Arama sonuçlarınız

1. semuca

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Tarık Bey, bugun sizin arabayı tem otoyolunda gördüm . arkanızdan yetisemedim. incelemek isterdim yükseltmeyi nasıl yaptıgınızı... Serhat

2. semuca

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Protobasso, Aracın onu ve yukseltmesi COKCOKCOK güzel olmus. Emeklerine saglik.... Bende L20 vincli dakarlardaki on tampon var. Ancak bir eksik var diyordum. Sen bu eksigi tamamlamıssın. Aynısının vincli versiyonunu yaptırsam izin var mı? telif ister misin acaba :) Ön...
  3. semuca

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? L200'de bazı elektriksel takviyeler yaptım - Mevcut 90 amperlik akuye ilave 60 amper paralel calısacak aku ekledik. - Arka koltuk bolgesine sabit 400 watt lık 12 - 220V invertor monte ettik. - Vinc kumandasını direksiyon sol tarafında minik bir dugmeye...

4. semuca

Gezenbilir Samsun Grubu Ilgaz Dağı Off-Road Gezisi Duyurusu (12-13 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Ilgaz Dağı Off-Road Gezisi Duyurusu (12-13 Eylül 2009) Sacit'in cok guzel acıkladıgı üzere katılımcı arkadaslardan özür dileyerek, etkinliğimizi daha fazla keyif alacağımız bir tarihe erteleme fikrine vardık. Birkac gun icersinde yeni tarihi bildirecegiz...
  5. semuca

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Ilgaz Dağı Off-Road Gezisi Duyurusu (12-13 Eylül 2009) Rota ve program konusu pazar günü netlesecek. Konaklama Sacit organizasyonunda, cok keyifli bir otel ile anlastı. Bolgeye yakın herkesi bekleriz.

6. semuca

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Ilgaz Dağı Off-Road Gezisi Duyurusu (12-13 Eylül 2009) Katılımcılar: 1. Serhat Cakir - semuca - L200 4x4 2. Ufuk İsler (Fotografcimiz) 3. Sacit Tepe - Grand Vitara 4. Yasemin Tepe 5. Erhan Bagdir - Jimny 6. Gül Bacaz 7.

7. semuca

Gezenbilir Samsun Grubu olarak 12-13 Eylül tarihlerinde 1 gece otel konaklamalı Ilgaz Dagi Offroad ve Doga gezisi yapacagiz. Katılmak isteyen herkesi bekleriz. Konaklama: Otel veya misafirhanede 45-55 tl civarı Ulasım: 4x4 arac veya binek aracla olabilir. Ancak orman gezilerinde 4x4 araclari...
  8. semuca

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? l200'ume ikinci akuyu taktırdım. invertor ve buzdolabı icin iyi oldu. 90 + 60 amper aküm var artık.
  9. semuca

L200 Alırken İyi Düşünün!.

Ynt: L200 Alırken İyi Düşünün!. aksesuarları da fiyata eklemeleri cok mantıksız.. benim isime yaramaz belki, sök al desek fiyat iner mi ki :)

10. semuca

Ford mu? Nissan mı?

Ynt: Ford mu? Nissan mı? gündelik kullanım acısından baktıgınızda L200 en genis ic hacme ve arka koltukların verimli kullanım alanına sahip. Yakıt konusunda digerlerini bilemiyorum ancak hemen hemen aynı degerlerdedirler diye dusunuyorum. Az yakmadıkları kesin. L200'un Ranger ile...

11. semuca

Samsun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Samsun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi selam batuhan, gecen hafta sonu sahilden amasraya kadar gittik. Botu da bagladık arabanın tepesine. Offroad yoktu ama guzel bir gezi oldu. bu pazar da yapacagız belki birseyler. Gelebilirsen bekleriz mutlaka. Bu sefer offroad olacak :) sana gore...
  12. semuca

Ford mu? Nissan mı?

Ynt: Ford mu? Nissan mı? Kullanım amacınız konusunda bilgi verirseniz ben de L200 tecrubemi paylasmak isterim sizinle.

13. semuca

Assos Gezisi İçin Tavsiyeleriniz Var mı?

Ynt: Assos Gezisi İçin Tavsiyeleriniz Var mı? Kalenin dibindeki Tunc Pansiyonu tek gecerim....
  14. semuca

Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009)

Ynt: Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009) Tebrikler Batuhan, Yakın gelecekte ailenin de destegiyle Türkiye'de adından sözettirecegine eminim. Henuz cok henc olmana ragmen, tekniklerinle hepsinin üstesinden geliyorsun. Dilerim bir gun profesyonel yarıscı...
  15. semuca

Gezenbilir Samsun Grubu Doğu Karadeniz Gezisi Duyurusu (16-19 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Doğu Karadeniz Gezisi Duyurusu (16-19 Mayıs 2009) Yiyenbilir :) Samsunlu olarak pide tarifim soyle: Açık, çiğ kıymalı, 2 yumurta, yumurtaların beyazı olmasın, yumurtalar dagılmasın, pide kesilmesin. :) bunu nadir anlayan garson ve fırıncı var.

16. semuca

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Doğu Karadeniz Gezisi Duyurusu (16-19 Mayıs 2009) Detaylı anlatıma kadar birkac fotograf ekleyeyim Karın engelledigini yollardan biri..
  17. semuca

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Doğu Karadeniz Gezisi Duyurusu (16-19 Mayıs 2009) Hevesimizin kursagımızda, rotalarımız kardan oturu yarım kalsa da guzel bir gezi sonrasında eve donduk. Vercenik donemecini gecer gecmez Ortaklar'dan İkizdere yolunu belirleyebildik. Kupkuru yollara yıgılan karlar...
  18. semuca

Sibirya'da Şantiyeye Ulaşma Çabası

Ynt: Sibirya'da Şantiyeye Ulaşma Çabası Bizim keyif ve eglence icin yarattigimiz ortamlar belli ki sizin isinizin dogasında var.. Icimden gelerek, size kolaylıklar ve rahatlık diliyorum... Serhat

19. semuca

Gezenbilir Samsun Grubu

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Ad - Soyad: Serhat Cakir Doğum Tarihi ve Yeri: Memleket: Semt: İlgi Alanı: Not:
  20. semuca

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Doğu Karadeniz Gezisi Duyurusu (16-19 Mayıs 2009) Tesekkurler Senol Bey, Mailinizi aldım. Bu yaz, sizle bir geziye katılmayı cok isterim. Gorusmek uzere, Serhat

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri