Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L200 Tool Box veya Secure Box
slmlr fiyatın yüksek olduğunu düşünenler ve alternatif çözüm arayanlar için yapı marketlerde 40 ila 100 tl arasında fiyatları olan kilitli alet çantaları var bunları araçların kasalarında tekerleklerin çıkıntılarının arasına yerleştirerek sabitleyebilirler...
Ynt: L200 Tool Box veya Secure Box
slm tekrar ihtiyacı olan arkadaşlar için bu firmada aracıma starbox taktırdım 5 dakika önce arayıp toolbox hakkında bilgi aldım ellerinde 1 adet var normalde 700 +KDV fiyat veriyorlarr. ihtiyacı olan arkadaşlar aradıklarında Pınar hanımla görüşüp İstanbuldan...
Ynt: Pick-up'ımın Yedek Lastiğini Çaldılar.. Yenisi için Ne Önlemler Alabilirim?
OOOO konu çok eski ama hırsızlık bu önüne kimse geçemiyor benim stepnede gitti şimdi araçta ofsetli jantlar ve geniş lastikler var orjinal jantlara 285x70x16 lastik takmıştım bu lastiklerden birini steppne yerine...
Ynt: Adana Off Road Grubu; Çinili Çıkmazı Etkinliği Görselleri (30 - 31 Temmuz 2011)
fotoğraflar gittikçe çoğalacak gibi görünüyor hayırlısı bakalım ( hey selam biz dostuz) :)
Ynt: Benzin İstasyonları
Bu başlık altındaki mücadele ve paylaşım için teşekkürler :) önceki sayfalarda söylediğiniz gibi şile yolunu çok fazla kullanıyoruz bunları bir uyarı ve tavsiye olarak kabul ederek dikkatli olacağız.
Ynt: L200 Bigfoot
slmlr bu konuyu takipteyim bende siparş versem montajını kendim yapabilirmiyim, ayda 450 tl lik yakıt sarfiyatım var %10 tasarruf benim için ii olur die düşünüyorum :)
Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması
arkadaşlar yeri ve zamanı belirlense süper olacak zaman yaklaştıkça herkaz yaz için planlar yapmaya başlıyo son anda belirlenirse tarih çok kişiye uymayabilir.
tarih ve yer için bilgi bekliyoruz. :)
slmlar katılım olmayacak gibi görünüyo. arkadaşlar iptal olacaksa bu başlık altında haberleşelim mayıs ayı için plan program yapılıyo :))))) malum havalar ısınmaya başladı. ama iptal olmazsa 4x2 de olsa aracımız gelmeyi düşünüyoruz.
L200 aracım var ama 4x2 modifiyesiz uyar derseniz gelirim :)))) yer ve zaman belirlenirse katılım bencede artar. listeyi yapmaya başladığınızda beni unutmayın. yer uygun olursa eşim ve 7 aylık kızımla beraber gelmek istiyorum :))
UĞUR SAKARYA
Mitsubishi L200
34...
slm jantlar fren balata kaplinlerine lastiklerde çamurluklara sürtme yapabilir ama daha öncede arkadaşların bu başlık altında belirttiği gibi flanç ve ufak traşlamalarla bu sorunlar sonaeriyoır. aracı fazla zorlarmı bu araca orginal lastiklerle binmektense birz fazla yakıt...
Bu flanç işi bana pek ii görünmedi görsel ola olarak offsetli jant daha mantıklı önce aracı yükseltelim sonra gidip jantları alcam.
cvplar için çok teşekkürler.
çok teşekkür ederim. sitede yazdığın bütün mesaj ve bilgileri okudum bu aracı almamda senin yazdıklarının ve araç için yaptıklarının çok katkısı var haberin olsun.:))))))
peki bir soru daha sorsam ;) flanç kullansam teknik olarak bir zararı olurmu yada görüntüde herhangibir...
Ynt: Bridgestone 4X4 LT 265 X75 M/T
bu flanç dediğin şeyler lastiklerin çamurluklardan dışarı çıkması içinmi. flançları herkez kullanıyomu ve son olarak jantların göbekleri varmı. bendede L200 var ama bu flanç işi kafamı karıştırıyo ;)