Arama sonuçlarınız

1. sinekahve

Lafuma Summertime 2/3 Çadır İzlenimi

merhaba uzun araştırmalar sonucunda fiyat performans bakımından en uygun bulduğum lafuma summertime 2/3 çadırı bugün aldım ve yeni çadıra kavuşmanın heyecanı ile evimin salonuna kurdum. aslında kurma amacım birazda çadırı kontrol etmeyi istememdir. sonra 3 ay sonra çadırı açıp haydaaa nerde...

2. sinekahve

Garmin Topo Türkiye

Ynt: Garmin Topo Türkiye ilginiz için teşekkürler... ben zaten haritayı satın aldım...(navcity 2008-7) google earth de hazırladığım rotaları RouteConverter programıyla garmin datasına çevirip mapsource aracılığıyla gps e atıyorum... benim istediğim aynı haritaya ikinci kez para vermemek...
  3. sinekahve

Garmin Topo Türkiye

Ynt: Garmin Topo Türkiye navcity haritasini mapsourcede kullanamadim :.. ustteki programla navcity haritasini kiramadim

4. sinekahve

Google Earth to GPS

Ynt: Google Earth to GPS google rotanızı 1 saniyede garmin datasına dönüştüren program RouteConverter.jar (1823 KByte). aşşadaki linkten alın free ve kullanımı oldukça kolay kmz uzantılı dosyayı gdb formatına dönüştürüyor... denenmiş http://www.routeconverter.de/download.html
  5. sinekahve

Garmin Topo Türkiye

Ynt: Garmin Topo Türkiye ne yaptıysam navcity türkiyeyi açamadım ... programın kullanımını biraz açabilirmisiniz acaba...

6. sinekahve

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu sinekahve ile trabzondan herkese selamlar ... trabzona yolu düşen olursa sinek cafeyi sorsun orada tuncayı bulsun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri