Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen
Malın sahıbı fıyatı tayın etmış dolayısı ile emsallere bakıp ve bır servıse gosterıp karar vermek lazım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Hangi Ceket?
Bahsettiğiniz ürünmü bilmyorum ama, Marmot aldım- kapşonlu ve yeşil ( Mavi ve lacivert renkleride vardı) rüzgar -soğuk ve özellıkle yağmurda çok etkili
tavsiye ederim..
K2 Outdoor dan aldım
Ynt: 1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen
Selçuk bey;
Bence yazdığınız ihtiyaçlarınıza (defender olarak) cevap vereceğini düşünüyorum. Araba çok güzel.
Servise baktırıp onayından sonra ve sünnet kısmınıda :) hallederseniz keyifle biersiniz diye düşünüyorum.
Saygılar ;
Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))
Benımle aynı durumda olanlarda varmış demek - bol uykusuz geceler bızı beklıyor
Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...
Arka taraf kamyonet kasası şeklinde arabanın dolayısı ıle bagajda tüp bunumu sordunuz
Ynt: Salda Gölü Kampı // Overland Turkey
Emre , paylaşım için tşk ler , dün akşamda tesadüf iz tv de salda gölünü gösterdi. Cennet gibi maşallah..
1-3 Mayıs görüşmek üzere diyelim .