Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Antalya'da rakımı yuksek sadece 4x4 gidilecek yer yada yerler?
Merhaba saklıkent kayak merkezinin arkaları,Korkutelinin yaylaları özellikle sımandır yaylası sizin isteğinize cevap verebilecek yerler.Ancak keşif modunda kareket ederseniz daha güzel yerler bulabilirsiniz Antalyada...
Ynt: Maden Koyu Gece Offroad & kamp
2001 yılında 3 alman samurai ile aynı parkurda kaybolmuştu onları bulmak yürüyerek 2 günümüzü almıştı şimdiki gibi popüler olmayan bir rotada bayağı sıkıntı yaşamışlardı.O zamanlarda şimdi varolan su kaynaklarıda yoktu sonradan taşıdılar onları başka...
Ynt: rusça yazılı lada niva parçaları
Çelik motor fabrikadan alıyor fakat üzerinde Rusca yazanlar ülkemizdeki yan sanayii ürünlerine çok benziyor.Kendi adıma Çelik motor yazılı parçalar derim takdir sizin ben Ardeşendeyim çok niva parçası gördüm Batumdan gelme çok farklılar.
Ynt: rize ardeşen yeşiltepe nıiva
Elbetteki niva daha ucuz hele hele Batuma geçersen ekmek fiyatına parça var örneğin arka fren merkezlerinin tanesini 2,5 tl ye aldım ikisi 5 tl. Antalyadan gelmeden önce değiştirmiştim 17 tl ye tabi ikisi 34 tl.