Arama sonuçlarınız

1. ihg70

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Görmiyim o nissanı etrafımda, alırım altıma...

2. ihg70

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye 2006 model dizel Hyundai Getz var. 60 binde. kazasız, tertemiz. Hani takas düşünürsen diye şeyettim ;D
  3. ihg70

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Ne zaman çıkacak bu araba?

4. ihg70

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Cümleten teşekkürler :)
  5. ihg70

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Güzel olmuş Göktuğ. Ben de arka tarafta kutu yaptırmak isiyorum, ama ortaya değil, pencere kenarlarına. Benim bagajda karşılıklı koltuklar var, ilk ruhsat 11 kişilk olduğu için mecburen koymuştuk bunları muayenede görmek istiyorlar diye. Sonradan ruhsat 4+1e...

6. ihg70

Defender'a 35" mt117 extreme taktık

Ynt: Defender'a 35" mt117 extreme taktık 2001 yılında Malkara civarında trafik ekibi bizi durdurmuştu. Bizden önce durdurdukları bir 50NC sahibi polislerle tarışıyordu. Araba yüklü. Radara 100'le mi ne girdin diye adama ceza yazmak istiyorlardı. Adam en sonunda " Anahtarı size vereyim şu...

7. ihg70

Defender'a 35" mt117 extreme taktık

Ynt: Defender'a 35" mt117 extreme taktık Bunlar da benim 35'ler ;D
  8. ihg70

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları
  9. ihg70

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

10. ihg70

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Göktuğ, bi haftasonu gel katıl bize de arabanı çamurlayalım biraz ;) Ne öyle cadde şeysi gibi dolaşıyorsun..

11. ihg70

"Defender" bilen elektrikçi arıyorum

Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum 11 araba Belgrad'a daldık. Ben ISOFF kampındaydım 2 gündür. Son yarışları seyretmek içi hazırlanırken telefon geldi "Migros önünde toplandık" diye. Bende atlayıp geldim hemen ;D
  12. ihg70

"Defender" bilen elektrikçi arıyorum

Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum Fıstık gibi ;) Dodiklerini sevdim. lastiklerin kaç? Bi ara yanyana gelelim mi? 8)

13. ihg70

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Bugün ISOFF yarışlarının yapıldığı Çiftalan'dan.
  14. ihg70

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Rica ederim istediğin kadar sorabilirisn. :) Akslarda veya kollarda herhangi bir değişiklik yapılmadı. Sadece yükseltilip lasitkler takıldı. Eski beyaz çelik jantlarımı kullandım. Ön şaftı TD5 olarak değiştirdim. Arabanın kalıkışı aynı, hareketi...
  15. ihg70

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Sağolun teşekkürler :) Şanzıman oranı 1.67

16. ihg70

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Hayır, muayenede roll-cage ile ilgili hiç bir problem olmadı veya birşey söylenmedi. Tabi benim aracın girdiği istasyon için konuşuyorum TÜV istasyonlarının bazılarında farklı uygulamalar yapılabildiğini duyuyoruz. Aksesuarlı ve donanımlı arazi...
  17. ihg70

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)
  18. ihg70

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Yeni pabuçları ile en son halimiz ;D +2" yükseltme (Heavy Duty yaylar + Amörtisörler) 3 cm Spacer 35"x10,50 R16 Silverstone MT-117 Extreme

19. ihg70

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Artık adını Duran yerine Duramayan olarak değiştirir o zaman. ;D Ben olsam kullanmazdım öyle bir şeyi. Nasıl olsa bulunur.
  20. ihg70

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Zaten tek yay satılmıyor, çiftler halinde veriliyor, ön veya arka çift olarak. Fatura üzerinden bakmam lazım kodlarına Fakat anladığım kadarıyla Heavy Duty'lerde fark olmuyor. Normal yayların esnemesi ile HD'ler farklı olduğundan yumuşak yaylarda yükseklik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri