Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Nasıl korkutulur ? :)
Hmm haklısın abi bu kadar geniş düşünmemiştim .
Benim amacım öyle büyük korkutma değildi fakat yinede yapmayacağım :)
Teşekkürler abi dikkatin için..
Ynt: Nasıl korkutulur ? :)
Gerçekten yazık olmuş kurbana :)
O kadar korkutmaya gerek yok. Yazık :)
Çok teşekkür ederim bunun gibi bir şey yapabilirsem yapacağım. :)
Haftasonu kampa gideceğim ve kampta güzel bir korku planı yapmak istiyorum . Örneğin gece yürüyüşlerinde çalılardan ses çıkarma ... veya maskeyle korkutmak gibi . Korku hikayeleri düşündüm ama anlatımım kötü . Daha etkili bir örneği olan var mı :)
Teşekkürler...
İzci şendir.
Merhabalar ,
Ben izciyim sık sık kamplara gidiyorum .
Hep merak ettiğim şey ayı saldırılarına karşı neler yapılır?
Netten araştırdım biraz ayıyı rahatsız eden sesler çıkartınca kaçar deniliyor . Ne kadar doğru acaba?
Oldu ya bir gün saldırır :)
Ynt: Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası
Belediyemiz güzel bir proje yaptı fakat biz Paşasuyu parkuruna gittiğimizde haritadaki barajın parkurda olmadığını göremedik. :) Ve parkur giriş tabelası yoktu .
Ynt: Türkiye' de İzcilik
Çok doğru demişsin arkadaş. Bu kadar önem taşıyan spor dalının bilinmemesine üzülüyorum . Ama şu da var ki her izcinin normal insandan bir farkı var bunu düşünerek mutlu oluyorum. Biraz bencilce konuştum ama öyle :)
Bende Kocaeli'den Kağıtspor İzci Külubünden 4...