Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Buggy İmalatı
valla arkadaşım ne çizim ne proje gerekiyo hayal gücünü bi zorluyorsun herşey arka arkaya geliyo ben derimki önce ön ve arka takımlardan başla sonra uzunluguna genişliğine karar ver devamı zaten kendi gelir
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)
emre bozkurt(buggy) pazar tabi merkezden aladağa giden çeki kancalı bi araç bulabilirsem:(
geçenlerde benim buggye bi arkadaş biniyodu sanayide cıraklığın karsında bi arkadasım yıkamacılık yapıyo oraya uğramış meslek liselerinden gelen hocaların hoşuna gitmiş buna ruhsat cıkaralım falan demiş proje cizip trafiğemi sunuyo onu tam bilemiyorum eğer öle bişe olursa...
bu görüntüdeki vosvosun ruhsatları olupta muayeneden geçermi sorusuna cvp attım ama ruhsat plaka yoksa o cok sıkıntılı dediğin gibi çünki benimde yaptığım bi buggy var offroad yapacaksak ya römörkta gidiyo yada önde bi aparatı var jiipin arka kancasna geçirip ön tekerleri...
bu gördüğünüz araç projesi cizilerek muayeneden geçmiş bi araç ruhsatında diğer bilgiler bölümünde söle yazıyodu ön arka fiber tampon rüzgarlık sonrof istedikten sonra herşey oluyo vede maliyeti komple ruhsat dahil 800e cıkmıştı
slm arkadaşlar yapmış olduğum buggynin fotoları bu aracı 3 ayda yapabildim gerçekten cok zor bi iş özelliklede kafayı aşırı derecede zorlayan bi iş mergen arkdasın yaptığıda mükemmel bişe olacak benim araçta tek bi sıkıntı var oda aracın alçak olması coğu yerde asılı...
ben bi 126 bis modifiye ettim belki görmüşündür turuncu çamurlukları genişletilmiş sıra dışı bi bis
onun motor sorunu cok fazla idi ben ona vosvos motoru taktım baya iyi gitti taki bursadan boluya dönüşte izmitten otobana girer girmaz kaynaşlı kavşağına kadar tam gaz geldik...
bis motoru sıkıştırmaya geldimi ilk contayı yakar bide sesi tekne gibidir en güzeli vosvos motoru hem 4 silindirli hemde alman malı bi motor kolay kolay patara vermez
jandarmanın insafına kalmış insafsızsa motoru bağlar ömür boyu alamazsın allah göstermesin bende öle olursa benzin hortumunu cıkarıp basacam ateşi en azından içim yanmaz;)
biraz anlatayım: öncelikle aracın yüksekliği aslında baya vardı kalın mafsal takınca açıları kurtarmadı alçaltmak zorunda kaldım
aracın motoru 150cclik yuki marka bi motorun diferansiyel yük motorunun diferansiyeli aynı zamanda geri vites özelliğide var bu diferansiyelin bi...
slm arkadaşlar bende kendi imkanlarımla bi buggy yaptım bakalım beğenecekmisiniz ayrıca bu aracı satıyorum
VİDEOSU: googleden by emre,s buggy die aratırsanız izleyebilirsiniz iyi seyirler:):):)