Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))
Hayırlı uğurlu olsun. Umarım güzel günlerde kullanıp harika anılar biriktirirsiniz. Darısı başıma :D
Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ?
Geçmiş olsun hocam. Okurken ben de mutlu oldum sorunu çözdüğünüzde. Durumu iyi kurtarmışsınız şırınga ve süt pipetiyle. Bol bol fotoğraf bekliyoruz. İyi eğlenceler dilerim :)
Ynt: Adım Adım Defender'a Doğru
Bu fiyatlarla bu işi yapan çok insan var burada ama
Benim de bütçem az olduğu için böyle yapmak niyetindeyim. 20 bin verebilecek olsam hiç durmam üstad :)
Ben 5 kapılı kapalı kasa arıyorum ama merak ettim bunun gibi bir aracın arkasıni kapatıp 5 kapı yapılabilir mi? Ruhsata yasal olarak işletilebilir mi ve ne kadar tutar?
Çok çok teşekkür ederim mesajınız için. Çok yararlı oldu. Söylediğiniz harcamalar yapılıyorsa gerçekten baya bir masraf eder diyorsunuz. TSK haricinde baktığım zaman sitelere bütçeme uygun 5 kapılı kapalı kasa bulmak çok zor. 10 bin'e bulabilsem dediğiniz gibi...
Yapılı araç için şuan bütçem pek müsait değil. 10 bin lira harcama yaparak yürür halde bir defender'ı sadece ihaleden alabilirim diye düşündüm. Sonrası parça parça yapılacağı için aylık bütçemi ona göre ayarlayacağım. Yapılı bulmak çok zor. Malum sitede Defender...
Herkese selamlar. Adım Baybars. İstanbul'da yaşıyorum. Bu forumdaki yardımlaşmayı başka hiç bir yerde görmediğimi öncelikle belirtmeliyim. Forumu uzun zamandır takip ediyorum. Ancak yeni üye oldum sayılır. Çok değerli ve bilgili insanlar var burada, hepsine çok teşekkür ediyorum.
Ben de...
Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor
Merhaba, sabrınıza hayran kaldım doğrusu. Peki geciktiği için aracınızı buradan almayı düşünmediniz mi? Ben dayanamazdım 1 ay sonra hemen alırdım sanırım.