Arama sonuçlarınız

1. metebingol

En Sonunda Bir 4*4 Aldım

Ynt: En Sonunda Bir 4*4 Aldım Hayırlı olsun güle güle kullanın inşaallah, manuel 2.5 ise tadından doyamazsınız, yalnız büyük teker takarsanız aks'lara dikkat.

2. metebingol

L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme)

Ynt: L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme) birde kar yağsa
  3. metebingol

2. el 2004 100bin km.civarı otomatik 5K G.Vitaranın ne masrafı olur?

Ynt: 2. el 2004 100bin km.civarı otomatik 5K G.Vitaranın ne masrafı olur? 2004 grand vitara 2.0'de motorda kayış yok zincirli sistem, aracı iyi bir tamirciye gösterin, son bakımlarının ne zaman yapıldığını satıcıdan öğrenin, lastiklerinin durumuna bakın, tek tamircide karar kılmayın birkaç...

4. metebingol

Suzuki Off-Road fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road fotoğrafları Kar'lı fotoları görünce içim bir hoş oldu.
  5. metebingol

lütfen yardım ediniz !!!! kafam çok karışık !!!!

Ynt: lütfen yardım ediniz !!!! kafam çok karışık !!!! Hangi sençeneği seçersen seç, kırk kere düşün, alacağın araca çok iyi bak veya baktır öyle karar ver temiz bir vitara bulduğun zaman rahat edersin. Hiç bir aracın yanına ben bunu alacağım mantığı ile gitme, bir exper gibi düşün.

6. metebingol

Ynt: L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme) Ekrem bey doğru söylüyor adamın levyeyi tutuşuna bir baksanıza, adam işini severek yaptığı belli.

7. metebingol

Ynt: L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme) Adam Arge'ci olunca her şey böyle ucuza oluyor, İbrahim arkadaşım offroad merakına Lada Niva ile başlayıp sırasıyla jeep liberty, suzuki jimny, grand vitara 2.0, grand vitara 2.5, jeep Country, Discovery V8 ve son olarak'ta L200 bütün araçlarını offroad...
  8. metebingol

Hi-Jack'i (Kriko) Vinç Olarak Kullanma Tekniği

Ynt: Hi-Jack'i (Kriko) Vinç Olarak Kullanma Tekniği
  9. metebingol

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 2001 senesinde alıp 2002'de 14 ayda topladığım cj6'mı bende evlilik nedeni ile satmıştım, sizi çok iyi anlıyorum Allah cc. utandırmasın.

10. metebingol

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje aracın film seyreder gibi merakla izlediğim bir araç haline geldi, güle güle kullan inşallah, Rotrexc35 supercharger kit'ten biraz bahsedermisin çalışma mantığını anlatırsan sevinirim ayrıca turbo takılan araçlar gibi motor aksamında (piston değişikliği v.s.) oynama...

11. metebingol

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje araç güzel olmuş güle güle kazasız kullan, o bahsettiğin Rotrexc35 supercharger uygulamasınıda merakla bekliyorum.
  12. metebingol

İnegöl Yaylalarından Discovery V8

Ynt: İnegöl Yaylalarından Discovery V8 kış aylarındaki fotolarımızı adaeada ( ekrem aydın ), pajero3500 ( bülent sarı ) geziler marmara başlığı altında paylaşmışlardı siz kaçırmışsınız herhalde, ömrümüz var ise kısmet olursa önümüzdeki sezon resimlerini seyredersiniz, belkide gezilere...

13. metebingol

Ynt: İnegöl Yaylalarından Discovery V8 Konu başlığını açarken ibrahim arkadaşımın konuya müdahil olacağını hiç tahmin etmemiştim, sağolsun konumuzu bir kaç resmiyle şenlendirdi değişik hava kattı. ibrahim yaptıkları ve sahip oldukları ile övünen biri değildir bu sebep ile konuya katılmasına...
  14. metebingol

Ynt: İnegöl Yaylalarından Discovery V8 Bir kaç niva fotosuda benden
  15. metebingol

Ynt: İnegöl Yaylalarından Discovery V8 ibrahim, niva zamanında pek körpeymişsin

16. metebingol

Ynt: İnegöl Yaylalarından Discovery V8 Yaşşa ibrahim sende daha ne resimler var ben biliyorum, naz etme koy onlardan
  17. metebingol

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Şahsen aracı hala merak ettiğimi belirtmek isterim.
  18. metebingol

Ynt: İnegöl Yaylalarından Discovery V8 o güzellikleri hep beraber yaşama dileği ile,

19. metebingol

Ynt: İnegöl Yaylalarından Discovery V8 Bülent Sarı'yıda unutmamak lazım
  20. metebingol

Ynt: İnegöl Yaylalarından Discovery V8 Alabalık dediğiniz bunlardanmı

Geri