Arama sonuçlarınız

1. deserteagle

Osmanlı Ocağı Nasıldır?

Bunlar etil alkol ya da metil alkolün bir şekilde jel haline getirilmiş haliymişler. Yani gerçekten de ispirtoyla akrabaymışlar. Semaver'in dediği dökme saçmaya gelmemesi iyi bir uyarıydı. Bu Osmanlı ocağı denen reşo ocağı zamazingosu kampa falan götürmek için büyük ve ağır. Yanlarında çok...

2. deserteagle

Çakı ve Bıçak Seçimi

Aslında bıçak bilemeyi ve bakımını korkmadan öğrenmek için, gaddarca kullanmak için bir de bunlardan almak faydalı. Bauhaus'a gidip bir bundan, bir de iki kirazlı markanın biley taşından alınca iş neredeyse tamam gibi. Gerçi bu taşlarda da bir ara olan indirim bitmiş ama fiyatları yine de fena...
  3. deserteagle

Çakı ve Bıçak Seçimi

Bora'ya niyetlenmişken ötekini şundan önermedim. Bu bıçaklar bir ustanın kemerine takılsın, işte kullanılsın, eskiyince atılsın diye yapılmış bıçaklar. İş yaparken utandırmaz ama maliyeti de zaten fiyatıyla orantılı. Namlunun sırtına bakarsan preste kesildiği haliyle bırakılmış, taşlanıp...

4. deserteagle

Çakı ve Bıçak Seçimi

Valla Bora'nın sahtesi var mı bilmiyorum ama Ankara'da zaten güvenilir dükkanlar bulabilirsiniz. Belki mallarını hangi dükkanlara verdiklerini de sorabilirsiniz. Face'de de https://www.facebook.com/bora.bicaklari adında sayfaları var diye biliyorum. Bütçe darsa bu iki bıçaktan ucuz olanını...
  5. deserteagle

Az Yakandan Az, Çok Yakandan Çok Vergi

Ynt: Az Yakandan Az, Çok Yakandan Çok Vergi Ben zaten arabam çok yakınca çok, az yakınca az vergi veriyorum ki, benzinden alınan vergi zaten çok fazla! 1999 senesinde bizdeki benzin (95 oktan) 1 Dolar iken bu rakamla ancak işgal altındaki Gazze yarışıyordu. Benzin şimdi 2 Dolar'ın çok üstünde...

6. deserteagle

Çakı ve Bıçak Seçimi

Buna aslında bir yanıt yazmıştım ama bağlantıda yada sunucuda bir problem oldu ve mesajım uçtu. İlk seferde ne yazdığımı tam hatırlayıp yineleyemem ama özetlemek gerekirse bu iki bıçağın ortak yönleri farklarından daha fazla. Boy, sap malzemesi, balçakların varlığı, sapın yanaklı oluşu, (full...

7. deserteagle

Yurtdışından Bıçak Siparişi Deneyimlerim

Ynt: Yurtdışından Bıçak Siparişi Deneyimlerim 350 lira el yapımı için bile iyi bir para. Ben geçenlerde paylaştığım hamonlu, deri kılıflı bıçağımı hem de Taner ustanın bıçağıyken 350 liraya aldım. Türkiye'de yüksek kalitede el yapımı bıçak henüz fiyat olarak nihai seviyesine göre düşük. o...
  8. deserteagle

Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Ekipmanlar.

Ynt: Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Ekipmanlar. Şahsen su geçirmeyen kıyafetleri gerektiği ana kadar giymemeyi tercih ediyorum. Tempolu yürüyüşlerde bunlar hava alan kumaş da olsa, kol altı gibi yerlerde fermuarı da olsa terliyorum. O yüzden ayrılabilir iki katlı montları parça parça kullanmak...
  9. deserteagle

Göz zevkiniz için...

Bir kaç ay önce kendimi ödüllendirmek için Taner Salar'dan bu bıçağı kaptım. Kılıfı da sağolsun Murat Erkut yaptı. Taner hamon böylesine görünür olsun diye dünyanın emeğini verdi. Ben ondan hazır bıçağı istedikten sonra bile çok zaman hamon için uğraştı durdu. Bu yüzden bunu vitrinde sergilemek...

10. deserteagle

Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel)

Ynt: Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel) Genelde yanımda bunlar oluyor. Saat zaman zaman değişiyor ve durumuna göre takıma bir de çakı ekleniyor ama çekirdek kadro bu. Resimdekiler Citizen Eco-Drive, ThruNite Ti, Leatherman Squirt P4 ve içinde biraz kibrit de saklanabilen bir düdük...

11. deserteagle

Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ?

Ynt: Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ? Çöl dibinde dolanınca tabi beni palet sahibi olma fikri sarmaya başladı. Ben de forumdaki başlıklarda dolanmaya başladım. Kimilerimizin palet gerekli mi diye düşündüğünü görüyorum. Bir de tabi 4x4'e odaklandık. Bu nerde gerekecek...
  12. deserteagle

Hangi Termos?

Ynt: Hangi Termos? Gerçekte çok çok iyi bir termosa ihtiyacınız yok ise gidip en ucuzlarından iki üç tane alıp bunlardan hangisi en iyisiyse onu kullanıp ötekileri de birilerine verirsiniz. Tasarruf dahi edersiniz. Fotoğraflardaki ve linklerdeki bir çok ürün (hepsi değil tabii) marketlerin...

13. deserteagle

Kamp Güvenliği İçin "Son Teknoloji Güvenlik Sistemi" :)

Ynt: Kamp Güvenliği İçin "Son Teknoloji Güvenlik Sistemi" :) Yanınıza alın bi Kırklarelili, veriverin bir de bıçak, olsun tamam beyaa... İzleyin: http://www.vidivodo.com/video/kirklarelide-domuz-saldirisi-2-yarali-anadolu-ajansi/1006760 Olayın olduğu yer sanırım benim okulumun önündeki cadde.
  14. deserteagle

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Bu konuda kafa yorup deneyenler, kurtaran ve kurtarılan görüş hattındayken durumdayken lazer (çizgisel aydınlatanı tabii) işe yarıyor diyorlar. Dağın arka sırtı gibi görüş hattı dışından işaret vermekte faydalı değilmiş denir. Tabi bunlar başkalarının...
  15. deserteagle

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Işık çubuğu illa ki bulundurduğum bir nesnedir. Dertsiz tasasız bir ışık kaynağı olması hoşuma gidiyor. Uzun yıllar otomobil içi koşullara da katlanabildiğini gördüm.

16. deserteagle

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Elinize sağlık. :) Çok faydalı uyarılar bunlar. Bir maddeye ise katılamıyorum. Bence işaret vermek için özel olarak yapılmış olmayan, sıradan bir lazer cihazı, faydasızlığı yanında zarar verme potansiyeline de sahiptir. Sıradan lazerler nokta şeklinde...
  17. deserteagle

Kamp Ortamında Su Soğutma

Ynt: Kamp Ortamında Su Soğutma Gübre kullanarak soğutma köylerde kullanılan bir yöntem. Yoksa o kadar bira, rakı, karpuz nasıl soğur beyaa?
  18. deserteagle

Az Yakandan Az, Çok Yakandan Çok Vergi

Ynt: Az Yakandan Az, Çok Yakandan Çok Vergi Vergi falan gibi konularda asla birbirimize düşmemeliyiz. Az yakanın az verecek olması yalan sonuçta. Tek yapacakları bu gün az yakanın vergisine dokunmayıp çok yakana vergiyi bindirmek olacak. Katar'a gidince gördüğüm manzara şu: Benzin...

19. deserteagle

sony steadyshot dsc-w520 gücü kapatıp tekrar açın hatası!!!

Ynt: sony steadyshot dsc-w520 gücü kapatıp tekrar açın hatası!!! Bu mesajın öncesinde objektifin hareketlerinde bir gariplik var mı?
  20. deserteagle

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Zaman zaman düşülen, çok kötü sonuçlanabilen masum bir yanılgımız var. O da üç saat, beş gün, dört hafta sonraki koşullar da aynı şimdiki gibi olacak sanmak. Evden çıkarken havanın açık olması, akşam eve dönene kadar öyle olacağı anlamına gelmiyor. Orta kuşaktaki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri