Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pda ile yazyrum. Tapatalkta iyi calismiyor.
Yazi bozuk oldu. Pardon...
Yuk tasicam desen, kasa kucuk ve yuksek, olmaz...
Offroad yapcam desen alti musait degil, olmaz...
Camper yapicam desen, dag basinda bozulur diye korkarsin, zaten resmi yapisimotokaravana uygun degildir...
Insan tasicam...
Bu aracin ilk resimlerini gordugumde hilkat garibesi urettigimizi dusunup uzulmustum...
aslini gordugumde fikrim degisti, gorunusunu begendim...
musade istedim biraz inceledim..
Cogu noktasi 50nc denilen 6500 kg lik eski nesil kamyonlarla ayni, uzuldum.. Daha iyisi olabilirdi...
Modernize...
Nete soyut karavan yaziyorsunuz...
Soykar morkar felan fisman cikiyor...
Hilkat garibeside resimler...
Ticaretin bu kadar zor oldugu donemde bu yanlislara bu kadar uzun yillar nasil ayakta kaliyorlar inanmak guc...
Bos mesajdir, silinebilir
digerlerininde icini bosalttim, maalesef kendim silemedim. Konu disina ciktigimiz icin pardon eren...
Bu dahil bildiriyorum sildirecegim...
@matchplus en ustteki sorunla ilgili konu ac derimm...
Yazdiklarimi Yedkledim eklerim oraya...
Sende sil bence yazdiklarini...
Evet biraz riskli... Hortum felanda patlayabilir...
Ama olsun bence bu riski almaya deger. Kalorifer calissin diye degil ama...
Sonucta yasli araclar bunlar ve hortumlar periyodik olarak degismiyor. Ne zman nerede ne yapacagi belli olmaz...
Sistemin zayif yeri ogrenilmis olur.... Dag basinda...
Korandonun camurluk ic buyuklugunu, yatak olan koltuk muhabbetini bi de motorunu begendim ama...
Cummins gibi ses cikiyor makinadan. Ne yaptiniz yaf buna :)
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jantlarin icinde yazar et degerleri... bazen zor bulunur ama yazar cok uyduruk marka olmadikca...
Size bi jant terimi daha soyleyim... Eskiden bu tayfa offset kelimesini bilmezken -et liye "gömük jant" derdi... Arti offsetliyede "çıkarlak" :)
Offsetli veya offsetsiz demekte yanlis... Eksi...
Swr'leriniz cok guzel bence... Bazi kaynaklar 1.5 alti iyidir diyor, bazilari 2 nin alti...
Ama 2 ustunun zarar verme ihtimali cok fazla biliyorsunuz...
Gece ev ahalisi uyuyunca montaj yapmistim... Balkon camlarini gurultu yapmasin diye acmamistim... Oylede kaldi...
Dogrudur, balkonun kosesinin...
Birde makinası var...
Pompalayarak basınç veriyor sisteme... Açılıyor...
Tabi başka zayıf lamış yerlerde açılıyor :)
Bana özelden yazmıştınız bunu...
Çok uzun zmanlar foruma vakit ayıramadığım oluyor.
Çok geç gördüm, çok geç cevapladım mesajınızı...
Özür içeren öm göndrmiştim. Okudunuz mu bilmiyorum...
Burayada belirtmek istedim. Pardon...
Yarım offset diye birşey yok...
Halk dili, snayi dili o...
Offset değeri ET dir... Eksi et jantın düşey merkezinin bijonlarin poryaya bastığı yerden dışa doğru uzaklaştığı manasına gelir... Mesala -55ET bu mesafenin 55mm olduğunu soyler... Mesala kamyonların arka dıştaki jantları eksi et...
Ben tam olarak sizi dusunerek yazmamistim... Farketmistim gerci bolgu incelerken, unutmusum...
Bazen bende offroad rotalarina bakiyorum.. Ekleniyor rotalar bayağı...
Ben tesekkur ederim...