Arama sonuçlarınız

1. L

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG Fuarda çektiğim tek resim buymuş :))

2. L

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG teşekkür ederim. önceki karavanımı 2000 model pejo boxer van dan yapmıştım. tr deki üreticilerin bindirme kasayı yapamadıkları inancında olduğum için, hep orjinal kasalı araçları tercih etme eğiliminde oldum. geçen hafta stutgart daki turizm fuarının içindeki karavanları...
  3. L

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG karavanda tüm elektrikli aletler (hidrofor, wc, buzdolabı, tvler vs) 24 volt alındı. kampinglere bağımlı kalmamak için 220V den uzak duruyorum. Enerji için ek akü kondu. invertör (1000W), konvertör (24den12e) ve (redresör 220den24e) de alndı. ilerde güneş enerjisi ile...

4. L

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG karavanı bitireli bir hafta oldu. ilk yolculuğa henüz çıkmadı. çıkınca öğreneceğiz, büyüklüğü ile ilgili farklılıkları. e sınıfı ehliyeti daha önce almıştım. ruhsat "M1" çıktı. Yollardaki hız limitleri ve şehir içlerine girişler vs ile ilgili başıma neler geleceğini...
  5. L

Uzun Yol için Motor Önerisi

Umut Kardeş, üstadlık bize fazla gelir. öylesine motor biniyoruz işte. soruna -dilimi ıssırarak- yanıt vereyim. en son 25 yıl önce düştüm. o da tek teker denemesinde idi. hız konusunda haklısınız. iyi bişey değildir. ben genelde o hızlarda motor binmem. o yolculukta sıradışı bir durum vardı...

6. L

dünya turuna dayanacak, enduro tavsiyesi

Ynt: dünya turuna dayanacak, enduro tavsiyesi 600-650 lik motorlar iki kişiyi de taşır; eşyaları da... dikkat çekmez. yol boyu tamirciler dertlere çare olur...

7. L

Uzun Yol için Motor Önerisi

Selamlar yaklaşık 25 yıldır motor binerim. Binmek çok keyifli ama düşmek de bir o kadar kötü ve ağır sonuçları olan birşey. "düşmemiş motorcu yoktur, düşecek vardır." derler ya çok doğrudur. bence önce 250 lik, küçük motorlarla başlamak gerekir. önce düşmeyi öğrenmek lazımdır. yani "ne olunca...
  8. L

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA xl 200 ü dağ bayır dere tepe 3 sene kullandım. şahhane bir motordur. azcık dah agüçlü olsaydı satmazdım.
  9. L

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG Selam Karavan ruhsatta istiap haddi 9500 kg imalattan sonra tarttım 7400 geldi.

10. L

dünya turuna dayanacak, enduro tavsiyesi

Ynt: dünya turuna dayanacak, enduro tavsiyesi Selam Bence önce kendini hazırlaman lazım. :)) Dünya turunu ybr125 le, transalp le, drz400 ile ktm 640 adventure ile vs yapan bir çok kişi var. Mesela Rahmi Barutçu f650 ile Çin e doğru gitmişti. Ona da sorabilirsin. Ben olsam karbüratörlü transalp...

11. L

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG Merhabalar bu benim ikinci karavanım. birinciyi 2001 de kendim çizip, -başında durarak- ürettirmiştim. on yıldır da karavanımla geziyorum. ikinci karavanıma başlamadan önce ve iş süresince de karavan ruhsatlandırma konusunda çalışan istanbul ve izmir deki iki büroya da...
  12. L

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG Merhabalar Aracın yakıt tüketimi ilk ölçümümde (şehir içi ve yerinde çalıştırma fazla) 18-19 litre/100 km çıktı. Ekonomik kullanıumda 15-16 litre olurmuş. Saygılar levent

13. L

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG Teşekkur ederim. Biz şimdilik 2,5 kişilik bir aileyiz ve karavanda yatılı misafir bulunmasını da planlamadım. O opsiyonu aile büyüyünce düşünmek üzere tutuyorum. Şimdili karavanın içini doldurmak da istemedim. Saygılar
  14. L

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG İyi niyet ve dilekler için teşekkürler... Daha iyileri sizlerin olur umarım. Saygılar
  15. L

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG sağ arka kapıyı iptal ettik.

16. L

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG bir kaç resim daha
  17. L

TURKUAZ TUAREG

Isuzu Turkuaz Tuareg yeni çıktı. İzmir de Tunç Karavan tarafından yapıldı. Yola hazır. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Daha iyileri tüm dostlara...
  18. L

Midibüs ten karavan olmaz mı?

Olur. Olmayacak bir şey yoktur. At arabasından bile karavan olur. Yeter ki iste, sabret, çalış, çalıştır... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri