Arama sonuçlarınız

1. T

Kamp Arkadaşı ?

Ynt: Kamp Arkadaşı ? İzcin selam, e-jon ve siteden birkaç arkadaşında dahil olduğu yedigöller kampına bekleriz senide. e-jon bize kampçılığın olmazsa olmazlarını öğretecek ve bizi korkutacak. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=103095.0 17-18 Mayıs yedigöller kampı

2. T

17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp Erken orada olmak mantıklı. Günü öldürmemiş oluruz. Tamam, bende mümkün olduğunca erken gelmeye çalışacağım. katılmak istediğini belirten arkadaşların özellerine (bazı arkadaşlarımızın öneri ve isteği doğrultusunda) mesaj gönderiyorum.
  3. T

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp 17 mayıs cumartesi günü Yedigöller'de olmak planım.1-2 gibi orada olurum Allah kaza bela vermezse.

4. T

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp Tavsiyelerin için teşekkürler Can.İnşallah bir dahaki sefere birlikte gideriz.
  5. T

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp Süper, şu an en az 6 kişiyiz demektir.

6. T

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp sugural, szrcnzk ve katılmak isteyen tüm arkadaşlar. bakın bu fırsat her zaman çıkmaz, sertifikalı kampçı ayarladım size kamp için:) hem eğlenir hem birşeyler öğreniriz (En azından ben kendi adıma öğrenirim) ben İstanbul'dan geleceğim. Arabamda şu an 2...

7. T

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp e-jon sertifikalı ve deneyimli değilim ama (tabiri yanlış anlamayın lütfen) con con şehir çocuğu da değilim :) Ava giderken avlanma da:) Sertifikalı kampçıdan bişeyler öğrenmek iyi bir deneyim olur. Diğer katılımcı arkadaşlarla iyi vakit geçirebiliriz diye...
  8. T

Merhaba arkadaşlar, 17-18 Mayıs da Yedigöller kampı planlıyorum. henüz kamp arkadaşı bulamadım. Katılmak isteyen arkadaşları beklerim. Sevgi ve saygılarımla
  9. T

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Öncelikle herkese selamlar, sevgiler; Bende uzun süredir hafta sonu karavanı diye tabir edilenlerden de olsa küçük bir çekme karavan alma niyetindeyim. yerli karavanlarla ilgili Vural Bey'in belirttiği hususları onlarca sitede okudum ve açıkcası...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri