İncekum Milli Park Orman Kampının Son Akibeti!..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kadir Altuntaş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,360

Kadir Altuntaş

Ana Kamp
Yer
Ankara
:'( Değerli Arkadaşlar Merhaba.Ben 21 Senedir Alanya İncekum Milli Park Orman Kampına gidiyorum.Bu sene Temmuz 2011'de oradaydım.Biliyorsunuzki burada özelleşti daha önce tamamen çadır kamp alanı iken bungalovlar ilave edildi çadır kuracak yerimiz kalmadı buna kim müsaade etti. Rezilliğin rüsvanın böylesi görülmemiştir :mad: Bizim Ruslar kadar kıymetimiz yokmu?..Bungalovların etrafı çimlendirilmiş her yer pırıl,pırıl çimler görevliler tarafından hergün sulanır,çöpler toplanır,bir ilgi alaka..Çadır bölgesine gelince tuvaletler içler acısı,Güneş enerjisiyle çalışan duşlar bungalovlara aktarılmış sıcak su yok!..duşlarda su birikintisi,kum.pislik almış başını götürüyor.Gerçi hatayı önce kendimizde arasakta hiçmi bakım,onarım olmaz!..Burada Kındıl Çeşme gibi olmasın :'( Tamamen yıldırma Politikası,maksat neyse?..Birde ora yasak,bura yasak Kendi ÜLKEMDE...Her yer Ruslara tahsis edilmiş.Anfi Tiyatro vardı D.J.kabinine bakmak istedim no no diye beni uzaklaştırdılar.Kendileri girip çıkıyorlardı.Bu durum çok zoruma gitmişti...Dillerinden anlamıyoruz sunucuları dahi rus.onlar eğlenip gülerken orada oynamak zıplamak içimden gelsede,bu duruma tamamen protesto koymuştum.Bu vesileyle diyeceğim bu kampa sahip çıkalım yoksa anılarımız albümlerde kalacak.daha doğrusu ÜLKEMİZE Sahip Çıkalım.Herşeyin Hayırlara vesile olması dileğiyle tüm Kampçı Arkadaşlara,Gezenbilir Ailesine ve Tüm TÜRKİYE'ye beni dinledikleri için çok Teşekkür eder,saygılar sunarım.Hoşça Kalın... :smiley:

Etiketler
Ynt: İncekum Milli Park Orman Kampının Son Akibeti!..

Dostum tepkine katılıyorum Antalyadada sarısu sahilinin içine ettiler siyasi rant uğruna.Sözün kısası atı alan üsküdarı geçti..

Bu Takunyali Radikal AKP hukumetinin isidir,memleketi parselleyip yabancilara,bilhassa Ruslara sattilar.
Sonrada durum iyi kiriz yok,teget falan gecti gibi atiyorlar.Memleket elden gitti????

Ynt: İncekum Milli Park Orman Kampının Son Akıbeti!..

dora' Alıntı:
Dostum tepkine katılıyorum Antalyadada sarısu sahilinin içine ettiler siyasi rant uğruna.Sözün kısası atı alan üsküdarı geçti..
Ercument Ozbek' Alıntı:
Bu Takunyali Radikal AKP hukumetinin isidir,memleketi parselleyip yabancilara,bilhassa Ruslara sattilar.
Sonrada durum iyi kiriz yok,teget falan gecti gibi atiyorlar.Memleket elden gitti????
:smiley: Arkadaşlar Desteklerinizden dolayı size ve Tüm Kampçılara çok Teşekkür ediyorum. :smiley:

Ağustos'un son haftası 3 gün kaldım. İlk defa gittiğim için önceki halini bilmiyorum tabii. Benim kaldığım 3 günlük süre de gayet güzeldi. Güncel fiyatı elektrik dahil çadır başı 27.5 lira. Buzdolabına da 5 lira alıyorlar.

Bir daha gittiğimde el feneri alıp yakınlarında yer alan arala çayının kenarındaki alarahan ve hanın tepesindeki kaleye tırmanmak olacak.

Ne yazık ki Alanya' da bir burası değil, bir çok yer aynı taktikle halkın elinden alındı. Ulaş Mesire Yeri v.b. Denize sıfır böyle güzel yerleri şahıstan almak adamlar için pahalı olur. Fakat resmi kurumların bünyesi altında yıllardır görünen böyle yerleri, bürokratik ilişkilerle ve halkın oradan bakımsızlıktan dolayı ümidini kesmesi taktiği ile ele geçirmek daha ucuz ne yazık ki...

Konu açılalı 2 yıl olmuş ama şu anki akibetini bilen varmı peki ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR