Arama sonuçlarınız

1. M

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? deniz bey kardeşim bende face yok kullanmıyorum.katılımı buradan takip edeceğim o zaman.

2. M

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? bende beylikdüzünden sinan listeye benide yazarsanız sevinirim.535 3153263 aracım patrol Y60 mailim ; msinany2@hotmail.com katılımlarda olmak isterim.haberleşme sisteminiz nasıl oluyor ben her zaman siteye giremiyorum.nereden takıp...
  3. M

çıkma şanzıman

sayın arkadaşlar balıkesirde köyde bir abimin defender 110 1977 model kısa şase aracı var.buna çıkma manuel şanzıman arıyor.acaba nereden bulunabilir.

4. M

Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin.

Ynt: Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin. efendiler şekersiz gazoz içiyorsunuz.şekeri kontrol altında tutuyorsunuz.çok güzelde o sucukları yiyip kollestrolu tavan yaptırıyorsunuz. :) efendime söyliyeyim afiyet olsun çok güzel kareler vardı. elleriniz dert görmesin.
  5. M

Arb Tampon

Ynt: Arb Tampon kaçkar makina ile görüştüm.daha başka fiyat alabileceğimiz ustalar yokmu acaba ? benim keseme uygun bir usta bulabilirsem yaptırmak istiyorum.

6. M

Arb Tampon

Ynt: Arb Tampon selam arb tarzı yerli yapımtamponları araştırdım sitede bir kaç usta telefonu vardı.hepsini aradım ya tel.iptal yada kullanılmıyor.bu tampon yapan ustaların varsa ( ulaşılabilen ) telefonlarını sitede yazarmısınız.

7. M

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? selam arkadaşlar acaba beylikdüzü grubu bir org.düzenledimi.düzenlediyse ben kaçırdım herhalde.yeni org.ne zaman olacak acaba
  8. M

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? inşallah bu pazar bir organizasyon yapılır.bizde katılırız.
  9. M

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? pazar günü bir etkinlik yapılmadı herhalde .yapılmış olsaydı buradan duyrulurdu herhalde. ???

10. M

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? sinan yılmaz.................nissan patrol .................beylikdüzü 5353153263

11. M

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? facebook ta BÜYOF yazdım ama bir yere ulaşamadım.Gerçi benim facebook ta kullanmıyorum eşimin fac. girdim ama sonuç çıkmadı.mail de atabilirsiniz.msinany2@hotmail.com yada buradan takip ederim.
  12. M

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? selam bende beylikdüzünde oturuyorum.siteye yeni üye oldum.ilk etkinliğim sizin gurupla olsun isterim.haberleşmeyi nasıl yapıyorsunuz.buradan mı takip edeceğim.acemilik işte.

13. M

Araç İçindeki Denge

Ynt: Araç İçindeki Denge uğur bet haber alırsanız banada haber verin lütfen .çok teşekkür ederim
  14. M

Araç İçindeki Denge

selam bir şey sormak istiyorum.nerede satılacağını bilen varmı acaba bu araçların içinde olan bir denge topu gibi ,aynı zamandada basınç göstergesi oluyor.ismini bilmediğim için böyle yazıyorum . yanılmıyorsam altımeter mi acaba nereden bulabilirim.
  15. M

Markalar

Ynt: Markalar Abi tavsiyesi istersen bence SUV alma yani arazileri elk. olarak çalışanlar Rav 4 Sorento,Sportage,Tucson ,Santa Fe CR-Vvb. gibi Bunların yerine Ranault Cangoo veya VW Caddy al ,aynı işi görürler abicim bu açıklaman beni çok güldürdü sen çok yaşa emi......

16. M

Disco I Portbagaj

Ynt: Disco I Portbagaj Y.Yavuz abicim port çok güzel tam bana göre nerede yaptırdıysan adresini veya yelefonunu verirmisin ben de yaptırmak istiyorum teşekkür ederim
  17. M

ARB Tampon ve Bull Bar

Ynt: ARB Tampon ve Bull Bar MK51 bilader teşekkür ederim
  18. M

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Diferansiyel Kilidi çok teşekkür ederim Y.Yavuz listeye daha bakmadım ama inşallah bulurum.

19. M

ARB Tampon ve Bull Bar

Ynt: ARB Tampon ve Bull Bar merhaba şu atilla ustanın adresini yassaydınız ben de gidip görüşmek isterdim
  20. M

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Difransiyel Kilidi ben birşey soracağım bu detroit locker her araca uyarmı benim aracım nissan patrol CGY 60 1991 TB42S

Geri