Arama sonuçlarınız

1. A

Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Varşova gezimiz bu parkla bitiyor.Akşama yolcumuz var.20.00 gibi apartmana dönüyoruz.Akşam yemeği hazırlanıyor ve yeniyor.Tatlı bir telaş başlıyor.Ayrılık vakti de geliyor.Oğlumuzdan ayrılacağız.Gezimizin bundan...

2. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim
  3. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim

4. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Varşova'dan görüntüler.
  5. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Varşova'dan görüntüler.

6. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Varşova'dan görüntüler. Bizimki enerjisini atamadı.Onu koşturup biraz yoruyoruz.

7. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Varşova'da kaldığımız apartman merkezi bir yerde imiş.Hemen arkasında Varşova'nın ünlü sokağı vardı.Adı Nowy Swiat.Uzun bir cadde.Sadece toplu taşıma araçları ve taksiler çalışmakta.Üzerinde restoran ve barlar...
  8. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Vilnius'u sadece konaklamak için kullanmayı düşünmüştük.Onun gezme fırsatımız olmadı.Ama bilseydik konaklamamızı Trakai'de yapar burayı gezerdik.
  9. A

2 Ay Sonrası İçin Araçla Rusya Ukrayna Üzeri Hollanda Gezisi

Ynt: 2 Ay Sonrası İçin Araçla Rusya Ukrayna Üzeri Hollanda Gezisi Ukrayna'da Uluslararası yolları tercih ediniz.Tır şoförlerinden yardım alabilirsiniz.Yollar çok bozuktu bu yaz.Bozukta da giderim deme yollar bozuk ötesi idi.

10. A

İran Gezisi İçin Öneriler.

Merhabalar, 2014 yazında Batum- Tiflis-Erivan-Tebriz-Hamadan-İsfehan-Şiraz-Tahran-Bakü-Tiflis güzergahına gezi düşünüyorum. (Yeşil pasaportum var) Sorularım, 1.Ermenistan vizesini sınırdan alabiliyor muyuz? 2.Güvenlik konusunda hangi ülkelerde dikkatli olmalıyım? 3.Araç için Triptik gerekli mi...

11. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Bundan sonraki rotamız Berlin-Hannover-Prag-Belgrad-Sofya ve Türkiye
  12. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra yola çıkıyoruz.Açık büfe kahvaltı olmasına rağmen kahvaltı zayıftı.Aç bile kaldım diyebilirim.

13. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Arabamızı yaptırdıktan sonra Vilnius sokaklarına dalıyoruz.Burası ile ilgili pek bir bilgiye sahip değiliz.Bu düşüncelerle şehri geziyoruz.Arabamızı bir yere park ediyoruz.Şehirde yürürken kaleyi görüyoruz, kaleye...
  14. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Devirdaim pompasını bagajdan çıkarınca adamlar şaşırdılar.Şu Türk'e bak, ne tedbirli, nereden biliyordu bunun bozulacağını vs şeyler söylemişlerdir herhalde.Bunun da bir hikayesi var elbette.40 euro işçilik parası ve...
  15. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim İnterneti olan meydan

16. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Riga'dan bazı görüntüler.
  17. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Riga'dan bazı görüntüler.
  18. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Önce Old Town'a gidiyoruz.Park ücretleri çok pahalı burada.Tesadüfen park kontrolörü de oradaymış.Bize park yeri öneriyor.Deniz kenarı mı? nehir kenarı mı ? bir yere geliyoruz(Nehir kenarı imiş. Daugava Nehri).Buraya...

19. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim 30 Temmuz Kaldığımız hotel,Hotel Dzingel 3 yıldız (47 Euro ödedik 3 yetişkin bir çocuk).Sabah açık büfe kahvaltımızı yapıyoruz ve 9.45 de otelden ayrılarak Riga'ya yola çıkıyoruz. Otelden ayrılmadan önce arabanın...
  20. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Bizim Özgür yine M harfinin altında.Bu harfi gördüğü yerlerin %90 ını kaçırmadı.Bir tek Bulgaristan'da yiyemedi.Sofyada kahve içmek için girdik, bizimki uyuyordu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri