Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili
3. resim karine sahilinin üstten görünümü, 5.resimde arkada görünen soluk renkli dağlık alan sisam adası
Ynt: Önce Deffender, ardından Toyota Runner 4 şimdi ise Discovery v8 arayışı
Merhaba; benim de 98 model otomatik bir discovery 1im var. Bundan önce Range Rover Classic ve Cherokee XJ kullandım, bu yaz başında discovery aldım. Benim tek aracım, heryere onunla gidiyorum, hayatımdan çok memnunum...
Ynt: Yol Şarkıları...
Canned Heat- On The Road Again
Johnny Cash- Ring of Fire
Goldfrapp- Ooh La La
Nina Simone- Sinnerman
Googoosh- Talaagh
Adriano Celentano- Una Storia D'amore
Joan Baez & Mercedes Sosa- Gracias A La Vida
Mairi Linda- Den Thelo Pia
Natalia Avelon & Ville Valo- Summer Wine
Ynt: Arkadaşım Discovery 1
benimkinde zavolli marka var, benden önceki sahibi taktırmış, şimdilik bir sıkıntım yok; yakıt sarfiyatım da 100km.de 18-20 lt. civarında...
Ynt: Arkadaşım Discovery 1
Murat bey aracınızı güle güle kullanın. Aynı aractan ben de sizinle aynı günlerde aldım; benimkinde de geri vitese taktığımda çok kuvvetli olmasa da tak diye bir ses geliyor ve hafifçe sallanıyor, benim usta da önemli bulmadı; yalnız benim arazi vitesleri inanılmaz...
Ynt: discovery I yakıt problemi
ben de yeni bir disco 1 v8 ciyim; ağırlıklı toprak yolda 100km.de 20 lt. yaktı, yarın tekrar fulleyip bir ölçüm daha yapıcam 370 km yol yaptı bir önceki fullememden sonra (gene agırlıklı toprak yol) 70lt. civarında gaz alıyor deposu, bu sefer 18 lt. gibi bir...
Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum.
Kaan bey verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.. Ben Aydın Sökedeyim; en kısa zamanda büyük olasılıkla İstanbuldan (çünkü başka yerde pek yok) bir disco v8 alacağım. Arac satıcısı arkadaşları da fazla...
Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum.
İyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle... Ben de discovery 1 v8 arıyorum; sizin aracınızı sahibinden.comda görüyordum; sizin baktığınız araclar içinde bana tavsiye edebileceğiniz var mı?..
Ynt: Satılık 96 XJ 4.0
teşekkürler; ayvalığı çok seviyor ve begeniyorum senede bir iki defa gidiyorum. 23 nisanda kaz dağlarındaydım. fakat su sıralar öyle bir planım yok..