Arama sonuçlarınız

1. sulo95

Hava soğutmalı..mı?

Ynt: Hava soğutmalı..mı? honda cbf150 den yanayım aslında ayırdığın bütceyede hemen hemen uygun düşecektir ve 250 cc bi çin malından çok çok iyi olup yakıt ve masraflarıda az olacaktır. şehir içinde gayet iyi uzunyaldada sıkıntı çıkarmadan binebilirsin

2. sulo95

Hava soğutmalı..mı?

Ynt: Hava soğutmalı..mı? dinlenerek gideceğine göre problem çıkartacağını düşünmüyorum , tabi bu tip motorlar biraz vibrasyonlu olduğu için uzun vadede problem çıkarmaya başlayacaktır.
  3. sulo95

Hava soğutmalı..mı?

Ynt: Hava soğutmalı..mı? selamlar 250 cc mondial chopper bi motosiklet olduğunu düşünüyorum ve hava soğutmalı bu motorla uzun yol olarak bahsettiğimiz yolun mesafesi nekadardır acaba

4. sulo95

Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın selamlar küçük cc'li motorlarda çok fark olmuyor, çalışmasının kolaylaştığını söyleyen arkadaşlarımız var, ben ondada pek bi fark göremedim. Special, sürekli güç üretmesi gereken makinalarda etkili, buji ömrü daha fazla ve bujideki deformasyon çok az. Cross...
  5. sulo95

Belgrat Ormanları Gezimiz

Ynt: Belgrat Ormanları Gezimiz bu sezon gezilerimiz hiç bitmesin dileğimiz

6. sulo95

Ynt: Belgrat Ormanları Gezimiz .

7. sulo95

Ynt: Belgrat Ormanları Gezimiz []
  8. sulo95

Ynt: Belgrat Ormanları Gezimiz resimlerimizin devamı
  9. sulo95

öncelikle herkeze selamlar Süleyman AYDIN ben , İstanbul Ayazaga bölgesinde motocross biniyorum uzun süredir gerçekleştiremediğimiz etkinliklerimize yeni yeni başlamanın mutluluğu içerisinde gezi resimlerimiz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri