Arama sonuçlarınız

1. sabri77

Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili

Ynt: Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili 3. resim karine sahilinin üstten görünümü, 5.resimde arkada görünen soluk renkli dağlık alan sisam adası

2. sabri77

Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili

Ynt: Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili Bir sökeli olarak bu başlığa katkıda bulunmam kaçınılmaz...
  3. sabri77

Önce Deffender, ardından Toyota Runner 4 şimdi ise Discovery v8 arayışı

Ynt: Önce Deffender, ardından Toyota Runner 4 şimdi ise Discovery v8 arayışı Merhaba; benim de 98 model otomatik bir discovery 1im var. Bundan önce Range Rover Classic ve Cherokee XJ kullandım, bu yaz başında discovery aldım. Benim tek aracım, heryere onunla gidiyorum, hayatımdan çok memnunum...

4. sabri77

Yol Şarkıları...

Ynt: Yol Şarkıları... Canned Heat- On The Road Again Johnny Cash- Ring of Fire Goldfrapp- Ooh La La Nina Simone- Sinnerman Googoosh- Talaagh Adriano Celentano- Una Storia D'amore Joan Baez & Mercedes Sosa- Gracias A La Vida Mairi Linda- Den Thelo Pia Natalia Avelon & Ville Valo- Summer Wine
  5. sabri77

Arkadaşım Discovery 1

Ynt: Arkadaşım Discovery 1 benimkinde zavolli marka var, benden önceki sahibi taktırmış, şimdilik bir sıkıntım yok; yakıt sarfiyatım da 100km.de 18-20 lt. civarında...

6. sabri77

Arkadaşım Discovery 1

Ynt: Arkadaşım Discovery 1 Pardon; yanlış yazmışım : 265 x 70 x 16 olacaktı...

7. sabri77

Arkadaşım Discovery 1

Ynt: Arkadaşım Discovery 1 Murat bey aracınızı güle güle kullanın. Aynı aractan ben de sizinle aynı günlerde aldım; benimkinde de geri vitese taktığımda çok kuvvetli olmasa da tak diye bir ses geliyor ve hafifçe sallanıyor, benim usta da önemli bulmadı; yalnız benim arazi vitesleri inanılmaz...
  8. sabri77

discovery I yakıt problemi

Ynt: discovery I yakıt problemi ben de yeni bir disco 1 v8 ciyim; ağırlıklı toprak yolda 100km.de 20 lt. yaktı, yarın tekrar fulleyip bir ölçüm daha yapıcam 370 km yol yaptı bir önceki fullememden sonra (gene agırlıklı toprak yol) 70lt. civarında gaz alıyor deposu, bu sefer 18 lt. gibi bir...
  9. sabri77

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Tüm iyi dileklere ve yorumlara cok cok teşekkürler...

10. sabri77

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? ..

11. sabri77

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? ..
  12. sabri77

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? ilk fotolar

13. sabri77

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? sağolasın özgürcüm :) inşallah bu artık kısa vadede degişmeyecek bir araba olacak...
  14. sabri77

Satılık Beyaz Puma !

Ynt: Satılık Beyaz Puma ! :D umut discoyu aldım; kaz daglarında gorusmek üzere :D :D
  15. sabri77

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Teşekkürler :) Gönlüme göre buldum gerçekten de ; fotografları en kısa zamanda cekip yüklerim...

16. sabri77

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? 98 v8 discovery Sabri Ergüder Söke-Aydın
  17. sabri77

Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum.

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. Kaan bey verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.. Ben Aydın Sökedeyim; en kısa zamanda büyük olasılıkla İstanbuldan (çünkü başka yerde pek yok) bir disco v8 alacağım. Arac satıcısı arkadaşları da fazla...
  18. sabri77

Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum.

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. İyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle... Ben de discovery 1 v8 arıyorum; sizin aracınızı sahibinden.comda görüyordum; sizin baktığınız araclar içinde bana tavsiye edebileceğiniz var mı?..

19. sabri77

Unimog 406

Ynt: Unimog 406 inceliklere verdiğiniz önem harika! kolay gelsin...
  20. sabri77

Satılık 96 XJ 4.0

Ynt: Satılık 96 XJ 4.0 teşekkürler; ayvalığı çok seviyor ve begeniyorum senede bir iki defa gidiyorum. 23 nisanda kaz dağlarındaydım. fakat su sıralar öyle bir planım yok..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR