Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kamp Arkadaşı ?
İzcin selam,
e-jon ve siteden birkaç arkadaşında dahil olduğu yedigöller kampına bekleriz senide. e-jon bize kampçılığın olmazsa olmazlarını öğretecek ve bizi korkutacak.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=103095.0
17-18 Mayıs yedigöller kampı
Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp
Erken orada olmak mantıklı. Günü öldürmemiş oluruz. Tamam, bende mümkün olduğunca erken gelmeye çalışacağım.
katılmak istediğini belirten arkadaşların özellerine (bazı arkadaşlarımızın öneri ve isteği doğrultusunda) mesaj gönderiyorum.
sugural, szrcnzk ve katılmak isteyen tüm arkadaşlar. bakın bu fırsat her zaman çıkmaz, sertifikalı kampçı ayarladım size kamp için:) hem eğlenir hem birşeyler öğreniriz (En azından ben kendi adıma öğrenirim)
ben İstanbul'dan geleceğim. Arabamda şu an 2...
e-jon sertifikalı ve deneyimli değilim ama (tabiri yanlış anlamayın lütfen) con con şehir çocuğu da değilim :) Ava giderken avlanma da:)
Sertifikalı kampçıdan bişeyler öğrenmek iyi bir deneyim olur. Diğer katılımcı arkadaşlarla iyi vakit geçirebiliriz diye...
Merhaba arkadaşlar,
17-18 Mayıs da Yedigöller kampı planlıyorum. henüz kamp arkadaşı bulamadım. Katılmak isteyen arkadaşları beklerim.
Sevgi ve saygılarımla
Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler
Öncelikle herkese selamlar, sevgiler;
Bende uzun süredir hafta sonu karavanı diye tabir edilenlerden de olsa küçük bir çekme karavan alma niyetindeyim. yerli karavanlarla ilgili Vural Bey'in belirttiği hususları onlarca sitede okudum ve açıkcası...