Arama sonuçlarınız

1. 08ARTVİN

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Siyah beyaz televizyonlar bimeden pazara renkli televizyonların sokulmaması gibi; 1-Dizel (Dolayısıyla az yakan) 2-4 Çeker ( Bir adım ilerisi defransiyel kilitlisi olan çıkacaktır bence) 3-Güvenli (Çarpışma testlerinde ve bozuk arazi yolalrında bir süre gidince...

2. 08ARTVİN

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Merhaba bende uzun zamandır vergı dılmınde goz gore gore soyulmayacak, ancak yerı gelıncede 4 ceker eksıklıgını kapatacak saglam guvenılır bır arac arıyordum bu konuda tek secenek Duster ıdı ancak artık qq bu işe nihayet girdi.Yabancı ülkelerde çoktn satışa sunulan...
  3. 08ARTVİN

Dağcılık Federasyonu ve Üniversite Kulüpleri Kaosu...

Ynt: Dağcılık Federasyonu Ve Üniversite Kulüpleri Kaosu... Herkese merhabalar yazılanları okuyunca bu camianın daha iyi şeyler hakettiğine inanan, dağcılık kulübü üyesi ve federasyonda eğitimlere katılmış ve yarım bırakmış biri olarak fikrimi paylaşmak istedim. Federasyonun eğitimlere...

4. 08ARTVİN

Karagöl Sahara Milli Parkı

Ynt: Karagöl Sahara Milli Parkı Elinize sağlık yukarda yazdığınız Kocabey yaylası benım memleketimdir. Birlikte Nego Dağcılık adında kurduğumuz arkadaşlarımla memleketimizin doğal güzellikler,nin detaylarını keşf ediyoruz. 2650m yüksekliğindeki Sahara yaylasınında Tamara'nın odalarında...
  5. 08ARTVİN

Anadolu’nun Çiçeklerine Yolculuk

Ynt: Anadolu’nun Çiçeklerine Yolculuk Çiçeklerin güzellikleri her mevsım farklılık gosterıyor o yuzden kendıne has turlerın oldugu yerde daımı konaklayan ve bu ıse gonul ver ıs kısılerın bır araya gelerek bır ortak calısma yapması bence harıka olurdu hem cıceklerın tum <samalrı kayıt altına...

6. 08ARTVİN

Gezenbilir Artvin Grubu

Ynt: Gezenbilir Artvin Grubu Sezer ÖZDEMİR 18-4-1978 Şavşat ARTVİN TÜM DOĞA SEVER DOSTLARIMIZA KAPIMIZ AÇIKTIR....

7. 08ARTVİN

Rize Gito Yaylası ve Arhavi Mençuna Şelalesi Temmuz 2011

Ynt: Rize Gito Yaylası ve Arhavi Mençuna Şelalesi Temmuz 2011 Harika fotoğraflar zaten doğukaradenizin her yeri ayrı bir cennet ve bu cenneti gezip göremedikçe cenentten uzak kalıyoruz:) Hem buralara gitmede, hemde gidince güzel anları paylaşmada, kurulan kulübe, oluşturulan imkanlara teşekürler...
  8. 08ARTVİN

Artvin - Rize - Trabzon da 6 Günlük Plan?

Ynt: Artvin - Rize - Trabzon da 6 Günlük Plan? Selamlr 6 güne bırakın bu üç ili sadece memleketim Şavşat'ı gezmeyi bitiremezsiniz ;D Elbetteki her köşesi ayrı bir cennet olan memleketimizde ben Şavşat'lı olarak kısa sürede görebileceğiniz birkaç yeri yazacağım en zor kısmı yani seçimi yapmak...
  9. 08ARTVİN

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhabalar böyle bir sitenin var oldugundan gecte olsa haberdar oldum ve bulusmaktan mutluyum.Ben üniversite mezunu kendine ait hayatını kurmuş mutluluga gıden yolun yolda olmak olduguna ınandıgı ıcın gezmeyı cok seven bırıyım.Artvindeyim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri