Arama sonuçlarınız

1. dora

Hakan Dora buluşması 2

Ynt: Hakan Dora buluşması 2 Güzel temenniler için teşekkürler.

2. dora

Hakan Dora buluşması 2

Ynt: Hakan Dora buluşması 2 Haklısınız güzel araçlardır ayrıca dizeli mevcut değil..
  3. dora

Hakan Dora buluşması 2

Ynt: Hakan Dora buluşması 2 Dostum haklısın kardı ayrıca mesajını yeni gördüm uzun zamandır Antalyada yoktum geldiğim zaman bir faaliyet yaparız inşallah......

4. dora

Çinili Göl Tırmanışı ve Kraterden Çıkış

Ynt: Çinili Göl Tırmanışı ve Kraterden Çıkış Videodaki araçla G serisi bir mercedes karşılaştırılamaz bile teknik verileri çok farklı araçlar.
  5. dora

Bir Keçinin Yenilenmesi

Ynt: Bir Keçinin Yenilenmesi Güzel olmuş elinize sağlık..

6. dora

Dünya'nın En Hızlı 4x4 Aracı?

Ynt: Dünya'nın En Hızlı 4x4 Aracı? İlginç bir konu.....

7. dora

Hakan Dora buluşması 2

Ynt: Hakan Dora buluşması 2 Teşekkür ederim...
  8. dora

İncekum Milli Park Orman Kampının Son Akibeti!..

Ynt: İncekum Milli Park Orman Kampının Son Akibeti!.. Dostum tepkine katılıyorum Antalyadada sarısu sahilinin içine ettiler siyasi rant uğruna.Sözün kısası atı alan üsküdarı geçti..
  9. dora

Hakan Dora buluşması 2

Ynt: Hakan Dora buluşması 2

10. dora

Hakan Dora buluşması 2

Nivatr İstanbul tayfasından gelen Hakan abim ile çok keyifli bir rota yaptık.Seyrimiz 0 dan 2500 e kadar çıktı.Rotamızı Feslikan yaylası,Karçukuru yaylası,Belmuar,Yarbaşçandır sapağı,Tübitak gözlem evi,Sinan değirmeni,Çitdibi ve Antalya olarak tamamladık.Geceyi Karçukurunda geçirdik çok...

11. dora

MEHMETLİ BÜKÜNE OFF ROAD 4

Ynt: MEHMETLİ BÜKÜNE OFF ROAD 4 Maden koyundan çıralıya çok hoş bir patika mevcut yaklaşık 1.5 saat sürüyor birdahakine yürüyüş olarak o patikayıda deneyin ama mevsim ilkbahar olursa foto anlamında görsel şov yaparsınız..
  12. dora

MEHMETLİ BÜKÜNE OFF ROAD 3

Ynt: MEHMETLİ BÜKÜNE OFF ROAD 3 Öncelikle bölgede bulunan ender güzelliklerden birini gezmişsiniz..gezinin sonunu hangi yoldan tamamladınız madene çıktınızmı yoksa aynı yoldan gerimi döndünüz?

13. dora

Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Görselleri (23 - 24 Temmuz 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Görselleri (23 - 24 Temmuz 2011) Yemede yanında yat tarzı bir faaliyet olmuş tüm katılımcıları kutluyorum...
  14. dora

Defender ile Mersin - Silifke; Tarihi Eser - Deniz - Yayla - Göl - Orman Yolları Etkinliğimiz

Ynt: Defender ile Mersin - Silifke; Tarihi Eser - Deniz - Yayla - Göl - Orman Yolları Etkinliğimiz Çok keyifli bir gezi olmuş.
  15. dora

yemek pişirmek için Ocak ??

Ynt: yemek pişirmek için Ocak ?? Katılıyorum..

16. dora

Ynt: yemek pişirmek için Ocak ?? Alacağın ocak benzinli olursa daha verimli olur.Ayrıca bu tip malzemelerde ne istersen pişirebilirsin biraz senin becerine bakıyor....
  17. dora

Ynt: yemek pişirmek için Ocak ?? Dağcılık malzemesi satan mağazalarda istediğiniz tarzda ocak ve tencere takımları mevcut hatta kompakt olarak ikisini birden barındıran sistemler mevcut.Ben yıllardır MSR marka ocaklar kullanmaktayım.Tarayıcınızdan dağcılık malzemeleri diyerek arattırırsanız...
  18. dora

ANTALYA İLİNDE DEVLETE AİT ORMAN İÇİ DİNLENME KAMPI KALMADI

Ynt: ANTALYA İLİNDE DEVLETE AİT ORMAN İÇİ DİNLENME KAMPI KALMADI Merhaba bu iki kamp alanı hagileri bilgi verirseniz sevinirim..

19. dora

İzmir - Moğolistan

Ynt: İzmir - Moğolistan Katılıyorum bir zamanlar bende ayaklanmıştım böyle bir faaliyet için ama sponsor sonradan tornistan yapınca ortada kaldım ...kutluyorum arkadaşlarımı
  20. dora

İzmir - Moğolistan

Ynt: İzmir - Moğolistan Katılıyorum kötü araç yoktur bakımsız araç vardır..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri