Arama sonuçlarınız

1. R

Safranbolu Yemekleri

Ynt: Safranbolu Yemekleri internette bulmaya çalışıyım hocam bulursam eklerim konuya

2. R

Karabük Genel Bilgiler

Ynt: Karabük Genel Bilgiler karabüklüsünüz sanırım heryerden çok sevdiğim memleketim çok özledim safranboluyu
  3. R

Safranbolu Yemekleri

Ynt: Safranbolu Yemekleri bükme diye bi pide çeşidi vardır ufak olur avuç içi kadar yaklaşık 10 cm ortası açıktır hafif , çok güzel bi tat çocukluğumda her hafta yapılırdı bizim evde sonra yapanı bulmak zor olmaya başladı yaklaşık 10 senedir yemedim eriştesi güzeldir cevizli , sütlü ve sade...

4. R

Safranbolu 2011 Festivali

Ynt: Safranbolu 2011 Festivali ne günlerim geçti buralarda ya çok özledim her sene yazları giderim ama özlemimi dindiremiyorum yeterli gelmiyor bana 1 ay orda yaşamak istiyorum ama olmuyo işte okul bitsede 1 sene dinlenmeye çekilsem safranbolumda
  5. R

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 son halini ço kmerak ediyorum nasıl olucak acaba

6. R

Mercedes Sprinter 4x4 modifikasyon aşaması

Ynt: Mercedes Sprinter 4x4 modifikasyon aşaması vay be tam bi canavar olmuş tam benim istediğim araç bide manuelse tadından yenmez valla elinize sağlık hocam araç sizinmi yoksa internet sitesinden falan mı buldunuz

7. R

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 abi çok güzel olucak araç hastayım bunlara ya kolay gelsin allah sabır vesin ben kafayı yerdim heralde sabırsızlıktan hemen binmek isterdim
  8. R

Bu gün bir L200 aldım Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Ynt: Bu gün bir L200 aldım Tavsiyelerinize ihtiyacım var hayırlı olsun resimleri görebilirmiyiz çok sevdiğim bi araçtır l200
  9. R

fotoğraf çekmeye başlamak için

merhaba arkadaşlar fotoğraf çekmek istiyorum doğa, araç vb amatör bile sayılmam sizce bu işe nerden başlamam gerekiyo nasıl bilgi sahibi olurum ve giderek gelişebilirmiyim

10. R

L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi?

Ynt: L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi? ;D volvo düşünülebilir aslında :D babamı ikna edebiliceğimi sanmıyorum ama baskı yapıyorum valla ne yalan söyliyim.

11. R

Ynt: L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi? verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bu arada büyük harf için özür dilerim dediğim gibi maddi açıdan bi problem yok şu anda 2 tane sıfır navara bile alabilirim ama araç fazlalalığından dolayı babamdan onay alamıyorum öğrenci olduğum için...
  12. R

Yenice hakkında sorular

Ynt: Yenice hakkında sorular BEN Bİ NAVİGASYON ALMANIZI TAVSİYE EDRİM KARABÜK KARIŞIKTIR BİRAZ BNE SAFRANBOLULUYUM AMA 6-7 SENEDİR GÖRMEMİŞTİM GİTTİĞİMDE AFALLADIM KAYBOLUYODUM NAVİGASYONUNUZ VARSA EĞER KAFANIZ RAHAT OLUR

13. R

Ynt: L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi? SELAM ARKADAŞLAR KONU KİRLİLİĞİ OLMASIN DİYE YENİ KONU AÇMAK İSTEMEDİM PASSAT CC ARACIM VAR BENZİNLİ ŞİMDİ BENİM ŞÖYLE Bİ MERAKIM VAR BÜYÜK VE YÜKSEK ARAÇLARI ÇIK SEVİYORUM ÖZELLİKLE PİCKUP TARZI NAVARA VE L200 FAVORİM SİZCE ARACIMI SATIP BÖYLE Bİ...
  14. R

Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)

Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde) bunun yaptığını yapamayacak araba tanımıyorum
  15. R

Fotoğraflarla Safranbolu

Ynt: Fotoğraflarla Safranbolu özlemişim memleketimi be yeni safranboludan da resim eklerseniz sevinirim bakar bakar hasret gideririm

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri