Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim
Varşova gezimiz bu parkla bitiyor.Akşama yolcumuz var.20.00 gibi apartmana dönüyoruz.Akşam yemeği hazırlanıyor ve yeniyor.Tatlı bir telaş başlıyor.Ayrılık vakti de geliyor.Oğlumuzdan ayrılacağız.Gezimizin bundan...
Varşova'da kaldığımız apartman merkezi bir yerde imiş.Hemen arkasında Varşova'nın ünlü sokağı vardı.Adı Nowy Swiat.Uzun bir cadde.Sadece toplu taşıma araçları ve taksiler çalışmakta.Üzerinde restoran ve barlar...
Ynt: 2 Ay Sonrası İçin Araçla Rusya Ukrayna Üzeri Hollanda Gezisi
Ukrayna'da Uluslararası yolları tercih ediniz.Tır şoförlerinden yardım alabilirsiniz.Yollar çok bozuktu bu yaz.Bozukta da giderim deme yollar bozuk ötesi idi.
Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra yola çıkıyoruz.Açık büfe kahvaltı olmasına rağmen kahvaltı zayıftı.Aç bile kaldım diyebilirim.
Arabamızı yaptırdıktan sonra Vilnius sokaklarına dalıyoruz.Burası ile ilgili pek bir bilgiye sahip değiliz.Bu düşüncelerle şehri geziyoruz.Arabamızı bir yere park ediyoruz.Şehirde yürürken kaleyi görüyoruz, kaleye...
Devirdaim pompasını bagajdan çıkarınca adamlar şaşırdılar.Şu Türk'e bak, ne tedbirli, nereden biliyordu bunun bozulacağını vs şeyler söylemişlerdir herhalde.Bunun da bir hikayesi var elbette.40 euro işçilik parası ve...
Önce Old Town'a gidiyoruz.Park ücretleri çok pahalı burada.Tesadüfen park kontrolörü de oradaymış.Bize park yeri öneriyor.Deniz kenarı mı? nehir kenarı mı ? bir yere geliyoruz(Nehir kenarı imiş. Daugava Nehri).Buraya...
30 Temmuz
Kaldığımız hotel,Hotel Dzingel 3 yıldız (47 Euro ödedik 3 yetişkin bir çocuk).Sabah açık büfe kahvaltımızı yapıyoruz ve 9.45 de otelden ayrılarak Riga'ya yola çıkıyoruz.
Otelden ayrılmadan önce arabanın...
Bizim Özgür yine M harfinin altında.Bu harfi gördüğü yerlerin %90 ını kaçırmadı.Bir tek Bulgaristan'da yiyemedi.Sofyada kahve içmek için girdik, bizimki uyuyordu.