Arama sonuçlarınız

1. NAZIM

Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..

2. NAZIM

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. Araçlar bakımda. Benim araca (230G benzinli) 5 ileri şanzıman, hidrolik direksiyon, klima kompresör değişimi vs. işlemleri yaptırıyorum. Pazartesi teslim alacağım. Aldığım gibi fotoğrafları eklerim. Diferansiyel kilidi ile...
  3. NAZIM

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. Rica ederim, Henüz fotoğraf çekmedik; araçlar bakımda... Birkaç gün içerisinde ekleyebilirim.

4. NAZIM

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. Merhaba, Araçları Botaş'tan ihaleyi alan YaNasip'den aldık(Ankara). Elinde 14 adet vardı, uzunlu kısalı. İkisine 28.000 ödedik.
  5. NAZIM

Selamlar, Ortağımla beraber 2 adet G serisi aldık. Biri 240 dizel; öbürü 230 benzinli. Araçlar BOTAŞ'dan çıkma. 460 serisinde standart olan diferansiyel kilitleri-ön ve arka- bizim araçlarda bulunmuyor. Öğrenmek istediğim konu da; bu araçlara sonradan kilit takılabilir mi? Orijinal parça...

6. NAZIM

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar, Ben Nazım Arundar, Adana'da yaşıyorum. John Deere traktörlerinin bayisiyiz. Off-road araçlar, özellikle mercedes g serisi ile ilgileniyorum. Teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri