit, ancak güzel duble yol çalışması devam ediyor. İran bölümü, sınırdan yaklaşık 50km kadar yol yol degil, kimi yer heyelanla gitmiş toprak, kimi yer sadece çakıl, kimi yer çökmüş...
  15. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) ŞU AN İÇİN ACİZANE GÖRÜŞLERİMDEN BİR KAÇINI SIRALIYAYIM İRANA SEYAHAT DÜŞÜNÜYORSANIZ; 1-Kesinlikle GPS niz olmalı, yüklü harita güncel olmalı. 2-usta şoför ve sabırlı olmalı. 3-araca ait 1tk servis bakım malzemeniz yedek bulunmalı...

16. yazer

İran Gezisi Deneme 2

http://youtu.be/D38z_gh9WC4 OKEY olmuş... bundan sonraki video ve fotoları yine formumuzun altaki linkinden takip edebilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97612.msg1273469#msg1273469
  17. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) ve İRAN topraklarına tekerimiz ayak bastı http://youtu.be/EXkDfv7nZ1U devamı yarın... ;D
  18. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) İRAN GÜMRÜĞÜNDEYİZ Burda pasaportları ve triptiği alıp binaya giriyoruz. Görevli herkesi davet etti (hanım-kızım) binaya, yanılmıyorsam giyim-kuşam uyarısı ve fotodan kontrol yapacaktı. ee valla bizimkiler onların bayanlarından (gezdikten...

19. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) sayın nevzat abim; kordinat dahil tüm bilgileri sunmaya çalışacam. selam/saygılarımla VAN-SARAY-KAPIKAÖY gümrük kapısı girişi dahil kordinatı. E-44.3197 N-38.4973 KAPIYA KADAR YAPILAN İŞLEM VE HARCAMALARI MERAK EDENLERE 1-200$ Triptik (ben...
  20. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) sayın;yamans, mustafayetim, nevzat, berkcantp, fsirin yazı ve ilginiz için teşkkürler. umarım zevk alırsınız. Fakat, bu kaleme alma işi amma zor geldi. uzanıp çayı-sig.. tütürerek forumda yazıları okumak-resimlere bakmak ne güzelmiş, hele...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri