Arama sonuçlarınız

1. RK.209

Vitara'da Yakıt Sorunsalı

Ynt: Vitara'da Yakıt Sorunsalı ABDULLAH APAYDIN bey bu durumda sibop'larda bir ayarsızlık olabilirmi (gaz ararını. bujileri degiştirdim)Sorun sibopta olursa nasıl anlaşılır

2. RK.209

Ynt: Vitara'da Yakıt Sorunsalı Aracım 2001 JLX 5 kapı bujileri degiştirdim gaz ayarınıda yaptım ama sorun devam ediyor son ölçüm 100Km de 15,99Lt gaz??? Lastiklerim 215"80"15 ..Yogunlukla şehir içi kulanım bu durum normalmi sizce?Sibop ayarı gerektirirmi?
  3. RK.209

Temiz Vitara JLX arıyorum.

Ynt: Temiz Vitara JLX arıyorum. Degişen hup.larım

4. RK.209

Temiz Vitara JLX arıyorum.

Ynt: Temiz Vitara JLX arıyorum. Aracım 2001 JLX 166300Km araziye girmemiştir.Düşünürseniz Tel:05336101765 Ön aparatları manuel olarak degiştirdim.
  5. RK.209

Vitara arıyorum...

Ynt: Vitara arıyorum... Vitara JLX 2001 LPGli 166,300 Km Lastikleri orta Arazide kullanılmamış üç lıydır bende, aldıgımda debriaç balatası bitikti yaptık.yakında buji diks balatalarını degiştirdik.Ön aparatları (hup)aldıgımda çalışmıyordu 20 gün önce manuel (warn) taktım araziye girmedigimden...

6. RK.209

Vitara arıyorum...

Ynt: Vitara arıyorum... Mer.araç 2001 model JLX 1.6 LPG lidir.Araç iki ay öncesine kadar sah.sitesindeydi düşünürsenz mesaj atabilirsiniz ve dier resimleri gönderirim.(166,300)Km.

7. RK.209

Ynt: Vitara'da Yakıt Sorunsalı Bujilerde hafif yağlenma var bu sorun kapak contasından kaynaklanabilirmi? yakitı nasıl etkiler?Daha önceki ölçümümde şehir içi 18lt yi bulmuştu son ölçümde 20,170 lt lpg aldım 155km yaptım.Yani 100km'de 13,12lt yaktı normal gibi duruyor ama 115km şehir dışı...
  8. RK.209

willys

Ynt: willys Bende 51 model willys vardı orjinal 12 yıl önce hala özlüyorum bende bulursam alacam birtane (5 bin cıvarında)Bu arada Orduda oturuyorum ve aramaya devam...
  9. RK.209

vitara jlx arka çeki demiri

Ynt: vitara jlx arka çeki demiri Evet resim varsa görelim. 5 kapı jlx içinmi?

10. RK.209

Bujilerde yağlanma

Ynt: Bujilerde yağlanma Rektefe isteyen motor böyle olmaz sanırım!!!!!

11. RK.209

Bujilerde yağlanma

Ynt: Bujilerde yağlanma Teşekürler Abdullah bey araçta titreme yok tek marşta alıyor çekişide iyi çontadan olma ihtimali yüksek ve mantıklı.Buji ve kablosuna gelince bende araç 16000Km yaptı üç senede!öncesini bilmedigimden beni düşündürüyor??(araç LPG'li)
  12. RK.209

Bujilerde yağlanma

(2001 vitara JLX 5 kapı) Buji'lerdeki yağlanma nedeni ve sebep olduğu durumlar nelerdir??? Kapak contası degişimiyle,buji ve bujikablosu'da birlikte degişmelimi? Bu durum yakıtı nekadar etkiler? Bu konuda bilgi paylaşımınızı berliyorum arkadaşlar..

13. RK.209

Ön tampon,Arka tampon ve yan bagalitler

Ynt: Ön tampon,Arka tampon ve yan bagalitler ORDU'da oturuyorum. Resimde görülen eteklerdeki bej renkte olan kısımları soruyorum yıpranma varda ondan degiştirmeyi düşündüm sanırım yenisi yok. Tamir yoluna gidecem sanırım
  14. RK.209

Ynt: Ön tampon,Arka tampon ve yan bagalitler Sanırım birde bu lastikten lazım.İst nereden bulabilirim?
  15. RK.209

Ynt: Ön tampon,Arka tampon ve yan bagalitler Estetik açısından, kenarlardan kalkma yapıyor belki benimki tutturulabilirmi ? bilmiyorum. Tampon'lardada köşelerde ezilme var o yüzden tamirle veya degiştirmeyi düşünüyorum.

16. RK.209

2001 Suziki vitara JLX için ön,arka tampon ve yan bagalitleri nereden temin edebilirim?
  17. RK.209

kıbrıs vitara (selamlar)

Ynt: kıbrıs vitara (selamlar) Hoş geldiniz..
  18. RK.209

aranıyorrrrr

Ynt: aranıyorrrrr Bende aracımı satıyorum ilgini çekerse bakabilirsiniz nasipse olur http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2001-model-vitara-jlx-full-temiz-kazasiz-lpg-li-93351045/detay

19. RK.209

Aranıyor

Ynt: Aranıyor Teşekkürler kendisine nasıl ulaşabilirim??
  20. RK.209

Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum..

Ynt: Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum.. 2001 model JLX 'im satılık..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2001-model-vitara-jlx-full-temiz-kazasiz-lpg-li-93351045/detay/.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri