Arama sonuçlarınız

1. birkann

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ikimizde dağ tepe severiz. :D ta kendisi ama arabanın hiç normal zamanı olmadı her zaman bir tarafı yamuktur yada camı patlaktır. suzuki fronterayı özletti bize o yüzden onu topluyorum şuanda o bizim çarpışan otomuz :)

2. birkann

98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel)

Ynt: 98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel) peki o fronteraya nasıl ulaşabiliriz acaba? Teşekkürler damast, yaşatacağız inş.
  3. birkann

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi profil resmimdeki aracı amcam kullanıyor bende vakit buldukça takılıyorum. amcam haftasonları durmaz değişik yollardan abanta inmeye çalışır. sizin aracı akyazıda gördüm ama dağda hiç rastlamadım malesef. ben şuanda frontera topluyorum, komple motora...

4. birkann

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi teşekkürler, erimeden gidip görmek lazım :)
  5. birkann

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hangi yaylada kar var şuanda?

6. birkann

Ynt: 98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel) motor kol çıkardı. ruhsat problem değil.

7. birkann

Ynt: 98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel) 6.000 istedi. bnm araç o kadar etmez zaten :) tam dağ aracı her yeri vuruk
  8. birkann

Ynt: 98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel) fiyatı fazla geldi biraz :)
  9. birkann

Ynt: 98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel) Başka numara varsa elinizde verebilir misiniz? Komple motor aranıyor!

10. birkann

Ynt: 98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel) yarın şansımı deneyeyim, teşekkür ederim.

11. birkann

Ynt: 98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel) komple motor lazım banada :o
  12. birkann

98 Model 2.2 frontera sahibiyim araca motor arıyorum (tercihim dizel) ilgili arkadaşların yardımını beklemekteyim... Not: araç 1 senedir yatıyor, fronterada aldığım zevki başka araçlarda alamadım kaldırmanın zamanı geldi uyuyan canavarı..

13. birkann

SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010) ..takip..
  14. birkann

2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010) SUperZUKİ
  15. birkann

1998 model Satılık Suzuki Grand Vitara 2.5 (Off Road Modifiyeli)

Ynt: 1998 model Satılık Suzuki Grand Vitara 2.5 (Off Road Modifiyeli) Fiyatı 18.500 TL'ye çektim. Orjinal tamponuda yanında verilecektir.

16. birkann

Ynt: 1998 model Satılık Suzuki Grand Vitara 2.5 (Off Road Modifiyeli) Teşekkürler..
  17. birkann

Ynt: 1998 model Satılık Suzuki Grand Vitara 2.5 (Off Road Modifiyeli) güncel
  18. birkann

15-20.000 TL Arası Tam Donanımlı Arazi Aracı Arıyorum.

Ynt: 15-20.000 TL Arası Tam Donanımlı Arazi Aracı Arıyorum. 2.0 ı geçmesin demişsin bu ilana bakta bir düşün derim.. :) http://www.sahibinden.com/offroad_donanimli_suzuki_grand_vitara-33WQQaXQQ23001737WQQpXQQdisplayitem

19. birkann

Satılık 1998 Model Suzuki Grand Vitara 2.5 /\ V6 /\ 144HP Araçta yükseltme kiti, kilitli defransiyel, vinç, arka römork çeki demiri, araç altı özel yapım koruyucu izolasyon ve özel yapım ön tampon mevcuttur...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri