Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Sivas Korteji (29 Ekim 2010)
2010, 08:59:01 » Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
1- Bülent KÖK defender 3 kişi
2- mustafa aslan patrol 3 kişi
3- ömer altun hilux 2 kişi
4- ümit yaşar...
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)
başkan gezenbilirdeki yeni görevin hayırlı olsun sen şimdi kendine sekreter falanda yaparsın .unutmadan sorayım bu yılki kış oyunlarını nerde ve ne zaman yapacaksın karar verdinmi
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)
yaşadığınız büyük tehlikeden kazasız belasız kurtulmanıza sevindim.büyük geçmiş olsun.
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
temenniniz için teşekkürler kış aylarının girmesiyle fiyatların biraz daha düşeceğine inanıyorum o zaman güzel bi k7 alacam inşallah.saygılar
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
HERKESE SELAMLAR BEN SİVASTAN ÜMİT YAŞAR POLATKAN ŞU AN MOTORUM YOK VARDI SATTIM (ZX9 ) EN KISA SÜREDE TEKRAR MOTORİZE OLACAĞIM :)