Arama sonuçlarınız

1. M

VİYANA-BRATİSLAVA-PRAG VE TEKRAR VİYANA

Ynt: VİYANA-BRATİSLAVA-PRAG VE TEKRAR VİYANA BRATİSLAVA

2. M

VİYANA-BRATİSLAVA-PRAG VE TEKRAR VİYANA

16-18 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA EŞİMLE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ 3 GÜNLÜK GEZİYİ BURADA PAYLAŞMAK İSTEDİM. UÇAĞIMIZIN İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVAALANINDAN VİYANAYA HAREKETİYLE YOLCULUĞUMUZ BAŞLADI. VİYANAYA İNDİĞİMİZDE DAHA ÖNCEDEN KİRALADIĞIMIZ ARACIMIZI TESLİM ALIP DOĞRUCA BRATİSLAVAYA HAREKET ETTİK...
  3. M

Almanya-İtalya-Fransa da Nereleri Nasıl Gezmeli?

Ynt: Almanya-İtalya-Fransa da Nereleri Nasıl Gezmeli? yaklaşık 1600 km lik bir güzergah. ben milanodan frankfurta dönmek zorunda kaldım. nasipse geri kalanı bu yaz tamamlayacağım. hollanda üzerinden de frankfurt-amsterdam-rotterdam-brugge-brüksel-frankfurt güzergahını tavsiye ederim. şimdiden...

4. M

Almanya-İtalya-Fransa da Nereleri Nasıl Gezmeli?

Ynt: Almanya-İtalya-Fransa da Nereleri Nasıl Gezmeli? merhaba...ben 30 ocak-2 şubat tarihleri arasında planlaığınız gibi bir tur yaptım..isviçre basele indim..sırasıyla isviçre,italya,almanya,fransa ve tekrar isviçrede bitirdim.. arabayla tavsiye edebileceğim güzerga şöyle olabilir...
  5. M

otel rezervasyonu

Ynt: otel rezervasyonu kardeş hrs de hepsi kart istemiyor. sırayla dene..ben hep oradan yapıyorum..

6. M

Birazcık İsviçre

Ynt: Birazcık İsviçre tşk ercan bey..baseli son güne bırakacam nasipse.uçağımız 15:30 da. araştırdığım kadarıyla sabahdan uçağa kadar kalan sürede baseli dolaşırım diye düşünüyorum.. yazın hollanda ve almanya yapmıştım. döndüğümde nasipse gezimi burada paylaşacam.. yinede güzergahda...

7. M

Birazcık İsviçre

Ynt: Birazcık İsviçre MERHABA ERCAN BEY...NOTLARINIZ SEVEREK OKUDUM..30 OCAK-2 ŞUBAT ARASI İSVİÇREDE OLACAĞIM NASİPSE.VİZEMİZİ ALDIK..BASELE İNECEZ.ARABA KİRALAYIP ZÜRİH,LUZERN,LUGANO,COMO,MİLANO İSTİKAMETİNDE DOLAŞIP,DÖNERKEN LOCARNO,BELLİNZONA,BERN,BASEL ŞEKLİNDE BİTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ. BENİM...
  8. M

İsviçre'de Bir Hafta

Ynt: İsviçre'de Bir Hafta merhaba haşmet bey..gezi notlarınızı zevkle okudum. nasip olursa bende 30 ocak-2 şubat tarihleri arasında isviçrede olacağım.basle inip oradan bern,luzern,zürih dolaşmak istiyorum.gezilecek görülecek yerler hakkında sizin gibi arkadaşların gezi notlarından,internet...
  9. M

İsviçre Jungfraujoch Dağı

Ynt: İsviçre Jungfraujoch Dağı verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.yaptığım araştırmalar ve sizin gibi arkadaşlar aldığım bilgilerle inşallah gezi planladığımız gibi geçecek..tekrar teşekkürler..

10. M

Ynt: İsviçre Jungfraujoch Dağı öncelikle tşk ederim.uçak biletlerini aldım.isviçrede basel,zürih,luzern,berni dolaşmayı düşünüyorum.bernde yaşadığınızı yazmışsınız.birkaç sorum var. cevap verirseniz sevinirim: 1- ocak sonu gibi havalar nasıl oluyor? 2-ben bayağı bir araştırma yaptım ama bilene...

11. M

Ynt: İsviçre Jungfraujoch Dağı merhaba..bende 30 ocak-2 şubat arası isviçrede olacağım nasipse..jungfraujoch dağına bende çıkmayı düşünüyorum..anladığım kadarıyla bernden çıkılıyor..benim sormak istadiğim tahminen tırmanmak ve inmek ne kadar sürüyor?bide ücreti ne kadar oluyor?şimdiden tşk.
  12. M

30 ocak-2 şubat tarihleri arası basel.....

easyjet firmasından şimdiden aldığım uçak biletleriye 30 ocak-2 şubat tarihleri arasında nasipse basele uçacam.bir gün mulhouse,strasbourg'u dolaşıp konaklamayı frankfurtta yapmayı düşünüyorum.sonraki günü frankfurt ve zürihde geçirmeyi düşünüyorum.ertesi gün öğlene kadar baseldeyim,öğleden...

13. M

Brugge' da Kalacak Yer Arıyorum

Ynt: Brugge' da Kalacak Yer Arıyorum tşk burak bey..ilginizden dolayı tşk ediyorum..foruma yazarken yardımcı olacak birini bulabilirmiyim diye düşünüyordum.bir değil iki kişi çıkınca çok mutlu oldum..siz ve acemi seyyaha tşk ediyorum..nasip olur da gelirsem ayaküstüde olsa görüşmek...
  14. M

Ynt: Brugge' da Kalacak Yer Arıyorum tşk ederim..tur kapsamında bir akşam kalmayı düşünüyorum..misafirlik için biraz kalabalığız..4 yetişkin 3 çocuk :)...ama yine de yardımcı olursanız sevinirim...
  15. M

2-20 temmuz tarihleri arası amsterdam,rotterdam,brugge,brükseli kapsayan bir tur yapmayı düşünüyorum..brugge da bi akşam kalmak istiyorum.gezenlerin görenlerin tavsiyelerine ihtiyacım vari şimdiden teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri