Genç Bir Kardeşiniz Freelanderla araziye başlamak istiyor, Yardımcı olurmusunz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seribere Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,366

seribere

Yeni Üye
Yer
İzmir
Öncelikle Forumda yeniyim, İzmir de yaşıyorum, Çok samimi, içten, verimli bir site ortamı,diğer forumlardaki gibi bir iki paylaşım sonra insanlar konudan saparak birbirine saldırmıyorlar, herkes birbirine yardımıc, yer almak istedim,
benim hikayem şöyle;
İş hayatına atılalı 1 yıl oldu içimdeki arazi aşkını dışa vurmaya hazır gibiyim. Bütcem 35-40 arası,-çok güzel olursa biraz daha zorlayabilirm- onun için şimdilik 2004-5-6 model bir freelander dizel 2.0 ile başlamayı planlıyorum,Gayet de ciddi alıcıyım çok arabaya baktım, sanırım benım şıçrama basamağım freelander olcak.
rica ederek soracağım şeyler;

öncelikle alırken en çok bakmam gereken şeyler neler?

ikincisi ben doğrudan araziye keskin bir geçiş yapmayı planlamıyorum zamanla öğrendikçe gelişmek gayesindeyim. Kısacası ben aracımla uzun yol ve şehir içi kullanım da yapacağım, doğal olarak yakıt en büyük endişem genelede 35-40 krş arası rakamlar telafuz ediliyor yine de güncel hesaplamalarınız paylaşmanız çok mutlu eder beni.

Sonuncusu Classic , SE ve HSE seçeneklerinin içerikleri, iç donanımları ve arasındaki farkları yabancı siteler dahil bulamadım. bilgisi olan yardımcı olabilir mi.
Burda benim öğrenmeye aç olduğum şeyleri unutmak üzere olan arazici inanlar olduğunu fark ettim. Teşşekürler

Etiketler
Ynt: Genç Bir Kardeşiniz Freelanderla araziye başlamak istiyor, Yardımcı olurmusunz

Üstad se ile hse arasındaki farkı kısaca şöyle yazabilirim.Daha doğrusu baştan başlayayım.Tüm freelander larda (Türkiye marketine ithal edilenlerden bahsediyorum)Bütün freelander larda çift airbag,Abs -tc -hdc sistemi,sunroof,4 cam elektriği,elektrikli dikiz aynaları,radyo cd çalar,alarm,merkezi kilit bulunur.Ayrıca en düşük versiyonda deri süet koltuk yada kumaş koltuk vardır.
HSE donanımında ek olarak:
- Tam deri ve ısıtmalı koltuk.
- 6 lı cd radyo teyp Harman kardon ses sistemi(amfili ve subwooferli)direksiyondan kumandalı.
- PDC park distance control . (park mesafe kontrol)
- ısıtmalı,katlanır elektrikli aynalar.
- Isıtmalı ön cam
- Cruise kontrol (hız sabitleyici).
- Ön sis farı
Şeklinde sıralanabilir.

Ynt: Genç Bir Kardeşiniz Freelanderla araziye başlamak istiyor, Yardımcı olurmusunz

Çok teşşekürler Son olarak bunlarda klima kaç yaştan itibaren var, herkes başka bişey söyledi satıcı siteler de de içeriklerini yazmıyorlar ?

Syn seribere (isminizi bilmediğimden affınıza sığınarak nikinizi kullandm)aracı aldınız mı aldıysanız bizede bilgi verin sonuç ne oldu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR