Arama sonuçlarınız

1. tuncaaayy

Jeep Tavsiyesi?

Ynt: Jeep Tavsiyesi? yazılan özellikler cezbedici cj 8 yürüyeni dana 44 difransiyellerdir..ve saglamdır ön arka kiltler detroit diye düşünüyorum ve iş yapar...t 176 şanzumanı bende kullanıyorum ve genel kanı sorunsuz ve offroad a uygun oldugudur..motorda uygun ...headers ta güzel bir ekstra...

2. tuncaaayy

En Uzun Defender; Double Defender.

Ynt: En Uzun Defender; Double Defender. ne diyim ki ;D
  3. tuncaaayy

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları iyi bayramlar gezenbilir...!

4. tuncaaayy

Unuttuğumuz İstanbul...

Ynt: Unuttuğumuz İstanbul... kimisi sever...bazılarımızda nefret eder... :D ama vazgeçilmez şehir :)
  5. tuncaaayy

Ne Kadar Sık Kullanırız ''Açlıktan Öldüm'' Cümlesini. Oysa...

Ynt: Ne Kadar Sık Kullanırız ''Açlıktan Öldüm'' Cümlesini. Oysa... benim gözümde istisna bir durum... allah yardımcıları olsun... :( istanbulluyum ve trafikte nerdeyse her ışık başı bir dilenci ile karşılaşıyorum... o kadar gülünecek olayla karşılaştım ki.. artık kurunun yanında yaşta yansın...

6. tuncaaayy

Tayfun Askeri Üretim Yerli Jeep

Ynt: Tayfun Askeri Üretim Yerli Jeep dursun abi..bunun resmini büyütüp baktımda iş yapar gibi..

7. tuncaaayy

78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?..

Ynt: 78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?.. t 150 ve sr 4 şanzumanı olan cj leri uzun zaman kullandım..şimdiki t 176 ve çok memnunum offroad olayını her haftasonu eksiksiz yapıyorum ;D yoldada sr 4 ile aynı performansı alıyorum...aracınızı offroad agırlıklı kullanıcaksanız benim fikrim t 150...
  8. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 baglantı noktalarının resmini yarın çekerim..
  9. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 selamlar.. :) bende ilk başlarda ses yapar diye düşünüyordum.ama hiç bir problem yok şu ana kadar zaten alt enlemesine gayıtları hardtop ın üstüne oturacak şekilde yaptık...benim kullandıgım hardtop orjinal,yani normalde bile üstüne 2 kişi çıkıp rahatca oturabilecegi...

10. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 sagol hasan :) selamlar..

11. tuncaaayy

78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?..

Ynt: 78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?.. şanzuman ile ilgili cevap bulabileceginiz bir link.. :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13119.msg90378#msg90378
  12. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 sagol ugur abi.. :)

13. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 evet cj nin şekli baya bir degişti ;D..artık hard top takılı ve kapıları kilitlenebiliyor ve çok güzel bir tavan sepeti var..özellikle uzun kamplarımda bu sepet çok işime yarayacak..sepeti hard top ın üstünede yapabilirdik..ama böylesi bir çizim ortaya çıkınca gözümüze daha...
  14. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 ..
  15. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 .....

16. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 ..
  17. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 sagolun arkadaşlar :) yrni resimleri bir yüklesem yapılanları anlatmaya devam edecegim..
  18. tuncaaayy

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? abi benim ustalardan biri çözdü..hata benimmiş ;D detayı iş yogunlugundan ögrenemedim.. bu aralar mecburiyetten hep cj yi kullanıyorum..normal bir iki çeker alana kadar..

19. tuncaaayy

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? bitmiyor.....bir türlü bitmiyooor derdi.....şanzumanda problem var,açtım kurcaladım yarım ay filan giriştim....baya bir dolaştım..tam eve geldim geri vites sizlere ömür...şaka gibi ...güvenlik çocuklar yardım ettide yanaştırdım...yarın yine indirecegim...
  20. tuncaaayy

Gaz 69

Ynt: Gaz 69 kazayı duydum..geçmiş olsun :( sonradan yapılan yarım roll gace faydalı oldumu acaba???

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri