Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Vitara 1.6 JLX
Tekrar Merhabalar;
Vitara 1.6 JLX araştırmalarına devam ediyorum.Sizce hangi model tercih edilmeli.Vardır ya efsane modeller tabii temizini bulabilirsem..
Ynt: 2000-2001 1.6 jlx Vitara Kıymete mi Bindi?
Merhabalar bende vitara takipçilerinden oldum.Yazdıklarınıza bakılırsa bu araçlarda fiyat düşmesi olmayacak.Birde 2000 model altı tercih etmeme sebebi nedir acaba??
Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ?
Merhabalar Suzuki araştırmasına giriştim şimdi.Land,opel şimdi suzuki bakalım hangisinde karar kılacağım.Öncelik Arazide iş makinası gibi olacak,Bazen uzun yol ve az yakıt tüketimi Şimdili TPAO petrol bulana kadar.Selamlar..Tarık
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Merhabalar..MKE satış sitesini inceledim bir şey sormak istiyorum.Geçiçi Teminat diyor teminatı yatırdım ihaleye girdim.Çok kötü bir araç seçtim atıyorum 2000 tl fiyat yazıp zarfı verdim veya seçtiğim araç için benden başka ihaleye giren olmamış.Bende...
Saygıdeğer Abilerim;
Öncelikle mehaba daha çömez bir land Rover hayranıyım.Bir Tane edinmeye çalışıyorumSizce aşagıdakilarin hangisini tercih etsem beni uzun yıllar üzmez.Ben aracı modifiye etmeden bu şekilde.Köyde Çamurda,karda,yağmurda kalmadan ürettiklerimi pazara getirmekte...