Arama sonuçlarınız

1. A

Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Tallinn'den esintiler.

2. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim 29 Temmuz Pazartesi Bugün Estonya'ya gidiyoruz.Önümüzde Rus gümrüğü var, birde Estonya gümrüğü.Buralarda vakit kaybedebiliriz.Onun için sabah erken çıkıyoruz.Saat 8.30 gibi kahvaltımızı yaparak tekrar yollara...
  3. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Hostele döndüğümüzde bakıyorum sigaram bitmiş.Nerden alacağım.Birisine soruyorum.(Tarzanca) magazin diyor.Nerde magazin?Hemen karşıda.Bizim bakkal gibi birşey.Sigara almaya bakkala gidiyorum.İçeri girdiğimde 3 kişi...

4. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Kaleden
  5. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Leningrad bir günde iki günde gezilecek bir yer değil.Orada en az bir hafta kalmalısınız.Biz bazı önemli noktaları gördük.Yani oralara kadar gidipte görmeden gelinmeyecek bazı yerleri görme, gezme şansımız oldu...

6. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Cami ile ilgili kısa bilgi; Rusya İmparatorluğu'nun başkenti St Petersburg'da cami yapılmasına 2. Nikolay'ın izin vermesi ardından 1910 yılında kentin merkezinde Petro Kalesi'nin hemen karşısındaki bir arazide temeli...

7. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Gemiden inip hediyecilere gidiyoruz.Orda Azreri Türkü ile tanışıyor ve ondan birkaç hediyelik eşya alıyoruz.Pazarlık yok ama anlaşmakta sıkıntımız olmuyor.Zaten fiyatlar hepsinde aynı. Burada bir caminin olduğunu...
  8. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim 28 temmuz 2013 Bugün uyanır uyanmaz bir gece daha kalmaya karar veriyoruz. İnternetten bakıyoruz,gece için 46 euro ödemiştik, şimdi ise 36 euro olmuş.Aşağıya resepsiyona inip durumu anlatıyoruz.Fiyat doğru ama oda...
  9. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Sankt-Petersbug, Gece

10. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim 27 Temmuz 2013 Moskova'dan geldik.Otele yerleştik, saat 20.00 gibi Sankt-Petersburg'u gezmeye çıktık.Şimdilik rastgele biraz gezip hostele döneceğiz.Onun için araba ile çıkıyoruz.Biraz ilerledikten sonra nehir...

11. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Hiçbir güvenlik problemi yaşamadık.Meşhur caddeden hem gece geçtik hem de gündüz.Bazen ıssız yollara yanlışlıkla girdik, ama bir problem yaşamadık.Aracımızı da bilmediğimiz yerlere park ettik.Hem araçla gezdik...
  12. A

Rusya Mı Güvenli Ukrayna Mı?

Ynt: Rusya Mı Güvenli Ukrayna Mı? Her ikisi de güvenli.Kurallara uyduğun sürece bir sorun olmaz.Temmuz ayında arabamla Türkiye'den gittim.Ukrayna'da bir köyde durduruldum.Rüşvet filan isteyen olmadı. Sankt-Petersburg'da resmen istemedi ama çok ima etti.Hata bizdeydi.İki delikanlı(Rus) sayesinde...

13. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Lelingrad Sokakları
  14. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Yoksa bekleseymişiz,biz akşama bile zor varırmışız.Meğer bir şehir varmış ileride.4 yol kavşağı varmış.Işıklarda varmış.İki araba geçiyor, pat kırmızı.Burayı bu uyanıklığımız!!! sayesinde kısa sürede geçiyoruz.Karşı...
  15. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim 27 Temmuz 2013 Sabah 7'de hareket ediyoruz.Km.3531 olarak kaydetmişim.Kahvaltımızı yolda yapacağız.Önümüzde 750 km'lik yol var.Çocuklar arabaya biner binmez uyudular.Amacımız sabah erkenden yola çıkıp akşam olmadan...

16. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Kızıl Meydan'dan Arbat'a Kadar.
  17. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Kızıl Meydan'dan Arbat'a Kadar.
  18. A

19. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Kızıl meydana sanırım üç yerden giriş var.Biri Moskova nehri kenarından,biri Yeni Arbat Caddesinden,diğeri de ana kapı.(Bilgi yanlışlığı varsa düzeltiniz lütfen)Biz ana kapıdan giriş yapıyoruz.Girişte sağda hediyelik...
  20. A

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Tekrar merhabalar.Rusya'da yollar gidiş-gelişdi. Ama yollar güzel. Moskova,Sankt-Petersburg arası yaklaşık 750 km.Yol güzel.Birkaç km de bir her iki taraf için sollama yapılabilsin diye 3 şeride çıkıyor.Sürücüler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri