Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardımı olabileceğini düşünerek bu konuyu açtım..Kotası limitli olanlar için söylüyorum..Bir arkadaşımda bu bölümlerin hepsi CD olarak var ve satıyor..Bu şekilde ilgilenenler yazarlarsa yardımcı olabilirim..
(ULTIMATE SURVIVAL)
MAN vs WILD
SEZON 1
Bölüm 1 : Moab Desert , Utah
Code...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Hayırlı akşamlar herkese. İlk sınavlarımı bitirmiş mutlu sağlıklı ve huzurlu olarak foruma tekrar giriş yapmış bulunuyorum :)
Ynt: El Yapımı Kamp Ocağı Tavsiyesi
Ben bunu denedim içine kolonya koyup ama yakamadım bu şekilde olunca:)..( videodaki)
Yakıt olarak ne koyulacağını bilmiyorum ve videoda içine koyulan süngerimsi şey fiberglass mı?
ben fotoları bu gece ekleyeceğim.
Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi
Bu bahsettiğiniz köprü alt tarafında 2 adet kutuk ve yukseklıgı 5 m falan ve alt tarafından akan suyun ıcınde büyük denebilecek kadar kayalar var..Orayı biliyorum ama orada çok böcek var:))
Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi
Söylemeden geçemeyeceğim..Bizde buraya gitmiştik..Şelalenin üstüne çıktık orada alttaki şelalenin 4/1 i kadar küçük havuz tarzi bir kaya içinde su sizin göre bildiğiniz şelalenin istüne akıyor..Bi 10 m ileride 5-6 çadırlık yer var çıktığımızda 5 tane kurulmuş...
Ynt: Survival El Kitabı
Çok teşekkürler biraz zahmetli olmuştur foruma yüklemeniz ama gerçekten mükemmel bir kaynak oldu..Daha az zahemt çekmek isteyenler için ben bu resimleri pc ye kaydettim hepsini..Onu upload edip link vermek istedim;
Bilgisayarınıza indirmek için ...
Tekrar selamlar..Ben internette ve formumuzda görmüştüm küçük kamp ocağı yapılmış..Ben denedim 2 kola kutusundan aynı resimdeki gibi yaptım..ama orta kısmını cıkartmadım..Yani 2 kola kutusunun en alt kısmı içe eğimli olan yeri olduğu gibi duruyor..Sadece ben şişeleri kestim ve 2 sini biebirine...
Aranıza yeni katıldım..Belki hepiniz benden büyüksünüz..08.10.1993 doğumluyum..Kamp yapmak istiyorum..Doğayı çok sevdiğim için doğa sporları beni çekiyor..Malum yaş, babamlada anlaştık bütün malzemelerini kendin alacaksan izin veriyorum dedi..Kendi ayaklarımın üstünde durmamı istiyor..Bende 2...