Arama sonuçlarınız

1. ihg70

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Hovercraft Rover

2. ihg70

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Rail Rover 8)
  3. ihg70

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Land Rover 8x8 ;D

4. ihg70

% 100 organik zeytin yağı

Ynt: % 100 organik zeytin yağı Yer neresi? Pazartesi veya Salı Bursaya gidip geleceğim, yol üzeri bir yerse uğrayıp elden alırım.
  5. ihg70

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

6. ihg70

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Sağol barış. İşte en güzellerinden biri :)

7. ihg70

Land Rover Fotoğrafları

8. ihg70

Land Rover Fotoğrafları

9. ihg70

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Biraz da bizim topraklardan 8)

10. ihg70

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye En azından ben suya giriyorum. Sizin gibi paslanır maslanır derdim yok 8)

11. ihg70

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Noldu, bitmedi mi bu araba daha? 8)
  12. ihg70

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye İbrahim Tatlıses - Allah Cezanı Verecek http://www.youtube.com/v/J8wk2k5q14c

13. ihg70

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye ;D ;D ;D
  14. ihg70

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Öncelikle teşekkürler :) Tüm araç içinde kullanılan 3 kat yalıtım malzemelerinin ismini bilmiyorum ama tarif edebilirim. 1. kat bir tarafı alüminyum kaplı yapışan bir malzeme. 2. kat kalınlığını hatırlaymadığım bir tür sünger. Bunlar ses+ısı...
  15. ihg70

Arka Kampanaları Disk Fren e Çevirme

Ynt: Arka Kampanaları Disk Fren e Çevirme Dün itibari ile ben de arkaları diske çevirdim. Ahmet Ergun'un taryback yapmak için kestiği 130"ten çıkan diskleri alıp taktım. Bu konuda yardımcı olan Hüsoff'a "special thanks" ;)

16. ihg70

Arka Kampanaları Disk Fren e Çevirme

Ynt: Arka Kampanaları Disk Fren e Çevirme Problem sadece sürat değil. Araziye her girip çıktıktan sonra içine dolan çamurlardan sonra frenlere bir hal oluyor. Sök-temizle-tak adamı yoruyor bir süre sonra. Sadece köy yollarında dolaşana, kampa gidene, stabilize yoldan daha kötüsüne girmeyene...
  17. ihg70

defender hastalığı size nasıl bulaştı

Ynt: defender hastalığı size nasıl bulaştı Benimki 20 yıllık bir tutku. 1992 yılında Telekom'da (O zamanki adıyla PTT, daha telekom-posta ayrımı olmamıştı) santral mühendisi olarak başlamam ile birlikte Defender hayatıma girdi. Başmüdürlüğümüzde 4 adet benzinli Defender vardı. 1 tane...
  18. ihg70

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Kürşat, fotoğraf koysana be, görelim ne aşamada. Eğer fotoğraf çekmeyi bilmiyorsan bilen birilerini gönderelim :)

19. ihg70

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Lastik kazandı Haldun abi. Ben hiç bir yarışı kazananmam ama istedi.... amaaann neyse, boşver ;D
  20. ihg70

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Heeee. Senin lastiğin yanına kadar gitmiş. ;D Şimdi düğmeli bir sistem yapıyorum. Baktım karşıdan bi Nissan geliyor, basıyorum düğmeye, lastik çıkıp üstüne doğru geliyor, gerisi sana kalmış ;D)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri