Arama sonuçlarınız

1. ankirali

Haftasonu Gezimiz; Akçakoca (19-20 Haziran 2010)

Ynt: Haftasonu Gezimiz; Akçakoca (19-20 Haziran 2010) 25 Haziran 2014, yine yeniden Akçakoca. Memleketim Mengen'e ve Ankara'ya yakınlığı haftasonu ve kısa tatillerde tercih sebeplerimizden biri.

2. ankirali

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Karavancılığa heveslendiren o güzel yazılarıyla hatırlayacağımız çok değerli "Rüzgar" abimize Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum.
  3. ankirali

Kızılcahamam Konaklamalı Bisiklet Gezim (5-6 Nisan 2014)

Ynt: Kızılcahamam Konaklamalı Bisiklet Gezim (5-6 Nisan 2014) Sağımı solumu az sonra piknikçiler doldurdu. Malzemeleri çıkardım. Tüpe yedek kartuşu taktım. Önce makarnayı pişirdim. Üzerine ton balığını boşalttım. Sonra Sebze çorbası için su kaynattım. Çorbayı da yapınca afiyetle yemeğimi...

4. ankirali

Ynt: Kızılcahamam Konaklamalı Bisiklet Gezim (5-6 Nisan 2014) Buradan saat 11,30 da hareketle Kazan çıkışındaki çimenlik alanda küçük bir mola verdim. Öğle yemeğini Göksu da yemeye kara verdim. Saray rampasını da yavaş yavaş çıkarak Göksu’nun arka kapısından girdim. Yol kenarındaki çimenlik...
  5. ankirali

Ynt: Kızılcahamam Konaklamalı Bisiklet Gezim (5-6 Nisan 2014) Kurtboğazı girişinde, ağaçların arasında iki piknik masası gördüm. Etrafında da kimse yoktu. Elimde bisikleti sürerek buraya yerleştim. Rüzgar şiddetini arttırmıştı. Yine de tüpü yaktım. Fakat kartuş bitmek üzere olduğundan...

6. ankirali

Ynt: Kızılcahamam Konaklamalı Bisiklet Gezim (5-6 Nisan 2014) Buradan itibaren sürüş keyfi arttı çünkü nispeten düz bir yolda ilerliyordum. Bir çeşme başında mola verdim. Boş pet şişelerimi doldurdum. Yanımda dört pet şişe taşıyordum (2 litre)

7. ankirali

Ynt: Kızılcahamam Konaklamalı Bisiklet Gezim (5-6 Nisan 2014) Saat altıya kadar burada oyalandım. Tekrar öğretmenevine döndüm. Yattığımda saatin 23,00 olduğunu hatırladığıma göre sonrasında uyumuşum. saat 07,30 uyandım. Bisikleti yükleyerek odadan çıktım. Öğretmenvinde kimseler yoktu. Anahtarı...
  8. ankirali

Ynt: Kızılcahamam Konaklamalı Bisiklet Gezim (5-6 Nisan 2014) Nihayetinde 67 kilometre gelerek merkezde yer alan öğretmenevine saat ikide ulaşmıştım. Öğretmenevinde formu doldurup zeminde yer alan odama bisikletimi de alarak yerleştim. Odada kalorifer yanıyordu. İki kişilik odada tek...
  9. ankirali

Ynt: Kızılcahamam Konaklamalı Bisiklet Gezim (5-6 Nisan 2014) Önce ocakta çay suyunu kaynattım. Demlik poşetini içine atıp kenara koydum. Tavaya yağ döküp yumurtayı kırdım. Bu sakin ortamda nefis bir kahvaltı yaptım. Yaklaşık bir saat sonra yola çıktım. Pazar yol ayrımında dere kenarında biraz...

10. ankirali

Ynt: Kızılcahamam Konaklamalı Bisiklet Gezim (5-6 Nisan 2014) Mola vermeden Kazan yolu üzerindeki Cumhuriyete saat 9 da geldim. 10 dakika su ve ihtiyaç molası arkasından yola devam ettim. Kurtboğazı’na kadar kısa süreli (5 dk geçmeyen) birkaç dinlenme dışında yola devamla saat 10,45 de...

11. ankirali

Kış aylarında havanın yağışsız ve 0-10 derece aralarında olduğu bir haftasonunda yapmayı planladığım Kızılcahamam gezisini, nispeten serin bir nisan hafta sonunda nihayet gerçekleştirdim. Aslında amacım Çamkoru’ya kadar gidip çadırlı kamp yapmaktı. Fakat telefon ettiğimde kimsenin...
  12. ankirali

Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi Yetim ve çubukçu ailelerini bu güzel gezilerini bizlerle paylaştıkları için kutluyor, bol keyifli geziler diliyorum. Çekme karavanla yapilan gezilerin artması biz çekme karavancilari daha da heveslendirmekte. Ayrıca yakin çevreyi aracı ayırarak...

13. ankirali

Çekme Karavanla Kapadokya Gezimiz (Temmuz 2012)

Ynt: Çekme Karavanla Kapadokya Gezimiz (Temmuz 2012) Gezi paylaşımımızı beğendiğiniz için biz teşekkür ederiz. Size de nice mutlu geziler dileriz. e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ankirali

Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi

Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi 2012 Yılında yaptığımız Kapadokya gezimizden çok keyif almıştık. Size de bol keyifli bir Kapadokya gezisi dileriz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88684.0 e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ankirali

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Behçet bey öncelikle geçmiş olsun. Karavanın su almasının yarattığı psikolojiyi iyi bilirim. İlk karavanım tavan havalandırmasının kenarından su almıştı. Koridoru sular içinde görünce moralim çok bozulmuştu. Diğer aksaklıklar bir nebze can sıksa da...

16. ankirali

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Tüm karavan (sahibi olan veya olmayan) severlere merhaba, Konuyu açan Behçet bey’e teşekkür ederim. Temmuz 2013 tarihinden itibaren altı ayda 26 bin kişi okumuş. Bundan karavan sahibi olmak isteyenlerin çok ilgi gösterdiği anlamını...
  17. ankirali

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi Şişme matı birkaç kez kullandım. Bir keresinde piknikte de birkaç saat uyumuştum. Ben rahat ettim. Altına da bir şey koymaya gerek yok bence. Yalnız diken ve çam pürlerinden sakınmak gerekir. Bazen çadırın içine de dikkat etmek gerekiyor. Bir de aynı noktaya basmamak...
  18. ankirali

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi Husky Bizam kullandım. Kurulumu çok kolay. Altına hırdavatçılardan naylon kestirmenizi öneririm. Uyku tulumu olarak -10 Alpinist kullandım : http://www.alpinist.com.tr/pinfo.asp?pid=626 Şişme mat olarak: http://www.decathlon.com.tr/A200-Ultralight-Altlik,PR-16692.html...

19. ankirali

Türkçe Basılmış Karavan El Kitabı Var Mı?

Ynt: Türkçe Basılmış Karavan El Kitabı Var Mı? Konuya örnek teşkil etmesi ve aynı karavana sahip arkadaşlara yararı olacağını düşünerek Polonya yapımı karavanıma ait ingilizce ve lehçe iki ayrı el kitabını gönderiyorum.
  20. ankirali

Samsun Karavan Parkı

Ynt: Samsun Karavan Parkı 2013 eylül ayında bir gece kaldık. İzlenimlerim: - Girişte sizi karşılayan yok. Kapıda bekliyorsunuz. Güvenlik görevlisi kafelerin olduğu diğer kapıda duruyor. Aynı şekilde günlük aracımla girmek ve çıkmak için kapıda 10-15 dakika bekledim. - Ana yol kenarı olmasına...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri