Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
GV ilanlarına bakarken 2005 modellerde Grand Vitara 2.0 ve Grand Vitara 2.0 JLX-AL diye iki farklı araç görüyorum. Bu yıl araçlarının hepsi aynı donanıma sahip midir? Hepsi 2000 motor ve 127 HP güce mi sahiptir? Bu yıl araçlarında LX vs. gibi alt modeller var mı? Ruhsatta...
Ynt: Bu araçlar hakkında yorumlarınızı alabilir miyim...
Savaş Bey ben de işkillenmedim desem yalan olur. İsimler ve telefonlar farklı ama araç özellikleri ve fotoğrafları benzer, her ikisi de Şişli'de...
Umarım siz de en kısa sürede istediğiniz araca sahip olursunuz.
30.000 TL'ye kadar 2005 model 5K kilometresi düşük temz bir GV bakıyorum. Kilometresi yüksek temiz 25.000'e kadar iniyor. Okuduklarımdan yakıtının 4x4 olarak düşük, motor ve mekanik olarak genelde sorunsuz, 4x4 olarak keçi gibi ve çok...
Ben çoğunlukla şehir içinde kullanacağım için otomatik tercih ediyorum. Arazide çok farkı oluyor mu?
2.0 motorun daha fazla yaktığını biliyorum ama daha güçlü motor özellikle arazi ortamında önemli değil m? 1.6 motor 5 kapı GV performansı yeterli mi?
Merhaba,
aşağıdaki 3 araç için öneri ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. 2005 20.000km pek alası gelmiyor ama siz ne dersiniz?
http://www.sahibinden.com/suzuki_grand_vitara_2004_askin_jeep_ten_-89WQQaXQQ19918527WQQpXQQdisplayitem
Aşkın jeep deneyimi olan, tanıyan bilen var mı...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba,
Ben Ercan, fotoğraf çekmekten ve doğada bulunmaktan keyif alıyorum. Özellikle son yıllardaki kuş fotoğrafçılığı merakım sonucu arazi için 4x4 ararken bu kapsamlı siteyi buldum. Şimdilik Off-road bana uzak ve riskli görünüyor ama zaman ne gösterir...
Ynt: Suzuki Vitara 1.6 JLX Hakkında Yardımcı Olurmusunuz ?
Yaşar Bey, 2004-2005 GV 5K için ekspertizine güvenebileceğimiz servis, ikinci el satıcısı bildiğiniz yerler var mı? Sahibinden.com'da bir sürü araç var ama güven konusu çok önemli tabii...
Merhaba,
Siteye yeni üye oldum. Kuş fotoğrafçılığı ile uğraştığım için arazilerde sıkıntı yaratmayacak ikinci el bir 4x4 ararken bu siteye rastladım. Hafif arazi koşullarında (toprak, az çamurlu, taşlı v.b.) Suzuki okuduğum kadarıyla iyi bir seçim. Ben 2004 veya 2005 5K Grand Vitara 2.0 benim...