Kadir Altuntaş
Ana Kamp
:'( Değerli Arkadaşlar Merhaba.Ben 21 Senedir Alanya İncekum Milli Park Orman Kampına gidiyorum.Bu sene Temmuz 2011'de oradaydım.Biliyorsunuzki burada özelleşti daha önce tamamen çadır kamp alanı iken bungalovlar ilave edildi çadır kuracak yerimiz kalmadı buna kim müsaade etti. Rezilliğin rüsvanın böylesi görülmemiştir
Bizim Ruslar kadar kıymetimiz yokmu?..Bungalovların etrafı çimlendirilmiş her yer pırıl,pırıl çimler görevliler tarafından hergün sulanır,çöpler toplanır,bir ilgi alaka..Çadır bölgesine gelince tuvaletler içler acısı,Güneş enerjisiyle çalışan duşlar bungalovlara aktarılmış sıcak su yok!..duşlarda su birikintisi,kum.pislik almış başını götürüyor.Gerçi hatayı önce kendimizde arasakta hiçmi bakım,onarım olmaz!..Burada Kındıl Çeşme gibi olmasın :'( Tamamen yıldırma Politikası,maksat neyse?..Birde ora yasak,bura yasak Kendi ÜLKEMDE...Her yer Ruslara tahsis edilmiş.Anfi Tiyatro vardı D.J.kabinine bakmak istedim no no diye beni uzaklaştırdılar.Kendileri girip çıkıyorlardı.Bu durum çok zoruma gitmişti...Dillerinden anlamıyoruz sunucuları dahi rus.onlar eğlenip gülerken orada oynamak zıplamak içimden gelsede,bu duruma tamamen protesto koymuştum.Bu vesileyle diyeceğim bu kampa sahip çıkalım yoksa anılarımız albümlerde kalacak.daha doğrusu ÜLKEMİZE Sahip Çıkalım.Herşeyin Hayırlara vesile olması dileğiyle tüm Kampçı Arkadaşlara,Gezenbilir Ailesine ve Tüm TÜRKİYE'ye beni dinledikleri için çok Teşekkür eder,saygılar sunarım.Hoşça Kalın...