Arama sonuçlarınız

1. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı valla arkadaşım ne çizim ne proje gerekiyo hayal gücünü bi zorluyorsun herşey arka arkaya geliyo ben derimki önce ön ve arka takımlardan başla sonra uzunluguna genişliğine karar ver devamı zaten kendi gelir

2. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı sükrü usta istediğin motoru takabilirsin tabi cok büyük motor olmadıkca ondan yana sıkıntı etme;)
  3. tuning14

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) emre bozkurt(buggy) pazar tabi merkezden aladağa giden çeki kancalı bi araç bulabilirsem:(

4. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı geçenlerde benim buggye bi arkadaş biniyodu sanayide cıraklığın karsında bi arkadasım yıkamacılık yapıyo oraya uğramış meslek liselerinden gelen hocaların hoşuna gitmiş buna ruhsat cıkaralım falan demiş proje cizip trafiğemi sunuyo onu tam bilemiyorum eğer öle bişe olursa...
  5. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı bu görüntüdeki vosvosun ruhsatları olupta muayeneden geçermi sorusuna cvp attım ama ruhsat plaka yoksa o cok sıkıntılı dediğin gibi çünki benimde yaptığım bi buggy var offroad yapacaksak ya römörkta gidiyo yada önde bi aparatı var jiipin arka kancasna geçirip ön tekerleri...

6. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı bu gördüğünüz araç projesi cizilerek muayeneden geçmiş bi araç ruhsatında diğer bilgiler bölümünde söle yazıyodu ön arka fiber tampon rüzgarlık sonrof istedikten sonra herşey oluyo vede maliyeti komple ruhsat dahil 800e cıkmıştı

7. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı neden geçmiyor?
  8. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı bu araçlarda bide 4 ceker olmuş olsa iyi olurdu ama yapmamışlar:( mergen usta senin yapmış olduğun buggye 4 çeker düşünüyomusun?
  9. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı ,

10. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı ..

11. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı hafta sonu dağlarda biraz stresimizi attık fotoları;)
  12. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı evet sayfa olarak gokart yapalım sayfasında tüm fotolar.

13. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı ,,
  14. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı slm arkadaşlar yapmış olduğum buggynin fotoları bu aracı 3 ayda yapabildim gerçekten cok zor bi iş özelliklede kafayı aşırı derecede zorlayan bi iş mergen arkdasın yaptığıda mükemmel bişe olacak benim araçta tek bi sıkıntı var oda aracın alçak olması coğu yerde asılı...
  15. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı ben bi 126 bis modifiye ettim belki görmüşündür turuncu çamurlukları genişletilmiş sıra dışı bi bis onun motor sorunu cok fazla idi ben ona vosvos motoru taktım baya iyi gitti taki bursadan boluya dönüşte izmitten otobana girer girmaz kaynaşlı kavşağına kadar tam gaz geldik...

16. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı bis motoru sıkıştırmaya geldimi ilk contayı yakar bide sesi tekne gibidir en güzeli vosvos motoru hem 4 silindirli hemde alman malı bi motor kolay kolay patara vermez
  17. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı diferansiyel rus malı yük motorları var adı muravey die geçiyo onun diferansiyeli
  18. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı jandarmanın insafına kalmış insafsızsa motoru bağlar ömür boyu alamazsın allah göstermesin bende öle olursa benzin hortumunu cıkarıp basacam ateşi en azından içim yanmaz;)

19. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı biraz anlatayım: öncelikle aracın yüksekliği aslında baya vardı kalın mafsal takınca açıları kurtarmadı alçaltmak zorunda kaldım aracın motoru 150cclik yuki marka bi motorun diferansiyel yük motorunun diferansiyeli aynı zamanda geri vites özelliğide var bu diferansiyelin bi...
  20. tuning14

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı slm arkadaşlar bende kendi imkanlarımla bi buggy yaptım bakalım beğenecekmisiniz ayrıca bu aracı satıyorum VİDEOSU: googleden by emre,s buggy die aratırsanız izleyebilirsiniz iyi seyirler:):):)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri