Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: E-bay'den North Face Alımı
Sayin sciencepeople, dedigim gibi 3 gun once aldim ve tahminim carsamba elime ulasir. Ben 'bid' usulu ile aldigim icin toplamda 275 pounda mal oldu TL ile 700 e yakin diyebiliriz.
Saygilar
Ynt: E-bay'den North Face Alımı
Degerli kardesim sciencepeople, ben dun ebayden ve 25 aldim ikinci el olmasina karsin oldukca pahali ve yaklasik 5 kg agirliginda 3 kisilik fakat bundan sonra bir omur boyu cadir almam sanirim.
Sana onerim minibus 23 2 kisilik, 2.700 gram civarlarinda ve...
Ynt: Kazdagi Topografik Harita
Sayin shweps, gps i alip sonrada bir kosede birakmak istemiyorum. Ben yurtdisinda yasiyorum ve buradai fiyatlar Turkiye ile karsilastirildiginda daha bir ucuz..diyelimki gps i aldim, Turkiye haritasinimi yuklemem gerek yoksa otomatik olarak icinde...
Degerli arkadaslar sitenin yeni uyesiyim, yaklasik 3 ay sonra cikacagimiz kamp icin simdiden hazirliklara basladik fakat Kazdaginin topografik haritasini google map den cikartmakta sorun yasiyorum.
Simdiye kadar maalesef GPS deneyimim olmadi ve almaktan gercekten cekiniyorum, pusula ve...