Arama sonuçlarınız

1. huseyn

Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım)

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) arkadaşlar ilginize teşekkürler

2. huseyn

Vitara Kaporta ve Motor Bakım

Ynt: Vitara Kaporta ve Motor Bakım ya hüseyin bey bu torpitoyu neden söktünüz< anlamadım
  3. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) öncelikle hayırlı olsun diyeyim.. aracın marşbiyellerindeki o plastik bakalitleri iptal ettik sonra marşbiyel sacını kesip cakacıda yeniden bastırdık daha kalın bir sacdan daha sonra içini güzelce anti pas ile izole ettim.. daha...

4. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) kapı içlerine kapladığım malzeme ses izalasyonu için kapladım normalde fabrika çıkışında kalın bir naylon kullanılıyor o deforme olduğundan bu malzemeyi kullandım çift taraflı bant olmayacağını düşünüyorum bally daha güzel hem...
  5. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) vitara özel servisinde direksiyon boşluğunu sordum direksiyon kutusunun sökülüp tabir yapıldığını ama tam randıman alınamadığını söyledi usta içerisindeki parçaların aşınmasından kaynaklanıyor tahminim ama yinede birşeyler...

6. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) çağlar beyin yorumuna katılıyorum lastikler zor arazi şartlarında çamurluklara sürtebilir ama ben arabayı fazla zarlayacak bir offroad yapmıyorum ve bu şekilde araçta 5 kişi varken araziye çıktım ve lastikler sürtmedi oda bana...

7. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) mustafa bey öncelikle ilginize teşekkürler .. o sacı bende öyle olmasını istemezdim ama o şekilde takılabiliyor onun önüne 4 tane sis takıcam o zaman daha güzel olur o sacı koymam daki amaç ise ses yapmasıydı ilk taktığımda çok...
  8. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) dualarınız için amin diyorum..... :)
  9. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) kapı döşemeleri yeni değil sadece cam düğmesinin olduğu yere döşemeci tadilat yaptı

10. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) ...

11. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) bunlarda arabanın son hali
  12. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) evet birde yine hurdacıdan aldığım baya bi temizlikten sonra adam edebildiğim jantlara geldi bu jantlar orjinal off road jantı hem geniş lastik takılabiliyor orjinal jantından yaklaşık 4 cm daha geliş...

13. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) bunlarda iç döşemeler ustamın eline sağlık 10 numara bir iş çıkardı desenlerini orjinaline uygun yaptı ama kumaşı başka eski hali hiç hoş değildi ama böyle çok güzel oldu..
  14. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) ön tarafına 4 tane sis takmayı düşünüyorum...
  15. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) buda başka resim

16. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) tavan spolerini wolksvagen çıkmacısından aldım takla atmış bi arabanın üzerinden sökülmüş ama çok uğraştırıyor onu üzerine monte edene kadar canım çıktı vede pek kullanışlı birşey değil birde rüzgarlı havalarda ses yapıyor bende o...
  17. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) evet bu bu jantlar yaklaşın 3-4 cm daha geniş orj jantlardan off road yazıyor jantların üzerinde bu jantları denemek için takmıştım daha sonra aynı jantlardan buldum bende aldım ama lastikleri 205 taktım...
  18. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) bu jantları deneme amaçlı başka bir arabadan taktım lastikler 225/70/15 sağa sola dönüşlerde lastik tamponun altına ve iç tarafa vurdu

19. huseyn

Ynt: Bu Da Benim Taka arkadaşlar daha bitmedi son hali çok güzel oldu iç koltuklarını da yaptırdım hepsinin resimlerini koyucam inşaallah...
  20. huseyn

Ynt: Bu Da Benim Taka hyundaı H100 lerin cam rüzgarlığını ufak tefek yerlerini keserek montaj yaptım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri