Arama sonuçlarınız

1. SuperContra

Hepberaber Yeni Bi Defender Toplayalim

Mutluluğunuz daim olsun. Hayırlı uğurlu olsun arabanız. Kaporta boya işleminizi nerede yaptırdınız? Fotoğrafladıysanız görmek isteriz :)

2. SuperContra

Kişiye Özel Satilik Defender Araçlar

Yapıp satma konusunda yanlış yerdesiniz. Burası aracını kendi yapanların yeri :)
  3. SuperContra

Defender Td5 Motor Kulağı

Çok yararlı. Teşekkür ederiz. Ben çizimlerini rica edebilir miyim? baybarskirman@gmail.com

4. SuperContra

Defender 110 2.5 Benzinli.

269114889 numaralı ilana bakın
  5. SuperContra

Defender 110 2.5 Benzinli.

Bundan 4 sene evvel bu fiyatlara pekala bulunabiliyordu. Ben de geçen sene araç bakarken limitimi sizinki gibi belirlemiştim fakat bu fiyatlara bulmak biraz zor açıkçası. Arada fırsat araçları çıkıyor. Her gün ilanları kontrol edin ve facebook'ta tüm offroad ilan sayfalarına kaydolun. Bazen...

6. SuperContra

Belleğimiz De Sıfırlandı Mı ?

Resimler ebediyen uçmuş gibi gözüküyor. Çok üzücü. Çok değerli görseller ile desteklenen eski konular vardı..

7. SuperContra

V8 Motorlar Için Yüksek Voltajlı Distributor Dui

Enjeksiyonlu sisteme uygun mudur?
  8. SuperContra

Defender Çalışmıyor...

Vurdurmayı denediniz mi? Akü zayıflamış olabilir.
  9. SuperContra

Unimog 411 Projesi ...

Ruhu olan bir araç. Ne varsa eskilerde var zaten. Yeni araçlardan daha çok seviyorum bu tür araçları. Ben de yıllardır kasası değişmeyen defender kullanıcısıyım. Elinize, emeğinize, sabrınıza sağlık. Belgesel çekimi yapsaydınız sanırım en başarılardan biri olurmuş. Harika.

10. SuperContra

Belleğimiz De Sıfırlandı Mı ?

Xenforo çok az kullanılan bir forum yazılımı. vBulletin veya MyBB kullanımına geçilmesi taraftarıyım. Hem destek hem de kalite açısından daha önde olan yazılımlar. Ayrıca Gezenbilir gibi bir bilgi hazinesinin her gün yedeğinin alınması gerekir. Forum konuları içindeki fotoğrafların kaybolması da...

11. SuperContra

Ben De 110 V8 Ile Aranızdayım :)

Hayırlı uğurlu olsun Taner bey. Bu hevesinizi ve heyecanınızı sürdürmeniz dileğiyle. Her yeni defender alan kullanıcılar adına ben de mutlu oluyorum. Kazasız, belasız mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle. Araç çok temiz ve derli toplu. Böylesini bulmak zor. Karbüratör konusuna gelince...
  12. SuperContra

Sonunda Bende Defender'ıma Kavuştum....

Merakla bekliyoruz yapım aşamalarını hocam. Burada ilerdeki def sahipleri için örnek teşkil edecek bir araç olması dileğiyle. Tüm aşamaların fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyoruz :)

13. SuperContra

Sonunda Bende Defender'ıma Kavuştum....

Aklınızdaki proje çok güzel. Ben de size fikir olması açısından bir kaç örnek defender fotoğrafı eklemek isterim.
  14. SuperContra

Satılık Çıkma 3,5 V8 Motor Arıyorum

Hayırlı olsun kaça aldınız?
  15. SuperContra

Satılık İkinci El Yada Sıfır Defender Kaporta -motor Ve Elektrik Aksamı Yedek Parcaları

Tavan çıtalı mı çıtasız mı? Orjinal tampon var mı? Varsa fiyat yazar mısınız?

16. SuperContra

Rrc Kilometre Saati Çalışmıyor.

Teşekkür ederim henüz gidemedim bununla alakalı fakat yarın öbür gün baktırabileceğim sanırım
  17. SuperContra

Rrc Kilometre Saati Çalışmıyor.

Merhaba, 1990 model 3.9 v8 otomatik rrc sahibiyim. KM saatim çalışmıyor yolda hızımı göremiyorum ve km sayacı da saymıyor bu yüzden. Bunun km teli mi değişmesi gerekiyor? Veya direk bunu yaptırabileceğim bir yer var mıdır?
  18. SuperContra

Defender Pick Up Panzorot

Fotoğraf görebilir miyiz?

19. SuperContra

Defender Pick Up Panzorot

Kapı iç döşemesi mi?
  20. SuperContra

Merhabalar Bu Da Benim Def'im

Güzel günlerde kullanın. Hayırlı uğurlu olsun. Ben bu jantları beğeniyorum. Yakışıyor defender'a. Zamanla aksesuarlarla zenginleştirip çok daha güzel bir hal alacaktır aracınız :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri