Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj5 Yenilemek
Tesekkurler hic birsey anlamadim soylediklerinizden motor olu demek idtediniz sanirim bence karburator sorunu var yada gaz kisin yogun oldugundan
Tsk ederim. Bilgileriniz icin ben fransada 200 beygir arac in altina hic dusmedim yillar once anadol da vardi ayni durum oda gayet normal geliyordu gucu neki
Bildiyiniz gibi ben yeni aldim cj yi.. Daha kullanmadim bile gecen pazar babam koye gidiyordu yerde donmus sekilde 15 cm civarinda kar vardi rampada bende telde konusuyordum babam giderken bir kac sefer cikamadi tekrar geri gelip ikinci hamle yapti ve cikti .. Bu esnada...
Ynt: Cj'ye Lpg ;)
Benim bir bilgim olmaz ben yeni cj ciyim ben tr deyken tuplu araclar yoktu fransa da dayok binde bir oraninda tuplu arac var benim aldigim cj5 te var bir bakip deneyeceyim hosuma gitmezse sokup atacagim benzinli kullanacagim
Oncelikle tesekkur ederim. Orjinal parca ve orginal olmasina her zaman dikkat etmisdir. Cj5 e en uygun lastik ebati nedir? Ben mumkun oldugu kadar genis taban araci SIK gosterecek yukseklik. Tay gibi durmasini istiyorum. Yaslanmis alman kurtu gibi olmasin