Arama sonuçlarınız

1. sancakor

1996 Model ZJ 5.2

Ynt: 1996 Model ZJ 5.2

2. sancakor

1996 Model ZJ 5.2

Ynt: 1996 Model ZJ 5.2 Teşekkür ederim.
  3. sancakor

1996 Model ZJ 5.2

Ynt: 1996 Model ZJ 5.2 Teşekkür ederim. ;D İsteyene hayırlı alışlar ;)

4. sancakor

1996 Model ZJ 5.2

Merhaba, 1996 model 201000 orijinal km'de İzmir Yetkili Servis Aydın Oto'da bakımları yapılmış Çalışmayan aksamı bulunmayan Yeni vizeli ZJ'mi satmak zorundayım. İlgilenen arkadaşlar için http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-zj-demek-guc-demek-47250521/detay/ ilanda...
  5. sancakor

Ön konsol,göğüslük,dashboard .. adı her neyse.

Yıllardır yeni modellere hep bakarım, sürücü tarafında her türlü fonksiyonellik,teknoloji,görünüm vs. dolduruluyor.Sağ tarafta ise bomboş.sanki sağ tarafta giden mağara adamı,sol tarafta giden teknoloji beyni. Diyeceksiniz ki aracı yöneten kişi her türlü bilgiyi almalı.Doğru.Ama sonradan yapılan...

6. sancakor

Yabancı dil bilen profesyonel V.İ.P şöför aranıyor

Ynt: Yabancı dil bilen profesyonel V.İ.P şöför aranıyor Selamlar; İzmir'de yaşıyorum. Anlaşacak kadar İngilizce biliyorum. SRC ve Psikoteknik belgelerim var.Ayrıca 7.J.K.lığından Yakın koruma ve Koruma amaçlı özel sürücülük belgem var. Uzun yol ve İzmir ş.içi sokak bilgim var. Doğu ve G.Doğu...

7. sancakor

servis diye güvenip araç bıraktık mutlaka okuyun

Ynt: servis diye güvenip araç bıraktık mutlaka okuyun Serviste yaklaşım çok önemli. Ben İzmir yetkili servise gittiğimde aynı şekilde karşılanıyorum. Ardından aracın yanına çayım getiriliyor ve araç yapılırken ben de görüyorum.Ben araç başına geçmediğim zamanlarda ise daha önceden yanlış...
  8. sancakor

5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor Lpg yi de benzini de sabit yerden alıyorum.katkılı ultra süper lpg ya da benzinlerden uzak duruyorum. 5 depoda bir benzin katkısı würth marka ekliyorum. 10 depoda bir de lpg katkısı ekliyorum. yağa katkı eklemiyorum. yazdığım hesap (. '96 ZJ me 85 tl...
  9. sancakor

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor Motor sıcakken de yapıyor. Elimle bakıyorum benzin değil. Zaten araç lpg de çalışırken de oluyor.

10. sancakor

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor Selamlar ben de foruma pek yazı yazmayanlardanım ama bu konuyu görünce dayanamadım. '96 ZJ me 85 tl gaz alıyorum. Yağ değişim zamanı geldi,lpg de iki sensör sorunlu olmasına rağmen şehir içi 220 -230 şehirler arası 250 - 260 km gidiyorum. acaba benim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri