Arama sonuçlarınız

1. W

Bosna-Hersek

Ynt: Bosna-Hersek eyvallah :)

2. W

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) of süper olmuş bu :) eline sağlık... allah photoshop una zeval vermesin :) sağlığınıza içiyorum arkadaşlar :)
  3. W

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) ya cidden nedir o konuşma öyle hararetli hararetli ?? hatırlamıyorum valla :)

4. W

Gezenbilir "Madagascar 2" Filmini İzlemeye Gidiyor (6 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir "Madagascar 2" Filmini İzlemeye Gidiyor (6 Aralık 2008) 1- Emine (Bambina) 2- Mustafa ve Sevgi Coşkun 3- Sedat Açıl (yol) 4- Seval (Seval) 5- Serdar ( Sharingan ) 6- Mustafa Eraslan (C.tesi gecesi planına göre değişebilü. Ünlü bir düşünür şöyle der. Keşke hergün cumartesi gecesi...
  5. W

Bosna-Hersek

Ağustos ayı sonunda 1 haftalığına Bosna Hersek ziyareti yapmıştım. Gezim sırasında bayağı bir fotoğraf çektim... sanırım 1000+ :) Bunların arasından seçtiğim ve müzikle birleştirdğim bazılarını video olarak beğenilerinize sunuyorum :) buyrun : .

6. W

Birden Fazla Fotoğrafı Aynı Anda Küçülten Program Arıyorum

Ynt: Birden Fazla Fotoğrafı Aynı Anda Küçülten Program Arıyorum en basit yöntemlerden birtanesi windowsun kendi ekletisi. windows resizer. windows explorerda sağ tuş menüsüne resize ile ilgili ek yapıyor. oradan seçiyosun ne büyüklükte yapmak istediğini buyrun linki... sağ taraftaki listede...

7. W

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) ben nedense siteye yükleme yapamıyorum. çözümü böyle buldum. umarım anlaşılır bişeyler :)
  8. W

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) ben de fotoğraflarıma bakarken bir seri dikkatimi çekti :) ileteyim istedim :)) ilk parti olarak bunları kabul edin lütfen.... ;)
  9. W

Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) peki.. borcum var biliyorum.. silinenin yerine bişeyler yaparım bi ara :) söz

10. W

Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) evet buradaki ilk mesajımla birlikte gelişimin teyidini de ayrıca vereyim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri