Arama sonuçlarınız

1. SuperContra

Defender Motor Ugrade

Motorunuz 2.5 300 TDI modelidir. %40 zor bir değer. Arkadaşların belirttiği gibi Defender bir arazi aracı ve normal koşullarda çoğunlukla arazi kullanımı amaçlı üretilmiştir. Bu nedenle 100km/s üzerine çıkmayı çoğu Defender kullanıcısı tavsiye etmez. Günlük olarak kullanan çok arkadaşım var ve...

2. SuperContra

Scout 800b Restorasyon Projem

Belgesellerde izlediğimiz restorasyonlara taş çıkartacak cinsten ilerliyor projeniz. Tebrik ederim.
  3. SuperContra

Scout 800b Restorasyon Projem

Süper gidiyor bayıla bayıla takip ediyorum. Video da isteriz :)

4. SuperContra

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Bu fotoğrafı da koyalım burada dursun. Taş gibi defender bee!
  5. SuperContra

Merhaba

Ahh ahh 2-3 sene önce böyle miydi piyasa herkesin ulaşabileceği bir araçtı Defender. Fiyatlar çok komikti :) O günler geride kaldı ama arada fırsat araçları da çıkmıyor değil. Facebook gruplarını ve ilan sitelerini takip edin.

6. SuperContra

Merhaba

Hoşgeldiniz. Defender sahibi olmak için biçilmiş kaftansınız. El yeteneğinizin olması, motor mekanik elektrik konularında "ben yaparım" demeniz çok iyi. Çünkü bol bol yapacaksınız :) Almak için acele etmeyin. Şuan fiyatlar anlamsız bir şekilde yüksek. Mutlaka karşınıza doğru araç çıkacaktır...

7. SuperContra

Bu Defender Sizce Nasıl ?

Hayırlı uğurlu olsun. Bol çamurluk günler. En kısa sürede fotoğrafları bekliyoruz :)
  8. SuperContra

1994 Defender Pick Up King Cab Yapımı

Kolay gelsin. Gelişmeleri merak ediyoruz ve bol fotoğraf istiyoruz :)
  9. SuperContra

Fotoğrafları var mı? Kaporta boya kısacası görünüm olarak inceleyip size görüşlerimizi yazalım.

10. SuperContra

BD30'a ne fiyat istiyorlar?

11. SuperContra

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Elinize sağlık. Sizin gibi titiz insanların böyle bilgilendirici başlıklar açıp paylaşım yapması hem çok faydalı hem de çok keyifli. İlgiyle takip ediyoruz :)
  12. SuperContra

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Hayırlı olsun Haluk bey. Hatırlıyorum ilk yazdığınız zamanları sanırım. Ben de o sıralarda almıştım. Çok sevindim. Kazasız belasız inşallah. En yakın zamanda kendinize bir başlık açıp fotoğraf atmanızı isteriz :)

13. SuperContra

Görüşlerinize Ihtiyacım Var

Güç değişimleri konusunda çok detayli bilgiye sahip değilim. Yazdığınız bilgileri biliyorum fakat günümüzde muayenede motor numarası yanlış ise veya okunmuyorsa hafif kusur olarak geçmekte. Yani muayenede problem yaratmıyor şuan. Ama Türkiye'de yaşıyoruz her an bu değişebilir en azından böyle...
  14. SuperContra

Benzin ruhsatlı araca dizel motor atılamaz maalesef. Geçtiğimiz yıllarda yapılabiliyordu ama son 3-4 senedir olmuyor.
  15. SuperContra

Sn. serdenayy: Defender öyle bir araç ki biri diğerine benzemiyor. Çok büyük farklar çıkabiliyor. Mekanik ve görsel anlamda bakımlı olup olmadığına bağlı olarak fiyatlar arasında uçurum farklar oluyor. O yüzden araçları görmeden benim size bu araca şu kadar vermeyin yada bu kadar verin demem...

16. SuperContra

Estağfirullah. Burada birbirimize yardımcı olmak için varız. Yolladığınız ilandaki aracı geçenlerde arkadaşlarla paylaşmıştım beğendiğim için. Kaportası ve boyası diri duruyor, zaten yeni yapılmış. Yazılanlara göre bakımları da yapılmış. İç trimleri ve döşemeleri, koltukları da güzel...
  17. SuperContra

Öncelikle bu araç Defender değil Series. Sonradan Defender ön panjuru ve kaputu takılmış. Kapılarına çok kötü kollar takmışlar. Kamyon işi duruyor. Series ile Defender arasındaki en büyük farklardan biri Series makaslı Defender ise yaylıdır. Bu kimine göre avantaj kimine göre dezavantaj. Fakat...
  18. SuperContra

Düz Dizel Mi Yoksa Turbo Dizelmi

Bütçeniz varsa tabii ki turbo dizel.

19. SuperContra

Yeni Model Defender Alınır Mı? (0km)

Defender kaporta ve boyada en iyi işçiliği Seyrantepe Eski Sanayi'de Hacı Erdal usta'nın yaptığını gördüm bir çok araçta. Mutlaka yaptığı bir aracı görün. 2016 model zannedebilirsiniz.
  20. SuperContra

91 Vitara Hikayesi ; Revizyon Değişiklikler Ve Yapılacaklar

Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir özet yazmışsınız. Hepimiz harcama yapıyoruz çünkü araçlarımız eski model. Ama en güzeli arabaya binince o mutluluğu hissetmek değil mi? :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri