Arama sonuçlarınız

1. SuperContra

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Hayırlı uğurlu olsun. Umarım güzel günlerde kullanıp harika anılar biriktirirsiniz. Darısı başıma :D

2. SuperContra

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Geçmiş olsun hocam. Okurken ben de mutlu oldum sorunu çözdüğünüzde. Durumu iyi kurtarmışsınız şırınga ve süt pipetiyle. Bol bol fotoğraf bekliyoruz. İyi eğlenceler dilerim :)
  3. SuperContra

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Ya açık kasa, yada tenteli araç diyor hepsine. Peki içlerinden kapalı kasa 5 kapı çıkma ihtimali var mıdır?

4. SuperContra

Adım Adım Defender'a Doğru

Ynt: Adım Adım Defender'a Doğru Peki bu TSK ihalelerini nereden takip edebilirim? Buradaki konu pek güncellenmiyor.
  5. SuperContra

Ynt: Adım Adım Defender'a Doğru Bu fiyatlarla bu işi yapan çok insan var burada ama Benim de bütçem az olduğu için böyle yapmak niyetindeyim. 20 bin verebilecek olsam hiç durmam üstad :)

6. SuperContra

Ynt: Adım Adım Defender'a Doğru Ben 5 kapılı kapalı kasa arıyorum ama merak ettim bunun gibi bir aracın arkasıni kapatıp 5 kapı yapılabilir mi? Ruhsata yasal olarak işletilebilir mi ve ne kadar tutar?

7. SuperContra

Ynt: Adım Adım Defender'a Doğru Çok çok teşekkür ederim mesajınız için. Çok yararlı oldu. Söylediğiniz harcamalar yapılıyorsa gerçekten baya bir masraf eder diyorsunuz. TSK haricinde baktığım zaman sitelere bütçeme uygun 5 kapılı kapalı kasa bulmak çok zor. 10 bin'e bulabilsem dediğiniz gibi...
  8. SuperContra

Ynt: Adım Adım Defender'a Doğru Ne kadar ücret alıyor peki?
  9. SuperContra

Ynt: Adım Adım Defender'a Doğru Yapılı araç için şuan bütçem pek müsait değil. 10 bin lira harcama yaparak yürür halde bir defender'ı sadece ihaleden alabilirim diye düşündüm. Sonrası parça parça yapılacağı için aylık bütçemi ona göre ayarlayacağım. Yapılı bulmak çok zor. Malum sitede Defender...

10. SuperContra

Herkese selamlar. Adım Baybars. İstanbul'da yaşıyorum. Bu forumdaki yardımlaşmayı başka hiç bir yerde görmediğimi öncelikle belirtmeliyim. Forumu uzun zamandır takip ediyorum. Ancak yeni üye oldum sayılır. Çok değerli ve bilgili insanlar var burada, hepsine çok teşekkür ediyorum. Ben de...

11. SuperContra

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Merhaba, sabrınıza hayran kaldım doğrusu. Peki geciktiği için aracınızı buradan almayı düşünmediniz mi? Ben dayanamazdım 1 ay sonra hemen alırdım sanırım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri