Arama sonuçlarınız

1. dora

Antalya'da rakımı yuksek sadece 4x4 gidilecek yer yada yerler?

Ynt: Antalya'da rakımı yuksek sadece 4x4 gidilecek yer yada yerler? Merhaba saklıkent kayak merkezinin arkaları,Korkutelinin yaylaları özellikle sımandır yaylası sizin isteğinize cevap verebilecek yerler.Ancak keşif modunda kareket ederseniz daha güzel yerler bulabilirsiniz Antalyada...

2. dora

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 90 2.5 3 kapı Ardeşen.
  3. dora

gürcistan gezisi 15/06/2012

Ynt: gürcistan gezisi 15/06/2012 Dönüşte Ardeşene de uğrayın görüşelim.

4. dora

1990 Pajero İçin Yardım

Ynt: 1990 Pajero İçin Yardım Ahmet abi nakliye sorununu çözer bir irtibata geçin isterseniz.
  5. dora

Ardeşen Offroad Oyunları ( 14 - 15 Temmuz 2012)

Bekliyoruz dostlar.....

6. dora

Ardoff Giresundaydı.....

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.434434576575835.102341.100000278889995&type=1

7. dora

Maden Koyu Gece Offroad & kamp

Ynt: Maden Koyu Gece Offroad & kamp Sizleri ağırlamaktan onur duyarım..
  8. dora

Ynt: Maden Koyu Gece Offroad & kamp Dostum ben Rize Ardeşendeyim katılmam biraz zor sizlere iyi eğlenceler diliyorum.
  9. dora

Ynt: Maden Koyu Gece Offroad & kamp 2001 yılında 3 alman samurai ile aynı parkurda kaybolmuştu onları bulmak yürüyerek 2 günümüzü almıştı şimdiki gibi popüler olmayan bir rotada bayağı sıkıntı yaşamışlardı.O zamanlarda şimdi varolan su kaynaklarıda yoktu sonradan taşıdılar onları başka...

10. dora

Maden Koyu /Olympos / Antalya

Ynt: Maden Koyu /Olympos / Antalya Şu an Ardeşendeyim.

11. dora

lada niva 1.6 motor ile 1.7 motor arasındaki farklar ?

Ynt: lada niva 1.6 motor ile 1.7 motor arasındaki farklar ? Bu konuda Nivatr.com dan faydalanabilirsiniz.
  12. dora

rusça yazılı lada niva parçaları

Ynt: rusça yazılı lada niva parçaları Çelik motor fabrikadan alıyor fakat üzerinde Rusca yazanlar ülkemizdeki yan sanayii ürünlerine çok benziyor.Kendi adıma Çelik motor yazılı parçalar derim takdir sizin ben Ardeşendeyim çok niva parçası gördüm Batumdan gelme çok farklılar.

13. dora

Lada Niva Arıyorum

Ynt: Lada Niva Arıyorum Dursun usta ile irtibat kur deim REİS 28 ayrıca Nivatr .com da gerekli bilgi ve paylaşıma ulaşabilirsiniz.
  14. dora

rize ardeşen yeşiltepe nıiva

Ynt: rize ardeşen yeşiltepe nıiva Elbetteki niva daha ucuz hele hele Batuma geçersen ekmek fiyatına parça var örneğin arka fren merkezlerinin tanesini 2,5 tl ye aldım ikisi 5 tl. Antalyadan gelmeden önce değiştirmiştim 17 tl ye tabi ikisi 34 tl.
  15. dora

cj 3 ile karda gitmek çok kolay....

Ynt: cj 3 ile karda gitmek çok kolay.... Süper ya keşke orada olup oynasaydık biraz.

16. dora

Uğur abi tarihler uyarsa beklerim oyunlara.
  17. dora

Sıfır Km Lada Niva Aldım...

iyi günlerde kullanın.

18. dora

Katılıyorum çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor güzel bir aktivite olacak.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri