Arama sonuçlarınız

1. Hakki Orun

Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu

Ynt: Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu Burak senin bu gezi raporunu yeni okudum. Cok guzel bir anlatim ile sunmussun. Harika olmus. Ben de Dostoyevskinin hayatini, St. Petersburgda, bir gece iki sise votka esliginde edebiyat mezunu bir Rus...

2. Hakki Orun

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3 Sevgili Goldwinger, Harika resimler. Cok istah acici. Benim moto da Karsiyaka plakali. Gecen yil orada Mavisehirde Soyak da oturuyordum. Bir de R1200 GS triple black bir adventure motorum var ama o su anda...
  3. Hakki Orun

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3 Haydi kolay gelsin Seyid

4. Hakki Orun

Ducato - Boxer Türü Panelvanların Motokaravana Dönüşümü Yasal Olarak Mümkün müdür?

Ynt: Ducato - Boxer Türü Panelvanların Motokaravana Dönüşümü Yasal Olarak Mümkün Müdür? Sevgili Atila bey, Ben sadece konuyu irdelemeye calisiyor ve bu arada da ogrenmek istiyorum. Sizin gibi daha once de bu isi yapmis olanlarin soylediklerine de itibar ediyorum. Dolayisiyle tesbit edilmis...
  5. Hakki Orun

Avrupa Gezilerini Kolaylaştıracak ve Tasarruf Sağlayabilecek Linkler.

Ynt: Avrupa Gezilerini Kolaylaştıracak Ve Tasarruf Sağlayabilecek Linkler. Evet. Huseyin bey, maalesef kanunlarimiz cocuk oyuncagi gibi yapiliyor. Yonetmeligi okuyup duruyorum surekli. Orada dendigine gore Turkiye disinda 185 gun kalmis birisi karavani ile birlikte motor, sisme bit, jetski...

6. Hakki Orun

Ynt: Avrupa Gezilerini Kolaylaştıracak Ve Tasarruf Sağlayabilecek Linkler. Evet benim daha once aldigim bilgi de bu yinde idi. Sizin de yazdiginiz gibi, tek basina boyle bir kombinasyonla cikmak mumkun olmayacak demek ki! Bu konuda baska ne yazilir demiyecegim cunku aklima gelenleri yazmak...

7. Hakki Orun

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3 Seyid, Nasil olsa, durdugunda motoru indireceksin. Iceride tasirsan, bunu bir dusun. Ancak, diger arkadaslarin da uyardigi gibi disarida tasisan hicbir sey olmaz. CRF 140 Kg bir motor. Arka dingilden sonra...
  8. Hakki Orun

Ynt: Avrupa Gezilerini Kolaylaştıracak Ve Tasarruf Sağlayabilecek Linkler. Huseyin bey, sicacik mesajiniza cok tesekkurler. Acaba bir de su soruyu sorsam cok konu disina cikmis olur muyum? Benim karavanin arkasina motor baglayacak bir rampa yaptiriyorum. Buraya da Hondanin 2013 yilinda...
  9. Hakki Orun

Ynt: Avrupa Gezilerini Kolaylaştıracak Ve Tasarruf Sağlayabilecek Linkler. Bugune kadar motosikletle ciktigim Avrupa gezilerinde ayni sorunlari yasamis biri olarak, acilan bu basligin harika oldugunu soylemem lazim. Karavanim henuz yapilma asamasinda ancak, ilk gezim, Buyuk ihtimalle...

10. Hakki Orun

Motor Karavan İçin Hangi Scooter...

Ynt: Motor Karavan İçin Hangi Scooter... Tesekkurler Suleyman bey ben de oyle duydum etraftan ama burada daha dogru bilgi alacagimi bildigim icin sordum. Cok sagolun.

11. Hakki Orun

Motor Karavan İçin Hangi Scooter...

Ynt: Motor Karavan İçin Hangi Scooter... Acaba yutdisina cikista her iki aracda bir kisi adina kayitli olunca sorun oluyor mu? Yani bir PSA ve arkasinda bagli bir motosiklet ile cikis yaparken mevzuat nedir?
  12. Hakki Orun

Ducato - Boxer Türü Panelvanların Motokaravana Dönüşümü Yasal Olarak Mümkün müdür?

Ynt: Ducato - Boxer Türü Panelvanların Motokaravana Dönüşümü Yasal Olarak Mümkün Müdür? Sevgili Aka, Ne guzel yazmissiniz istiab haddini asma konusunu. Ayni konudan degil mi zaten yollarimizin bozulmasi. Her kamyonun teker izinde su kanallari olusmasi. Konuyu bu yonuyle de ele almaniz cok...

13. Hakki Orun

Ynt: Ducato - Boxer Türü Panelvanların Motokaravana Dönüşümü Yasal Olarak Mümkün Müdür? Hepinize tesekkur ederim. Saniyorum ben de 2+1 diye devam edip Yurdum Sartlarina uyumsuzluk etmiyecegim. Hani bir deli bir tas, bir kuyu hesabi olmasin sonra. :)
  14. Hakki Orun

Ynt: Ducato - Boxer Türü Panelvanların Motokaravana Dönüşümü Yasal Olarak Mümkün Müdür? Gungor bey, cok tesekkurler. Bugun Dolphin den Suat bey ile de gorustum, nasil bir prosedur cikar bilemem ama tariflerde, carpisma testinden girmis koltuk istendigine dair bir ibare var, bir sorayim dedi...
  15. Hakki Orun

Ynt: Ducato - Boxer Türü Panelvanların Motokaravana Dönüşümü Yasal Olarak Mümkün Müdür? Sevgili dostlar, Bu baslik bayagi eski ancak, konu halen guncel saniyorum. Mantiken bakildiginda, herseyiyle, tum ic duzenlemesi ile karavana cevrilmis bir boxer aracin artik hala eski istiab haddinde...

16. Hakki Orun

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3 Sevgili Sayid, Ben de 65 yasinda bir mimar olarak, 1955 yilindan beri motosiklet kullanicisiyim. Su anda bir R1200GS ADV var 2012 model bir de CRF250L var. Niyetim karavan alip bundan sonraki zamanlarimin...
  17. Hakki Orun

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Benim iki motorum var. Birisi, BMW R1200 GS Adventure triple black. 2013 Uzun yollard bunu kullaniyorum. Sehir ici ve dagda kirda bayirda su asagidakini. Honda CRF 250 L. 2013
  18. Hakki Orun

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012) Cok guzel bir duzenleme ancak ben bu sene Istanbuldan ses cikmayinca Bursa Enduro ile kortejde olacagim. Ama seneye mutlaka buradayim insallah.

19. Hakki Orun

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Ben de yeniyim buralarda ama yine de hosgeldin. Temmuz sonu ben de motorumu RoRo ile fransaya gonderip arkasindan ucakla giderek, Fransiz alplerinden girip, baklanlardan cikacagim. Bu arada Trabzona iyi yolculuklar.
  20. Hakki Orun

Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü

Ynt: Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü Konu cok guzel de elimizdeki malzeme kotu, diyenler var yonetimde. Bunlar adamolmaz doyenler de! Halbuki bakiyoruz, ayni millet, yurt disinda yasamaya basladiklarinda o gelismis ulke vatandaslari kadar egitimli ve disiplinlinarac kullanabiliyorlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri