Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
1996 model
201000 orijinal km'de
İzmir Yetkili Servis Aydın Oto'da bakımları yapılmış
Çalışmayan aksamı bulunmayan
Yeni vizeli ZJ'mi satmak zorundayım.
İlgilenen arkadaşlar için
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-zj-demek-guc-demek-47250521/detay/
ilanda...
Yıllardır yeni modellere hep bakarım, sürücü tarafında her türlü fonksiyonellik,teknoloji,görünüm vs. dolduruluyor.Sağ tarafta ise bomboş.sanki sağ tarafta giden mağara adamı,sol tarafta giden teknoloji beyni. Diyeceksiniz ki aracı yöneten kişi her türlü bilgiyi almalı.Doğru.Ama sonradan yapılan...
Ynt: Yabancı dil bilen profesyonel V.İ.P şöför aranıyor
Selamlar;
İzmir'de yaşıyorum. Anlaşacak kadar İngilizce biliyorum. SRC ve Psikoteknik belgelerim var.Ayrıca 7.J.K.lığından Yakın koruma ve Koruma amaçlı özel sürücülük belgem var.
Uzun yol ve İzmir ş.içi sokak bilgim var. Doğu ve G.Doğu...
Ynt: servis diye güvenip araç bıraktık mutlaka okuyun
Serviste yaklaşım çok önemli.
Ben İzmir yetkili servise gittiğimde aynı şekilde karşılanıyorum. Ardından aracın yanına çayım getiriliyor ve araç yapılırken ben de görüyorum.Ben araç başına geçmediğim zamanlarda ise daha önceden yanlış...
Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor
Lpg yi de benzini de sabit yerden alıyorum.katkılı ultra süper lpg ya da benzinlerden uzak duruyorum. 5 depoda bir benzin katkısı würth marka ekliyorum. 10 depoda bir de lpg katkısı ekliyorum. yağa katkı eklemiyorum. yazdığım hesap (. '96 ZJ me 85 tl...
Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor
Selamlar ben de foruma pek yazı yazmayanlardanım ama bu konuyu görünce dayanamadım. '96 ZJ me 85 tl gaz alıyorum. Yağ değişim zamanı geldi,lpg de iki sensör sorunlu olmasına rağmen şehir içi 220 -230 şehirler arası 250 - 260 km gidiyorum. acaba benim...