Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım)
öncelikle hayırlı olsun diyeyim.. aracın marşbiyellerindeki o plastik bakalitleri iptal ettik sonra marşbiyel sacını kesip cakacıda yeniden bastırdık daha kalın bir sacdan daha sonra içini güzelce anti pas ile izole ettim.. daha...
kapı içlerine kapladığım malzeme ses izalasyonu için kapladım normalde fabrika çıkışında kalın bir naylon kullanılıyor o deforme olduğundan bu malzemeyi kullandım çift taraflı bant olmayacağını düşünüyorum bally daha güzel hem...
çağlar beyin yorumuna katılıyorum lastikler zor arazi şartlarında çamurluklara sürtebilir ama ben arabayı fazla zarlayacak bir offroad yapmıyorum ve bu şekilde araçta 5 kişi varken araziye çıktım ve lastikler sürtmedi oda bana...
mustafa bey öncelikle ilginize teşekkürler .. o sacı bende öyle olmasını istemezdim ama o şekilde takılabiliyor onun önüne 4 tane sis takıcam o zaman daha güzel olur o sacı koymam daki amaç ise ses yapmasıydı ilk taktığımda çok...
evet birde yine hurdacıdan aldığım baya bi temizlikten sonra adam edebildiğim jantlara geldi bu jantlar orjinal off road jantı hem geniş lastik takılabiliyor orjinal jantından yaklaşık 4 cm daha geliş...
bunlarda iç döşemeler ustamın eline sağlık 10 numara bir iş çıkardı desenlerini orjinaline uygun yaptı ama kumaşı başka eski hali hiç hoş değildi ama böyle çok güzel oldu..
tavan spolerini wolksvagen çıkmacısından aldım takla atmış bi arabanın üzerinden sökülmüş ama çok uğraştırıyor onu üzerine monte edene kadar canım çıktı vede pek kullanışlı birşey değil birde rüzgarlı havalarda ses yapıyor bende o...
evet bu bu jantlar yaklaşın 3-4 cm daha geniş orj jantlardan off road yazıyor jantların üzerinde bu jantları denemek için takmıştım daha sonra aynı jantlardan buldum bende aldım ama lastikleri 205 taktım...
bu jantları deneme amaçlı başka bir arabadan taktım lastikler 225/70/15 sağa sola dönüşlerde lastik tamponun altına ve iç tarafa vurdu