Arama sonuçlarınız

1. K

Cj5 Yenilemek

Ynt: Cj5 Yenilemek Tesekkurler hic birsey anlamadim soylediklerinizden motor olu demek idtediniz sanirim bence karburator sorunu var yada gaz kisin yogun oldugundan

2. K

Malesef Satılık

Ynt: Malesef Satılık Ok elbette hayat ne getitir..
  3. K

Cj5 Yenilemek

Ynt: Cj5 Yenilemek Tsk ederim. Bilgileriniz icin ben fransada 200 beygir arac in altina hic dusmedim yillar once anadol da vardi ayni durum oda gayet normal geliyordu gucu neki

4. K

Malesef Satılık

Ynt: Malesef Satılık Dusunuyormusunuz?ben yeniyim kusura bakmayin tanimadigim icin sordum tanimis olsaydim sormazdim bilirdim neden sattiginizi
  5. K

Malesef Satılık

Ynt: Malesef Satılık Hayirli olsun gene alirsiniz

6. K

Malesef Satılık

Ynt: Malesef Satılık Araci goremedim kardes satildi mi,?

7. K

Cj5 Yenilemek

Ynt: Cj5 Yenilemek Bildiyiniz gibi ben yeni aldim cj yi.. Daha kullanmadim bile gecen pazar babam koye gidiyordu yerde donmus sekilde 15 cm civarinda kar vardi rampada bende telde konusuyordum babam giderken bir kac sefer cikamadi tekrar geri gelip ikinci hamle yapti ve cikti .. Bu esnada...
  8. K

Cj5 Yenilemek

Ynt: Cj5 Yenilemek Orjinal 77 cj5 te kac litre motor vardir?
  9. K

Hardtoplu Cj5

Ynt: Hardtoplu Cj5 Guzel bir arac

10. K

Hardtoplu Cj5

Ynt: Hardtoplu Cj5 Guzel bir arac

11. K

Çıkma 30x9,5x15 Good Year Wrangler At

Ynt: Çıkma 30x9,5x15 Good Year Wrangler At Ercan araciniz cok guzel duruyor uzerini nerde yaptirdiniz?
  12. K

Cj İçin Wrangler Tamponu Yaptırmayı Düşünüyorum

Ynt: Cj İçin Wrangler Tamponu Yaptırmayı Düşünüyorum Altta nerde ben goremedim

13. K

Yeni Cj 8

Ynt: Yeni Cj 8 Az once cok guldum ben yeni cj ciyim gercekten uzun farlar debriyaj pedalinin altindanmi yaniyor? Sakami gercekmi ?
  14. K

Cj5 Yenilemek

Ynt: Cj5 Yenilemek Giresunlu kardes .. Ben yeniyim sohbet etmek isterdim sizinle 20 mesaj a cikmam lazimmis bekliyorum cikmasini
  15. K

Cj'ye Lpg ;)

Ynt: Cj'ye Lpg ;) Benim bir bilgim olmaz ben yeni cj ciyim ben tr deyken tuplu araclar yoktu fransa da dayok binde bir oraninda tuplu arac var benim aldigim cj5 te var bir bakip deneyeceyim hosuma gitmezse sokup atacagim benzinli kullanacagim

16. K

Cj İçin Wrangler Tamponu Yaptırmayı Düşünüyorum

Ynt: Cj İçin Wrangler Tamponu Yaptırmayı Düşünüyorum Yapilan hersey guzel olur
  17. K

Hardtoplu Cj5

Ynt: Hardtoplu Cj5 Hayirli satislar
  18. K

Cj5 Yenilemek

Ynt: Cj5 Yenilemek Tsk ederim.. Benim jeep te atta ne yapmam gerektiyigini bilmiyorum. Bir usta gordu giresunda jeep ustasi frenkerini sokturduk baktirdik telizledi takti karbirator ayari yapildi usta cok begendi tamamem orjinalligi hic bozulmamis makadlari bile orjinal dedi ve cok horuna gitti...

19. K

Cj5 Yenilemek

Ynt: Cj5 Yenilemek Oncelikle tesekkur ederim. Orjinal parca ve orginal olmasina her zaman dikkat etmisdir. Cj5 e en uygun lastik ebati nedir? Ben mumkun oldugu kadar genis taban araci SIK gosterecek yukseklik. Tay gibi durmasini istiyorum. Yaslanmis alman kurtu gibi olmasin
  20. K

Cj5 Yenilemek

Ynt: Cj5 Yenilemek Arac giresunda ben pariste yasiyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin