Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Freelander Hakkında Yardım İstiyorum
4 sene 1999 model 1.8 freelander kullanmış ve şuan 2001 td4 kullanan biri olarak tekrar tekrar söylüyorum.Bakımlı bir araç bulduysanız kaçırmayın hiçbir sorun yaratmaz rutin bakımların dışında ama siz fiyatına kanıp bakımsız alırsanız başınız...
Aracım 2001 model 2.0 td4 COMMON RAIL DIESEL dir.Bmw motorludur.Şanzumanı jatco marka japon üretimidir.Kmde uzun yolda:7-8litre şehir içi:9-10litredir.KM:160bindedir.Orjinal kmsidir.Büyük kazası yoktur plakasını açık bıraktım,tramer kaydına baktırabilirsiniz.Bütün bakımları...
Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD
Gerçekten çok temizmiş maşallah tekrar tekrar hayırlı olsun.Bu arada özel olmaz ise ne kadara aldınız isterseniz özelden de cevap verebilirsiniz.
Hocam aracın resimlerinide eklerseniz daha iyi bir paylaşım olur bu arada araç hakkındaki izlenimlerinizi anlatmaya devam ederseniz bu araçtan düşünen arkadaşlar için yararlı olur.
Ynt: Genç Bir Kardeşiniz Freelanderla araziye başlamak istiyor, Yardımcı olurmusunz
Syn seribere (isminizi bilmediğimden affınıza sığınarak nikinizi kullandm)aracı aldınız mı aldıysanız bizede bilgi verin sonuç ne oldu?
Ynt: Fikirleriniz benim için önemli...
Benim bahsettiğim tam off road dı ama tabi mantıklı olanı o:) bu arada benim aracımda satılık düşünen arkadaşlar olursa görüşelim lryi çok övdük yanlış anlaşılmasın satım yine bir lr alıcam...
3 kapı lrlerde var ama benim her zaman tercihim 5 kapılardır.Tabi paranız çok ise günlük kullanım için ayrı offroad için ayrı araçta alınabilir ;D
Olurmu hocam tartışılmaz tabiki tartışılır sonuçta işletme giderleri yüksek bunu kabul etmeyen yok Gülü seven dikeninede katlanır.Ama çok bi fark olduğunu düşünmüyorum.Aracın masrafı tamamiyle kullanıcıya bağlı tabi herkesin şahsi görüşüdür saygımız var.
Ben konyalıyım ama şuan hopadayım bunu demek istediğiniz yolları bildiğimi söylemek için söyledim freelanderı da yabana atmayalım lütfen:)
nedendir bilmem ben vitaraya hiç ısınamadım arkadaş düşünürmü bilmem bu arada biz tartışıyoruz arkadaş kayıplara karıştı ;D
syn Savaş Tanır zaten her konuda hemfikir olmamız imkansız bu forumun amacıda farklı düşüncelerin herkese göre doğru yönlerini almak benim arkadaşa anlatmak istediğimde oydu 20 bine ancak bukadar kaliteli bir araç alabilir bakın sorunsuz demiyorum kaliteli...
Aracı ne kadara aldınız hocam ve yakıt konusunda daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz?vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkürler.
Ynt: karadeniz ve gürcistan turu
Batuhan bey hopada kalacak yer konusunda hopa öğretmen evini tavsiye ederim gayet makuldür.Tiflise ise bende gitmedim ancak giden abilerimiz sizinde dediğiniz gibi yollarının çok kötü olduğunu ve batumdan daha dehlikeli olduğunu söylediler ne kadar doğrudur...