Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)
Öncelikle teşekkürler :)
Tüm araç içinde kullanılan 3 kat yalıtım malzemelerinin ismini bilmiyorum ama tarif edebilirim.
1. kat bir tarafı alüminyum kaplı yapışan bir malzeme.
2. kat kalınlığını hatırlaymadığım bir tür sünger.
Bunlar ses+ısı...
Ynt: Arka Kampanaları Disk Fren e Çevirme
Dün itibari ile ben de arkaları diske çevirdim.
Ahmet Ergun'un taryback yapmak için kestiği 130"ten çıkan diskleri alıp taktım.
Bu konuda yardımcı olan Hüsoff'a "special thanks" ;)
Ynt: Arka Kampanaları Disk Fren e Çevirme
Problem sadece sürat değil. Araziye her girip çıktıktan sonra içine dolan çamurlardan sonra frenlere bir hal oluyor. Sök-temizle-tak adamı yoruyor bir süre sonra.
Sadece köy yollarında dolaşana, kampa gidene, stabilize yoldan daha kötüsüne girmeyene...
Ynt: defender hastalığı size nasıl bulaştı
Benimki 20 yıllık bir tutku.
1992 yılında Telekom'da (O zamanki adıyla PTT, daha telekom-posta ayrımı olmamıştı) santral mühendisi olarak başlamam ile birlikte Defender hayatıma girdi.
Başmüdürlüğümüzde 4 adet benzinli Defender vardı. 1 tane...
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye
Heeee. Senin lastiğin yanına kadar gitmiş. ;D
Şimdi düğmeli bir sistem yapıyorum. Baktım karşıdan bi Nissan geliyor, basıyorum düğmeye, lastik çıkıp üstüne doğru geliyor, gerisi sana kalmış ;D)