Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bundan 4 sene evvel bu fiyatlara pekala bulunabiliyordu. Ben de geçen sene araç bakarken limitimi sizinki gibi belirlemiştim fakat bu fiyatlara bulmak biraz zor açıkçası. Arada fırsat araçları çıkıyor. Her gün ilanları kontrol edin ve facebook'ta tüm offroad ilan sayfalarına kaydolun. Bazen...
Ruhu olan bir araç. Ne varsa eskilerde var zaten. Yeni araçlardan daha çok seviyorum bu tür araçları. Ben de yıllardır kasası değişmeyen defender kullanıcısıyım. Elinize, emeğinize, sabrınıza sağlık. Belgesel çekimi yapsaydınız sanırım en başarılardan biri olurmuş. Harika.
Xenforo çok az kullanılan bir forum yazılımı. vBulletin veya MyBB kullanımına geçilmesi taraftarıyım. Hem destek hem de kalite açısından daha önde olan yazılımlar. Ayrıca Gezenbilir gibi bir bilgi hazinesinin her gün yedeğinin alınması gerekir. Forum konuları içindeki fotoğrafların kaybolması da...
Hayırlı uğurlu olsun Taner bey. Bu hevesinizi ve heyecanınızı sürdürmeniz dileğiyle. Her yeni defender alan kullanıcılar adına ben de mutlu oluyorum. Kazasız, belasız mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle. Araç çok temiz ve derli toplu. Böylesini bulmak zor.
Karbüratör konusuna gelince...
Merakla bekliyoruz yapım aşamalarını hocam. Burada ilerdeki def sahipleri için örnek teşkil edecek bir araç olması dileğiyle. Tüm aşamaların fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Merhaba, 1990 model 3.9 v8 otomatik rrc sahibiyim. KM saatim çalışmıyor yolda hızımı göremiyorum ve km sayacı da saymıyor bu yüzden. Bunun km teli mi değişmesi gerekiyor? Veya direk bunu yaptırabileceğim bir yer var mıdır?
Güzel günlerde kullanın. Hayırlı uğurlu olsun. Ben bu jantları beğeniyorum. Yakışıyor defender'a. Zamanla aksesuarlarla zenginleştirip çok daha güzel bir hal alacaktır aracınız :)