Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Jeep Tavsiyesi?
yazılan özellikler cezbedici
cj 8 yürüyeni dana 44 difransiyellerdir..ve saglamdır ön arka kiltler detroit diye düşünüyorum ve iş yapar...t 176 şanzumanı bende kullanıyorum ve genel kanı sorunsuz ve offroad a uygun oldugudur..motorda uygun ...headers ta güzel bir ekstra...
Ynt: Ne Kadar Sık Kullanırız ''Açlıktan Öldüm'' Cümlesini. Oysa...
benim gözümde istisna bir durum... allah yardımcıları olsun... :(
istanbulluyum ve trafikte nerdeyse her ışık başı bir dilenci ile karşılaşıyorum... o kadar gülünecek olayla karşılaştım ki.. artık kurunun yanında yaşta yansın...
Ynt: 78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?..
t 150 ve sr 4 şanzumanı olan cj leri uzun zaman kullandım..şimdiki t 176 ve çok memnunum offroad olayını her haftasonu eksiksiz yapıyorum ;D yoldada sr 4 ile aynı performansı alıyorum...aracınızı offroad agırlıklı kullanıcaksanız benim fikrim t 150...
Ynt: 1980 Jeep CJ-7
selamlar.. :)
bende ilk başlarda ses yapar diye düşünüyordum.ama hiç bir problem yok şu ana kadar zaten alt enlemesine gayıtları hardtop ın üstüne oturacak şekilde yaptık...benim kullandıgım hardtop orjinal,yani normalde bile üstüne 2 kişi çıkıp rahatca oturabilecegi...
Ynt: 78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?..
şanzuman ile ilgili cevap bulabileceginiz bir link.. :)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13119.msg90378#msg90378
Ynt: 1980 Jeep CJ-7
evet cj nin şekli baya bir degişti ;D..artık hard top takılı ve kapıları kilitlenebiliyor ve çok güzel bir tavan sepeti var..özellikle uzun kamplarımda bu sepet çok işime yarayacak..sepeti hard top ın üstünede yapabilirdik..ama böylesi bir çizim ortaya çıkınca gözümüze daha...
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
abi benim ustalardan biri çözdü..hata benimmiş ;D detayı iş yogunlugundan ögrenemedim.. bu aralar mecburiyetten hep cj yi kullanıyorum..normal bir iki çeker alana kadar..
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
bitmiyor.....bir türlü bitmiyooor derdi.....şanzumanda problem var,açtım kurcaladım yarım ay filan giriştim....baya bir dolaştım..tam eve geldim geri vites sizlere ömür...şaka gibi ...güvenlik çocuklar yardım ettide yanaştırdım...yarın yine indirecegim...