Arama sonuçlarınız

1. scoutfatih

17 Yaşındayız Ve Kamp Yapmak İstiyoruz

Ynt: 17 Yaşındayız Ve Kamp Yapmak İstiyoruz İzmit'te olsaydın yardımcı olurdum :) bende 17 yaşındayım senin istediklerini yapıyorum . Tavsiye ederim harika...

2. scoutfatih

Nasıl korkutulur ? :)

Ynt: Nasıl korkutulur ? :) Haklısınız bende anlayışınız için tekrar teşekkür ederim.
  3. scoutfatih

Ynt: Nasıl korkutulur ? :) Hmm haklısın abi bu kadar geniş düşünmemiştim . Benim amacım öyle büyük korkutma değildi fakat yinede yapmayacağım :) Teşekkürler abi dikkatin için..

4. scoutfatih

Ynt: Nasıl korkutulur ? :) Gerçekten yazık olmuş kurbana :) O kadar korkutmaya gerek yok. Yazık :) Çok teşekkür ederim bunun gibi bir şey yapabilirsem yapacağım. :)
  5. scoutfatih

Haftasonu kampa gideceğim ve kampta güzel bir korku planı yapmak istiyorum . Örneğin gece yürüyüşlerinde çalılardan ses çıkarma ... veya maskeyle korkutmak gibi . Korku hikayeleri düşündüm ama anlatımım kötü . Daha etkili bir örneği olan var mı :) Teşekkürler... İzci şendir.

6. scoutfatih

Ayı Saldırısı

Ynt: Ayı Saldırısı Bilgileriniz çok teşekkürler inşallah bir gün karşılaşmam :D

7. scoutfatih

Ayı Saldırısı

Merhabalar , Ben izciyim sık sık kamplara gidiyorum . Hep merak ettiğim şey ayı saldırılarına karşı neler yapılır? Netten araştırdım biraz ayıyı rahatsız eden sesler çıkartınca kaçar deniliyor . Ne kadar doğru acaba? Oldu ya bir gün saldırır :)
  8. scoutfatih

Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası

Ynt: Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası Belediyemiz güzel bir proje yaptı fakat biz Paşasuyu parkuruna gittiğimizde haritadaki barajın parkurda olmadığını göremedik. :) Ve parkur giriş tabelası yoktu .
  9. scoutfatih

Türkiye' de İzcilik

Ynt: Türkiye' de İzcilik Çok doğru demişsin arkadaş. Bu kadar önem taşıyan spor dalının bilinmemesine üzülüyorum . Ama şu da var ki her izcinin normal insandan bir farkı var bunu düşünerek mutlu oluyorum. Biraz bencilce konuştum ama öyle :) Bende Kocaeli'den Kağıtspor İzci Külubünden 4...

Geri