Arama sonuçlarınız

1. S

E-bay'den North Face Alımı

Ynt: E-bay'den North Face Alımı Sayin sciencepeople, dedigim gibi 3 gun once aldim ve tahminim carsamba elime ulasir. Ben 'bid' usulu ile aldigim icin toplamda 275 pounda mal oldu TL ile 700 e yakin diyebiliriz. Saygilar

2. S

E-bay'den North Face Alımı

Ynt: E-bay'den North Face Alımı Degerli kardesim sciencepeople, ben dun ebayden ve 25 aldim ikinci el olmasina karsin oldukca pahali ve yaklasik 5 kg agirliginda 3 kisilik fakat bundan sonra bir omur boyu cadir almam sanirim. Sana onerim minibus 23 2 kisilik, 2.700 gram civarlarinda ve...
  3. S

Kazdagi Topografik Harita

Ynt: Kazdagi Topografik Harita Sayin shweps, gps i alip sonrada bir kosede birakmak istemiyorum. Ben yurtdisinda yasiyorum ve buradai fiyatlar Turkiye ile karsilastirildiginda daha bir ucuz..diyelimki gps i aldim, Turkiye haritasinimi yuklemem gerek yoksa otomatik olarak icinde...

4. S

Ynt: Kazdagi Topografik Harita Cevap icin tesekkurler Karadeniz Otoyolu...dediginz gibi yaptim ama once renkli kartusumu yenilmem gerekecek.. :)
  5. S

Degerli arkadaslar sitenin yeni uyesiyim, yaklasik 3 ay sonra cikacagimiz kamp icin simdiden hazirliklara basladik fakat Kazdaginin topografik haritasini google map den cikartmakta sorun yasiyorum. Simdiye kadar maalesef GPS deneyimim olmadi ve almaktan gercekten cekiniyorum, pusula ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri