Arama sonuçlarınız

1. denizakvaryumu

2.5 Benzinli Defender

Ynt: 2.5 Benzinli Defender Teşekkürler, dual çıkışı olan veya çift regülatör LPG kiti olarak hangi markayı tavsiye ederseniz.Arabada ilk yapacağım iş LPG kiti taktırmak olacak çünkü.

2. denizakvaryumu

Defender 2,5 Düz Dizel mi? 2,5 Benzinli mi?

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel mi? 2,5 Benzinli mi? Sorunları çözebildiniz mi? Yoksa sorunlar devam ediyor mu? Bu aralar benzinli bir 110 alma arifesindeyim, açıkçası tüm bu yorumlardan kafam karıştı.
  3. denizakvaryumu

2.5 Benzinli Defender

Ynt: RE: 2.5 Benzinli Defender Reha Bey, benzinli LR 110 alma aşamasında olan bir kişi olarak, motor için neden verimsiz yazdığınızı merak ettim,açıklayabilir misiniz?

4. denizakvaryumu

Gülü Seven Dikenine Katlanır ; LR Defender

Ynt: Gülü Seven Dikenine Katlanır ; LR Defender Arkadaşlar, aracın üstündeki sepet, ruhsata işleniyor mu?
  5. denizakvaryumu

Ankara'da ki Kaporta ve Boya Ustaları?

Ynt: Ankara'da ki Kaporta ve Boya Ustaları? Cafer Ustayı da ekleyelim.

6. denizakvaryumu

Land Rover 110 için Lastik Seçimi

Ynt: Land Rover 110 için Lastik Seçimi LTA nın açılımı nedir?

7. denizakvaryumu

Ynt: Ankara'da ki Kaporta ve Boya Ustaları? Allah Rahmet Eylesin,mekanı cennet olsun. LR konusunda yetişmiş oğlu ya da başka ustası var mıydı?
  8. denizakvaryumu

Ynt: Ankara'da ki Kaporta ve Boya Ustaları? Forumu okudukça konular arasında kalmış bazı bilgileri buraya aktarmanın konu başlığını takip edecekler için yararlı olacağını düşünüyorum.
  9. denizakvaryumu

Ynt: Ankara'da ki Kaporta ve Boya Ustaları? Teşekkürler, sanırım Engin ve Hasan usta mekanik için.Kaporta için kimi önerirsiniz?

10. denizakvaryumu

2003 fiat albea-defender takas

2003 fiat albea 35.000 km 16 valf ateş kırmızı arabamı 1983 ve yukarısı model defenderla takas etmeyi düşünüyorum. Defenderların Ankara plakasına kayıtlı ve Ankara'da olmaları tercihimdir.Diğer illere takas için gitmem iş durumum nedeniyle mümkün değil. Arabamın bugünkü piyasa değeri 12.000...

11. denizakvaryumu

Ynt: Ankara'da ki Kaporta ve Boya Ustaları? Arkadaşlar almayı düşündüğüm 110 defenderi Ankara'da hangi ustaya gösterebilirim? Hem mekanik hem kaporta olarak gösterebileceğim Ankara'da kimler var? Yukardaki mesajlardan anladığım kadarı ile; İngiliz Kemal'in oğlu Engin usta (mekanik ) tavsiye...
  12. denizakvaryumu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben Hakan foruma Ankara'dan katılıyorum :) Defender satın almak isterken arama motorlarından bu forumu buldum. Elimdeki; fiat albea 1200 motor 2003 model 35.000 km deki aracımı LR defenderla takas etmek istiyorum.84 modelden aşşağısını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri