Arama sonuçlarınız

1. deserteagle

Çakı ve Bıçak Seçimi

Neye karşı güven vermesini istiyorsunuz?

2. deserteagle

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Beton delmek, kesmek bir bıçağın işlevi değildir ki, öyle bir testten nasıl bir anlamlı sonuç beklenebilir?
  3. deserteagle

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Videolar için çok teşekkürler. :)

4. deserteagle

Minik Kamp Tüpleri ve Başlıkları Hakkında.

Ynt: Minik Kamp Tüpleri ve Başlıkları Hakkında. Çözümü cepteki para ile değil de bilgi beceriyle üretmek gerçekten de keyifli değil mi? :) Reşo vb. teneke ile bir soba yaparken tenekenin karşılaşacağı sıcaklıkları göz önünde bulundurarak temkinli olmalısınız. Tenekede bulunan çinkonun yanması...
  5. deserteagle

arazi lastiği at ve mt bfgoodrich

Ynt: arazi lastiği at ve mt bfgoodrich Bunlar fotoğraf çekebiliyor mu?

6. deserteagle

Survival Knife (seçim)

Ynt: Survival Knife (seçim) Bıçağı sadece bir alet olarak değil, başka aletleri yapabilmeye imkan veren bir alet olarak görmek bence daha doğru bir bakış açısı. Çocuklukta oyuncaklarımızı çakı ve bıçak kullanarak yapmaya başlayınca bu çok doğal geliyor. Bir sopayı, sapanı, takatakı, oku...

7. deserteagle

Çakı ve Bıçak Seçimi

Filmlerde hep böyle cümleler vardır ya ben de bu tipte bir inci yumurtlayayım.: Eğer tanrı alet kullanmamızı istemeseydi bize böyle iyi bir beyin ve böyle güçsüz dişlerle tırnaklar vermezdi. ;D ;D ;D
  8. deserteagle

Bıçak Ağız Bilemeleri Hakkında

Bu sorduğun zor bir soru. Özellikle çizim üzerinde düşünürken. Yine de bıçağın kendisine bakınca ya da bu taşlama karakterleri daha belirginken yorumlamak biraz daha kolaylaşıyor. İlk şekil: Eğer çok kalın olmayan bir namlusu olan bir bıçak varsa ve bunun ince ve muntazam talaş kaldırabilmesi...
  9. deserteagle

Çakı ve Bıçak Seçimi

Bilinçlenmek iyidir. Her şeyi böyle iyi didiklemek, anlamak gerek. ;)

10. deserteagle

Shogun a karar kılmış gibiyim...

Ynt: Shogun a karar kılmış gibiyim... Evet, problem gerçekten de bileme şeklinde gibi görünüyor. Bu arada tahminim doğru mu, bıçağın taşlaması benim verdiğim şekillerden ikincisi ile mi aynı? Eğer 2. şekildeki gibi ise tasarımda ciddi bir problem var demektir. Unutmadan, şekillerdeki dışbükey...

11. deserteagle

Shogun a karar kılmış gibiyim...

Ynt: Shogun a karar kılmış gibiyim... Bu yeni model Bora'nın fotoğraflarını geçende gördüm. İş bükey taşlama yaptıklarını da o zaman fark ettim. İlk olarak şunu söylemem gerek iç bükey taşlama bu tipteki bir bıçak için alışıldık bir taşlama değil. Bu ağızda çentik oluşmasına bakarak bundan...
  12. deserteagle

Dünyanın İlk Snowboardu; Kaçkarlar'da Uzme Tahtası

Ynt: Dünyanın İlk Snowboardu; Kaçkarlar'da Uzme Tahtası Konuyu hortlatayım: Hâlâ wikipedia'da snowboard ve snowboarding altında Türk kelimesi geçmiyor.

13. deserteagle

pala

Ynt: pala Güzel olmuş. Güle güle kullanın. 4 mm'den daha fazlasını tercih etmemeniz iyi olmuş. Aksi halde verimli olmazdı.
  14. deserteagle

Çakmak Taşı ile Ateş Yakmak

Ynt: Çakmak Taşı ile Ateş Yakmak Çok sağolasın. Göndermek için sakın tezcanlı davranma. Hem acelesi yok hem de bir yerden bir şekilde bulurum; haybeye kargoyu zengin etmeyelim. ;)
  15. deserteagle

Çakmak Taşı ile Ateş Yakmak

Ynt: Çakmak Taşı ile Ateş Yakmak Hoş geldin Gökhan. :) İnşallah bir ara ben de deneyeceğim bunu. Bende de çakmak demiri var, taş ve gerisi yok...

16. deserteagle

Çakı ve Bıçak Seçimi

Hem bıçaklar çok cazip bir "büyük çocuk" oyuncağı olduğundan, hem tatminkâr olmayanına denk gelme ihtimali kuvvetle muhtemel olduğundan, hem de gerçekten işe yarayan bir alet olduğundan insanlar bıçak üzerine çok kafa yorar. Doğaldır. Bir şeyler paylaşarak bilinçleniriz. Paylaşıma olan bu ilgi...
  17. deserteagle

4. DOĞA,AV FUARI

Ynt: 4. DOĞA,AV FUARI Ha?
  18. deserteagle

4. DOĞA,AV FUARI

Ynt: 4. DOĞA,AV FUARI İstanbul fuarı, İstanbul'un tüm Trakya'ya yakınlığı, Marmara bölgesinin göbeğinde oluşu, nufusunun çokluğu, kara, hava ve denizden ulaşılırlığı, karadaki doğası ile iki deniz ile boğaza kıyı oluşu değerlendirilirse buradaki fuarın sönük geçmesi tek bir şekilde...

19. deserteagle

4. DOĞA,AV FUARI

Ynt: 4. DOĞA,AV FUARI İstanbul'daki fuarda Mogan Bıçak vardı. Hem Turhan usta ile tanıştım hem de iki tane bıçak aldım. Fiyatları gayet uygundu.
  20. deserteagle

AITOR JUNGLE KING I BICAK

Ynt: AITOR JUNGLE KING I BICAK 1000 gram mı? 556 lira mı? Hiç yorum bile yapmayacağım, değmez

Geri